ups un vīrietis

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Tēma tikai lai padiskutētu - vīrietim ir jāzin vai nē?

Šonakt visu nakti runāju ar draudzeni, pat nezinu ko viņai teikt, kā mierināt. Pirmo reizi saskaros ar tādu situāciju. Gribēju tikai padiskutēt varbūt ar tām, kas neguļ. Es nevaru aizmigt.

Detaļās neieslīgšu. Pāris nedēļas atpakaļ viņa sāka tikties ar vienu vīrieti, kas priekš viņas bija tāds for fun variants, nu tāds laikam bija viņas plāns. Čalis gan viņā ir samīlējies līdz ausīm, bet plāni katram savādāki, nekādu domu par kopā būšanu utt. Tikai jautra laika pavadīšana. Pēc vienas vienīgas nakts, ar visu izsargāšanos draudzene ir stāvoklī. 1 no 100 un nu jā. Par to cik abi bija uzmanīgi nav diskutējama lieta. Stulbi, nestulbi, mēģinu nenosodīt. Tā nu ir un viss. Tur nav divu domu. Aborts.
Šobrīd viņas vienīgais atbalsts esmu es. Kas viņu nomoka tagad? Vai teikt vīrietim vai nē? Viņi visticamāk tāpat neredzēsies vairs uz kādu laiku, jo viņš brauc prom. Itkā priekš kam, vēl mēģinās atrunāt un tā.. Bet viņai kaut kas graužot iekšā.

Es uzskatu, ja ir 100% pārliecība par lēmumu nav jāceļ vētra ūdens glāzē un nav jāsaka. Īpaši tapēc, ka attiecību nav un nebūs.

Viedokļi?
16.06.2015 04:27 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Manuprāt, daloties gultas priekos, jāpadalās ar gultas "bēdās"..
Iespējams, puisis lēmumu nenosodīs, turklāt vēl materiāli palīdzēs segt vismaz daļu no aborta izdevumiem..

Protams, iesaku draudzenei vēl kārtīgi apdomāt lēmumu. Mūsdienās daudzu pāru vidū ir problēmas ar bērniņa ieņemšanu..nekad nevar zināt, kā organisms strādās pēc dažiem gadiem.. Man tuvs cilvēks tagad iziet cauri šīm sāpēm un pašpārmetumiem tāpēc, ka pirms gadiem bija absolūtākā pārliecība veikt abortu :-( nenovēlu nevienam tās sāpes un skumjas..
16.06.2015 09:13 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
cormeum Tās sekas kādas var nākt meitenei ir jāpzinās veicot abortu, ja ar nezin tad tas viss jānoskaidro lai tiešām zinātu uz 100% k to grib veikt.

Lai nu kā, ja lēmums jau ir pieņemts reiķinoties ar visu kas no tā var iznākt, tad nav jēga vairs šeit diskutēt par dzīvības atņemšanu, jā tas varbūt nav labākais variants, bet es godīgi ar pasaku ka viņas vietā viss drīzāk rīkotos tā pat. Manā uztverē ja nav laimīga un stabila ģimenes dzīve ar īstu mīlestību labāk ar vel nelaist pasaulē bērniņu, protams katram jau ir savādāk šai ziņā.
16.06.2015 09:18 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
sievietei nav absolūtā vairākuma šī tik eksistenciālā balsojuma norisē.

Es domāju, ka ir gan, jo kā pati teici..

Jā, jā, grūtniecība un dzemdības ir uz sievietes pleciem

Gala lēmums šādās lietās tomēr ir sievietei. Varbūt nežēlīgi un skarbi, bet tā ir. Un, ja sieviete šajā gadījumā lēmumu ir pieņēmusi un ir droša par to, tad uzskatu, ka nav jēgas par to stāstīt vīrietim. Pastāstīs, un? Iespējams vīrietis gribēs šo bērnu, pārdzīvos? Bet, ja lēmums jau ir pieņemts, tad sanāk, ka tā pastāstīšana tikai izraisīs nevēlamu emociju gūzmu, lieku traci un beigās nelaimīgi būs visi.
16.06.2015 09:22 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
bet viņam par to nekas netiek pateikts un bērns tiek likvidēts, nemaz neparunājot ar viņu..

A ko tur runāt, ja viss ir izlemts? Par ko runāt? Vai nu tas vīrietis paziņotu, ka vēlas bērnu, vai arī, ka nē. Jebkurā gadījumā tā nebūtu patīkama saruna nevienam no viņiem.
Manuprāt, cilvēki vispār pārāk daudz par visu grib runāt. Ja viss ir skaidrs, tad nav jēgas sarunām.
16.06.2015 09:28 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Iespējams tas ir ..likteņa pirksts ( ja u skatās o romantiskās puses), bet...

Ja būtu mana situācija un es skaidri zinātu, ka ar virieti kopā pastāvet nevarēšu, ikdienā būt negribēšu, tad....
A ) variants aborts
B) bet iespējams ..vnk dzemdētu un audzinātu.
Bērnu nesaistu ar tēvu, tā ir neatkarīga personība, kas nāk caur mums.
16.06.2015 09:33 |

10 gadi
Reitings 2594
Reģ: 08.03.2013
Jebkurā gadījumā sieviete var aprunāties at vīrieti par šo un to, un tad tā starpcitu kontu domā par bērniem? Vai tev patīk bērni utt? Un pēc vīrieša atbildēm varētu spriest, vai šis vispār vēlas bērnus vai nē. Bet par to, ka ir stāvoklī teikt vai neteikt tad redzēs.

Es, ja godīgi nezinu vai vīrietim vajag zināt vai vajag teikt. Es nezinu. Cik vispār abiem ir gadi? Ja vēl jauni abi, tad vīrietis tagad laikam nebūtu priecīgs par bērnu uz pleciem vēl. Es nezinu. Mana viena puse domā ka noteikti vīrietim vajag zināt, jo tas būtu ļoti negodīgi slēpt. Un no otras puses domāju, ka nevajag zināt. Lai pati draudzene izlemj. Bet vēlāk par savu jebkuru pieņemto lēmumu nelej gaužas asaras.
16.06.2015 09:37 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
sievietei nav absolūtā vairākuma šī tik eksistenciālā balsojuma norisē.

Mums te pēdējā laikā bijušas vairākas diskusijas, kur sieviete ir stāvoklī no nesen iepazīta vīrieša, ir abpusēji pieņemts lēmums, ka bērns jāpatur, bet attiecības jūk un brūk. Tūlīt tur dažas būs vientuļās mātes.
Grūtniecība uz viņas pleciem, dzemdības uz viņu, alimentos nemaksā pusi no bērna izdevumiem (Jā, bērna - drēbes, ēdiens, izglītības izdevumi), tos pie mums piespriež smieklīgus, tātad lielākā daļa jānodrošina mātei, ja tēvs audzināšanā piedalīties nevēlas vai dara to divas svētdienas mēnesī. Negulētas naktis un teju nekāda brīvā laika.
Vai tiešām sievietei nav tiesību no tā atteikties, ja viņa nav pārliecināta, ka vīrietis būs blakus un atbalstīs?
16.06.2015 09:41 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
ja šāda situācija, tad neteiktu neko.
un dikti piekrītu 57days viedoklim
16.06.2015 09:54 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nu otrs variants ja laiks un spēki un materiālie apstākļi atļauj ir dzemdēt un atdot adoptācijai, tas būtu gana ilgs laiks lai pārdomātu vai tiešām bērnu tik ļoti negrib, vai iespējams tomēr ar grib un var to pavilkt. Bērnam tad būtu iespēja dzīvot, cosmo kaut cik apmierināti visi tad būtu :D
16.06.2015 09:57 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Es šādā situācijā neteiktu.
Uztaisītu abortu un miers. Nesaprotu kāpēc vīrietis par to būtu jāinformē, ja sieviete jau ir izlēmusi par abortu.
No sērijas - redzi tev varēja būt bērns, bet nebūs :-)
16.06.2015 10:10 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Neteikt.
Ja sieviete neko īsti nevēlas ,negrib būt kopā,tad kāpēc gan teikt? Tāpat jau neņems viņa viedokli vērā un veiks abortu. Ja pateikts,tad var gadīties, tad vīrietis mēģinās atrunāt, nosodīs. Kam viņai to visu,ja tāpat viņu ceļi drīz šķirsies?
16.06.2015 10:17 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
šī "iekrišana" ir reāla iespējamība veidot ģimeni. Ja vīrietis sievieti tiešām vēlas

Jāgrib ir abiem veidot ģimeni , būt pa īstam kopā. Tā rodas nelaimīgas ģimenes,kuras ir tik kopā dēļ bērna.

Tgd tas vīrietis ir jāpieņem par vīru

Jācer,kad tu joko!:D

Vispār nav teikts,kad vīrietim sieviete tik ļoti patīk,kad ir gatavs veidot ģimeni, gribēs no viņas bērnu . Viens ir dalīt gultu , izklaidēties kopā un pavisam cits- nopietnas attiecības.
16.06.2015 10:23 |

Reitings 42
Reģ: 14.02.2015
Būtība esmu pret abortu, jo katra dzīvība dārga. Dažreiz gan varbūt izņēmumi, ja abi cilvēki tiešām negrib kopīgu nākotni, un beigās tikai apgrūtinātu bērna dzīvi.
16.06.2015 11:20 |

Reitings 2872
Reģ: 26.10.2012
Drošvien šādā gadījumā neteiktu neko. Ja tiešām zin, ka 1000% negrib būt kopā un savu nākotni ar šo cilvēku nesaista.
16.06.2015 11:21 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka meitene vienkārši ir šokā, tāpēc kategoriskais aborts, varbūt parunātu ar puisi un mainītu domas?

Hmm, vai es teiktu vīrietim.... Gan jau, ka nē. Izdarītu visu un aizmirstu, neviens nezinātu un miers. Kāpēc vēl lieki vīrieti mocīt. Nu, vismaz es domāju, ka lieki netraumētu sakot, ka biju no viņa stāvoklī, bet bērnu negribēju paturēt.
16.06.2015 11:28 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Jebkurā gadījumā sieviete var aprunāties at vīrieti par šo un to, un tad tā starpcitu kontu domā par bērniem? Vai tev patīk bērni utt? Un pēc vīrieša atbildēm varētu spriest, vai šis vispār vēlas bērnus vai nē. Bet par to, ka ir stāvoklī teikt vai neteikt tad redzēs.

Nu pēc tādām atbildēm jau nu gan nevarētu neko spriest, viens ir teorētiski domāt, bet otrs - apzināties, ka bērniņš jau ir un drīz nāks pasaulē.
16.06.2015 11:31 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Ja viņas nostāja ir šāda, ka šis vīrietis bija tika for fun, tad labāk neteikt. Kādēļ viņai tas būtu jāsaka? Īpaši ja viņa zina to, ka tam vīrietim viņa vairāk interesē, nekā viņš viņai. Labāk lai nezin ne par ko viņš, pašam būs vieglāk, jo gadās arī veči, kas šajā jautājumā ir jūtīgāki par sievietēm.
16.06.2015 11:39 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es šādā situācijā neteiktu.
Uztaisītu abortu un miers. Nesaprotu kāpēc vīrietis par to būtu jāinformē, ja sieviete jau ir izlēmusi par abortu.
No sērijas - redzi tev varēja būt bērns, bet nebūs

Piekrītu.
16.06.2015 11:49 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Viņai nav nekas viņam jāsaka. Nākamreiz zinās, kam kājas plest vaļā un, ka ir jāiedzer avārijas tablete.
16.06.2015 12:07 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Tur nav divu domu. Ja tikai un vienigi aborts, un neatgriezenisks lemums, neteiktu, nekad.
Ja saubas vai tomer velme paturet, teiktu, obligati!
16.06.2015 13:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits