.... viedoklis!

10 gadi
Reitings 370
Reģ: 16.06.2015
Rakstu te lai uzklaisītu sieviešu viedokli...

Lieta sekojoša;
Man kā vīrieti smagi uztrauc seks pēc dzemdībām.... vēlētos uzzināt cik ātri citi pāri atsāk dzimumdzīvi pēc dzemdībām?

Ar sievu esam kopā jau vairākus gadus un pieteicās mazulis... viss ļoti forši bet līdz ar grūtniecības pēdējo mēnesi sākās seksa jomā smags periods.... sieviete seksu vairs sāka nevēlēties - savā ziņā saprotami jo tuvojās dzemdības un lielie gabarīti un neizjūt seksu vairs kā agrāk... ar lielu piespiešanos ko sieviete gan mēģināja slēpt bet es to jutu ši mēneša laikā sniedza man 1 minetu.... tad pienāca dzemdības..... jau biju izglītojies ka 4-6 nedēļas pēc dzemdībām seksu neiesaka.. saprotami.. nogaidīju šīs 5-6 nedēļas un tākā sāku vedināt partneres domas ka varētu atsākt dzimumdzīvi... saprotami ka sāktu maigi un lēni jo sievietei var sāpēt .. bet sieviņa nevēlējās iun nepadevās nekādiem valdzinājumiem .... vienkārši nevēloties.... ok.. pagāja vēl 3 nedēļas .. bet viss pa vecam..... laiks iet un nu jau pagājuši 8 mēneši... bet seksa kā nav tā nav.... visi mani mēģinājumi radīt intīmu gaisotni cietuši neveiksmi... un pat vēl smagāk - sieviete vēlas lai būtu mīļums, laai apskauj , skūpsta bet man kā vīrietim kas tik ilgi nav dabūjis katreiz ļoti uzbudinos tiklīdz tuvojos sievai.... man tas kļūst tajā brīdī vēl daudz grūtāk.....
Ir entās reizes run;ats par šo - bet sieva tā arī pasaka ka nejūtas gatava atsākt un nevēlas.... un uz maniem priekslikumiem ja teiksim vagināli nevēlas kas varbūt var ardīt diskonfortu - varbūt tad vismaz orāli .... arī bez rezultāta.. vienmēr saka ka man jābūt saprotošam un ka tas pēc dzemdībām reizēm ir normāli.... bet vai tas ir godīgi un tiešām normāli? ... jau tik ilgi gaidīts (nekrapu un citur nemekleju) un tagad vel gaidit nezinot cik ilgi....
16.06.2015 12:03 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Jūs abi bērnu gribējāt?
16.06.2015 13:26 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Un tieši šādu iemeslu dēļ vīrieši visbiežak pamet jaunās māmiņas un savus bērnus, jo nespēj izturēt pēcdzemdību depresiju un nespēj samierināries kādu laiku pastrādāt ar rociņu :D

Un tad vel saka ka sievietes ir vājais dzimums :-D
16.06.2015 13:28 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
ja problēma ieilgusi 8mēnešus,tad varbūt laiks aizdomāties par ārsta apmeklējumu?
ja šī problēma turpināsies vēl ilgi,jo sieviete nevarēs saņemties atsākt,kaut kādu iemeslu dēļ seksuālo dzīvi?Viņa sapratīs,kad ir labi bez seksa?kad nemaz nevajag? vīrietis arī pacietīgi gaida,gaida.
Kā tu justos,ja jau 8mēnešus gaidītu, katru reizi,kad tuvotos otram saņemtu atraidījumu? ne jau visiem pieaugušajiem pietiek ar tīnīšu attiecībām,kad patura rociņas , apskauj, pabučojās un viss.

Sākšu pa daļām, lai paskaidrotu, ko gribēju teikt ar savu komentāru. Tātad. Varbūt ka tiešām ir laiks aizdomāties? Tikai acīmredzot kaut kādu iemeslu dēļ šī sieviete to nespēj! Ieteiktu izlasīt internetā kaut vai par to pašu depresiju, piemēram, kad cilvēks ne vienmēr ir spējīgs atzīt, ka viņam ir nepieciešama palīdzība.
Nav teikts, ka viņai ir labi bez seksa. Es nedomāju, ka viņa staigā pa māju un priecājas, ka vai, cik labi, ka nav seksa un varu tagad attaisnoties, lai nedotu vīram vispār nemaz. Nu es ļoti šaubos, ka tā ir, un ka tā būs.
Kā es justos? Noteikti tāpat kā diskusijas autors: sāktu meklēt risinājumus šai situācijai! Te jau daudz reizes atzīts, ka šī situācija nav normāla, bet ko? Iet projām no sievas ko mīli un sava bērna tāpēc, ka sieva šobrīd netiek pati ar sevi varbūt galā? Viegli jau ir pamest, grūtāk ir palikt un palīdzēt cilvēkam, saprast problēmu un to atrisināt tā, lai abiem labi, ne tikai pašam. Piebilde par tīnīšu attiecībām ir lieka, jo šeit runājam par periodu pēc bērna piedzimšanas, kas saistās ar daudziem un dažādiem fiziskiem un emocionāliem pārdzīvojumiem.

Reitings 120
Reģ: 17.04.2015
Esmu šokēta par to ka var 8 mēnešus un pat 2 gadus būt bez seksa. Viņai taču jāsaprot ka vīrs nav no dzelzs un vismaz kādu reizi var sniegt viņam orālo baudu. Manuprāt tā jau nav nekāda mīlestība no viņas puses, ja jau viņai nospļauties par vīra vajadzībām. Un nesākat kladzināt ka viņai tur kaut kādas problēmas, lai sniegtu orālo var pat iztikt bez izģērbšanās utt., kā jau autors minēja- 2min. un gatavs.

10 gadi
Reitings 370
TRY
anepiekritisu ka es to nedaritu.... man bija dzive loti lidziga situacija....man nekad nav paticis veikt sievietei oralo... pat riebies utt... bet kad jutu ka otrs to loti velas - taa ri bija... ar sakstiem zobiem to dariju.. jo man ir svarigi ka jutas partneris kopa ar mani..... es vienmer esu bijis par abpuseju piekapsanos lietas kas vienotram nepatik bet otrs velas....

Kads teiksim butu pamats sievietei peksni vairs nedomat-nerupeties par attiecibaam .... pat ja ir berns.. ipasi ja virs nak loti pretii un neprasa jau katru dienu.... tas ka sievetei jadara tas ko nevelas ja var nosaukt varbut par necienu bet tikpatlabi var nosaukt par necienu ari to ka viram sadai jadzivo vislaik gribosam jo redz sievite netarod pat paris minutes laiak mensi viram....
16.06.2015 13:29 |

Reitings 10509
Vēl vienas liels diskomforts ir plīsumi vai iegriezumi dzemdību laikā.
16.06.2015 13:32 |

10 gadi
Reitings 370
taitera
apmēram kas dažkārt man arī ienāk prātā.. kas tur var būt tik grūts un neiespējams kaut 2-3x meēnsī atlicināt 2 min un sniegt kaut orālo.. tur nav nedz jaīzģērbjas , nedz vagīna iesaistīta utt.... attiecīgi tas ka sieviete jūtas nesmuka, sāp vagīna utt atkrīt uzreiz

tik vien.. 5-10min mēnesī laiks vīram un viss atrisināts....
16.06.2015 13:33 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Nu, redzi.. Tu gaidi no viņas piekāpšanos, bet ja viņa nespēj, tad Tu nekad to arī nesagaidīsi. Tev ir viņai nevis kaut kas jāpieprasa, bet jāsaprot, kāpēc viņa negrib. Vai tad pašam nebūs vieglāk, ja zināsi vismaz, kāpēc Tevi atraida? Tu tiešām tici, ka vienkārši negribās astoņus mēnešus un nogurums ir pie vainas? Kur rodas tas "negribas", vai esi iedomājies? Es nenosodu ne viņu, ne Tevi, vienkārši ir redzams, ka viņa nevar paiet Tev pretī, tad ir jāiet Tev vēl vairāk, lai vismaz saprastu, kas notiek. Laiks pēc dzemdībām nav vienkārši tāds pats laiks, kā jebkurš cits un Tu varbūt pat nenojaut, kas viņai ir galvā, un viņa nevar Tev to pastāstīt.
16.06.2015 13:34 |

Reitings 10509
Mecar jau zināt cik viņai vieglas vai smagas dzemdības ir bijušas.
Ja bijušas ļoti smagas, var izveidoties trauma un bailes palikt stāvokli - atsakās no seksa vispār.

10 gadi
Reitings 370
Zīle
lai sniegtu rālo vagīna netiek iesaistīta... bet ja tā tiueši - sādas problēmas dzemdībās nebija.. un pat ja būtu pa šo laiku sen jau būtu bijis jāsadzīst

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
sākumā man likās, ka vīrietis tiešām saprotošs un mīl savu sievu un vēlas , lai viss būtu ok. gaida un ir gatavs kompromisiem utt., bet palasot liekās, ka tomēr nē! meitenes tev ieteica, ka sievai iespējams ir pēc dzemdību depresija uz ko tu atbildi, nē viņa vnk saka, ka ir nogurusi. nu mazums viņa kautrējas to atzīt vai pati to neapzinās? es arī īsti nezinu vai varētu pati noteikt ir man depresija vai nē. pirms vnk uzspiest, tev vot jānāk man pretī un jāapmierina , jādodās pie speciālistiem un jārisina šī situācija. jā es saprotu 8 mēneši ir daudz, bet tagad uzstādīt ultimātu, ka ir arī citas vāverītes?!
16.06.2015 13:35 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
vispār sievietei vajag arī izrauties no mājām neviss tik-bērns,mājas autiņi. Tu viņu aizved ,kaut kur? Uz teātri, pavakariņot vai jeb kur? Ka 8mēnešus sēž mājās un Tu neatnāc kādreiz ar puķēm , neaizved nekur, nepasaki-cik ļoti mīli viņu un cik skaista Tev viņa ir neskatoties uz visu,tad varbūt arī ,tāpēc nekas nenotiek. Sievietēm patīk rūpes, dāvanas ,komplimenti,ja vīrietis arī spēj apmainīt pamperus:D, ja aizved,kaut kur, reiz pa reizei nomazgā aiz sevis šķīvi.
16.06.2015 13:36 |

Reitings 10509
Tu raksti, ka tev nepatīk sniegt orālo, bet varbūt tavai sievai arī tas nesagādā nekādu baudu!
16.06.2015 13:36 |

Reitings 502
Reģ: 24.02.2014
Pag, a tu esi viņai teicis, ka tāpēc jūties nemīlēts un slikti, jo jums tik ilgi nav seksa? Ja jā, ko viņa atbild? Sorry, ja to palaidu garām diskusijā.
16.06.2015 13:38 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Vispirms ieteiktu autoram izšaut riekstus un tad ķerties klāt šai diskusijai... Savādāk izskatās, ka sperma tik ļoti spiež uz smadzenēm, ka galvenā doma visā tekstā "dod man tagad un tūlīt - gribi vai nē!". Un tiek meklēts kāds masu atbalsts krāpašanai...

Kā vispār var ienākt pràtā savai sievai draudēt ar sānsoli, ja šī neiedos? Tipa pāris reizes parunājāt ( švakas jums tàssarunas bijušas, ja nekas nav mainījies!) un ar to pietiek? Tagad var oficiāli meklēt mīļāko? Nu tak te tik daudz jau ir pateikts - ved pie speciàlista!!! Runà vēl!!! Rādi literatūru!!! Mēģini novērot, kas par iemesliem vēl varētu būt!!! Vēl var tiiiiiik daudz ko izdarīt!!! Kustini savu dirsu un smadzenes, nevis ieklausies sava locekļa "balsī"!
16.06.2015 13:38 |

Reitings 10509
Gardions.
Turklāt atceroties Soprano ģimeni.

Kā tev nav kauns no sievas orālo prasīt! Viņa tau pēc tam ar to pašu muti jūsu bērnu/s bučo :-D
16.06.2015 13:39 |

10 gadi
Reitings 370
esu piedavajis visus seksa veidus.. tas ka ruyna iet tiaki par oralo bija tikai ka piemers....
esu sniedzis sievietem neskaitamus oralos lai pasam nepatik un ari nesagada kadu baudu - bet to daru ja zinu ka otrs to loti velas..... kadel nevar bus otra puse tada pati attieksme....
16.06.2015 13:39 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Esmu šokēta par to ka var 8 mēnešus un pat 2 gadus būt bez seksa. Viņai taču jāsaprot ka vīrs nav no dzelzs un vismaz kādu reizi var sniegt viņam orālo baudu. Manuprāt tā jau nav nekāda mīlestība no viņas puses, ja jau viņai nospļauties par vīra vajadzībām. Un nesākat kladzināt ka viņai tur kaut kādas problēmas, lai sniegtu orālo var pat iztikt bez izģērbšanās utt., kā jau autors minēja- 2min. un gatavs.

+++
Es vēl saprastu, ja tas būtu ļoti reti, bet vispār 9 mēnešos nevienu reizi nekāda tuvība (t) Godīgi, man liekas, ka katrs otrais vai trešais vīrietis būtu jau pa kreisi gājis. Nav nekāda attaisnojuma šādai rīcībai, ne arī pēcdzemdību depresija.. sievai būtu jāsaprot, ka par tādām lietām ir jārunā, ja ir emocionālās problēmas - tad runāt par to, nevis aizbildināties 9 mēnešus ar vienu un to pašu.
Nezinu, man jau liekas, ka sieva vienkārši nemīl. Viņai varbūt bija svarīgi izveidot ģimeni, lai blakus labs vīrietis, kurš rūpētos gan par viņu, gan par bērnu, bet no mīlestības īsti nekā nav.
16.06.2015 13:40 |

Reitings 10509
Neons +++
Vairāk darudēsi ar sānsoļiem vispār neko nedabūsi. Vēl pati azies no tevis un atradīs citu. Tas skaitās dzīvesbiedra atbalsts no tavas puses :-D
16.06.2015 13:41 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
kā jau bija gaidāms, lielākā daļa aizstāv sievieti, pretējā viedokļa paudējām pārmetot, ka viņas, tostarp es, neko nezina par sievieti, kā viņa jūtas, ka viņai depresija, utt. Bet arī jūs nezināt, ir vai nav viņai depresija un citi iemesli! mēs neviena to nezinām un varam tikai minēt, un tikpat labi tā var būt depresija, cik vienkārši plika nevēlēšanās to darīt un aizbildināšanās ar bērnu.
Loģiski domājošai sievietei pašai būtu jāsaprot, ka vīrietim astoņi mēneši bez seksa ir pārbaudījums un var tikai apsveikt šo sievieti, ka viņas vīrietis ir bijis tik godprātīgs, ka saglabājis uzticību, nevis pie pirmajām grūtībām skrējis pie citas. Sekss sievietei rodas galvā un nereti pašai sev ir jāpalīdz šo seksu galvā radīt - ne jau vienmēr viss ir tikai no vīrieša atkarīgs, pašai sev arī japalīdz, ja vēlies noturēt vīru, saglabāt ģimeni un justies pārliecināta, ka vīrs ir uzticīgs. Apetīte rodas ēdot - jo ilgāk viņa attieksies un vilks garumā, jo mazāk viņai gribēsies. Jā, iespējams, sievietei ir bail, trauma un depresija, bet arī pašai šīs problēmas ir jārisina, apmeklējot speciālistus vai studējot attiecīgo literatūru, nevis pliki atraidot vīrieti pie katra tuvināšanās mēģinājuma.
Šajā situācijā pārmest vīrietim neiecietību, manuprāt, ir galīgi nevietā.
16.06.2015 13:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits