ups un vīrietis

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Tēma tikai lai padiskutētu - vīrietim ir jāzin vai nē?

Šonakt visu nakti runāju ar draudzeni, pat nezinu ko viņai teikt, kā mierināt. Pirmo reizi saskaros ar tādu situāciju. Gribēju tikai padiskutēt varbūt ar tām, kas neguļ. Es nevaru aizmigt.

Detaļās neieslīgšu. Pāris nedēļas atpakaļ viņa sāka tikties ar vienu vīrieti, kas priekš viņas bija tāds for fun variants, nu tāds laikam bija viņas plāns. Čalis gan viņā ir samīlējies līdz ausīm, bet plāni katram savādāki, nekādu domu par kopā būšanu utt. Tikai jautra laika pavadīšana. Pēc vienas vienīgas nakts, ar visu izsargāšanos draudzene ir stāvoklī. 1 no 100 un nu jā. Par to cik abi bija uzmanīgi nav diskutējama lieta. Stulbi, nestulbi, mēģinu nenosodīt. Tā nu ir un viss. Tur nav divu domu. Aborts.
Šobrīd viņas vienīgais atbalsts esmu es. Kas viņu nomoka tagad? Vai teikt vīrietim vai nē? Viņi visticamāk tāpat neredzēsies vairs uz kādu laiku, jo viņš brauc prom. Itkā priekš kam, vēl mēģinās atrunāt un tā.. Bet viņai kaut kas graužot iekšā.

Es uzskatu, ja ir 100% pārliecība par lēmumu nav jāceļ vētra ūdens glāzē un nav jāsaka. Īpaši tapēc, ka attiecību nav un nebūs.

Viedokļi?
16.06.2015 04:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Trīne1, lēmums ir pieņemts. Aborts. Vīrietis lēmuma pieņēmšanai nav bijis vajadzīgs. Viņa bērnu negrib. Vai arī, viņa negrib šī vīrieša bērnu.

Par ētiku un mamutu šoreiz, davai, nē.

Opcija piedzemdēt un atdot vīrietim bērnu, lai viņš viens pats audzina (viņa svētdienās atbrauks paspēlēties) nepastāv.

Šajā situācijā jā, viņai ir jāizlemj visu. Precēties ar vīrieti, kuru nemīl, tikai dēļ bērna - pati atzīsi, stulbi. Tāpat izšķirsies, tikai bērnam būs sāpīgi.

Tātad paliek - audzināt vienai. Stāvoklī būs viņa, gadu dekrētā būs viņa, bērnudārzus/aukles meklēs viņa, naktīs negulēs viņa, bērna slimības laikā darbu kavēs viņa, un "nelikvīds ar piekabi" arī būs viņa.

Hell yeah, tas IR viņas lēmums!
16.06.2015 08:33 |

Reitings 17280
PS - bēbis, ja izlems paturēt, ir baigi forši :)
16.06.2015 08:35 |

Reitings 195
Reģ: 02.02.2013
57days, Es neuzskatu, ka precēties ar vīrieti, kuru nemīl, lai saglabātu bērniņu ir stulbi.

Mīlestība ir izvēle, lēmums, ja jau varēja ar to vīrieti gulēt, tad tik nepatīkams viņš viņai nav, autore raksta, ka vīrietis ir viņā iemīlējies. Es domāju, ka daudz sāpīgāk bērnam par vecāku škiršanos būs vispār nepiedzimt.

Vienkārši autores draudzene izklausās tāda nenobriedusi. Pirms gulēja ar to vīrieti, vajadzēja domāt, mūsdienās atrast drošu kontracepciju nav nekādas problēmas. Tagad jāuzņemās atbildība.
16.06.2015 08:41 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
es saprotu ko tu domá un to ko es. :) visstulbákais ir tas, ka nonák lídz shádám situácijám un tad izlemj visu vienai, jo otra puse táda un sháda, tu tachu tádá situácijá nenonáktu, jo esi apdomíga utt.

par pashu tému , nav jau ko diskutét vinna jau lémumu piennémusi, bet tas neliedz paspriest un pamoralizét. 8-):-D jo es ríkotos citádák, bet es esmu vispár savádáks cilvéks un tádas situácijas mani neskar. :-P
16.06.2015 08:42 |

Reitings 1414
bérnus gan nevajag nemíloshás ggimenés, tas nav pareizi, tie bérni biezhi vien neko labu nav redzéjushi un , tápéc bieshi vien neprot otram dot, tikai gaida. 8-)
16.06.2015 08:44 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Tā, no malas un mani neskarot, šķiet, ka neteiktu!
16.06.2015 08:47 |

Reitings 195
Trīne1, bet ko darīt, ja bērns jau IR. Viņš jau IR pieteicies. Meitene jau IR stāvoklī. Protams, nevajadzētu plānot bērnus cilvēkiem, kuriem nav kopīgu nākotnes plānu. Bet te jau viss ir noticis.

Kāpēc, ja runa būtu par zīdaini, tad uzreiz uz to skatās citādāk. Es nemoralizēju, es cenšos pārliecināt par to, ka nevajadzētu šādu lēmumu pieņemt. Kamēr nav izdarīts, vēl var pārdomāt.
16.06.2015 08:47 |

Reitings 1414
Pasaulespilsone, ja visi spriestu ká tu zini bútu daudz vairák bérnu, bet arí nevienam nevajadzígi un nemíléti un, kas tad par vinniem rúpesies. ja nav normálas ggimenes bérnam, tad , lai nav vinna nemaz, citádák bérnam visu dzívi sabojá visádas maukas, dzéráji, narkománi, degeneráti utt.
16.06.2015 08:51 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
mūsdienās atrast drošu kontracepciju nav nekādas problēmas. Tagad jāuzņemās atbildība.

Viņa uzņemas atbildību! Viņa veiks abortu, kas viss drīzāk liks protams viņai iekšēji to nožēlot līdz mūža galam jo domās kā varēja būt, skaitīs līdzi nedzimušā bērna iespējamos dzimšanas datumus utt.

Bet viņa uzņemas atbildību, veicot lēmumu kas pēc viņas uzskatiem būs labākais viņai! Ja sieviete negrib to bērnu tad labāk ar nevajag, savādāk nevar zināt kā vel šis viss izvērtīsies.
Tik pat labi ok, pasaka puisim, šis saka ka jā atbalstīs, tad nu meitene arī patur bērnu a beigās puisis pārdomā un aizmūk jo lūk zemapziņā māc šaubas ka tas viņa bērns utt. Un ko tad? Ne vairs abortu var neikt ne neko.
Tik pat labi meitene negrib bērnu jo materiāli nevar/nevēlas to atļauties.

Un var teikt cik grib ka bērns ir dzīvs un viņam nedrīkst liegt dzīvot, bet Sievietei ar nevajadzētu pabojāt savu dzīvi dēļ vienas kļūdas kuru neapdomīgi veica. Lai kāds viņai lēmums galā būtu, tā būs mācība un ļoti liela mācība.
16.06.2015 08:51 |

Reitings 17280
Aizmirsu vēl vienu opciju - Reičelas un Rosa variants. Dzīvot kopā, audzināt kopā, bet nebūt p.ārim.
16.06.2015 08:52 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
vīrietim ir jāzin vai nē?

Tā kā vīrietis samīlējies, tad nav jāzina.
Bet es zinu kā tas ir, kad kaut kas neizstāstīts ļoti grauž. Man laikam nebūtu pa spēkam to noklusēt.
16.06.2015 08:52 |

Reitings 17280
Tik pat labi ok, pasaka puisim, šis saka ka jā atbalstīs, tad nu meitene arī patur bērnu a beigās puisis pārdomā un aizmūk

:) Vajag līgumu sastādīt un pie notāra noformēt. Es, tāds un tāds, apņemos .........
16.06.2015 08:54 |

Reitings 195
Aborts nav atbildības uzņemšanās, tā ir bēgšana no atbildības. Dzemdēt bērnu, būtu atbildības uzņemšanās.
Nu jā, meitene izvēlās, kā būtu labāk viņai, kā nesabojāt savu dzīvi utt.. Tikai tāda asiņaina cena :-(

Nav nekādas problēmas sastādīt līgumu. Iedomājieties, cik tas ir briesmīgi no vīrieša puses- sieviete, kurā viņš ir iemīlējies gaida viņa bērniņu, bet viņam par to nekas netiek pateikts un bērns tiek likvidēts, nemaz neparunājot ar viņu.. (t)
16.06.2015 08:58 |

Reitings 17203
Vajag līgumu sastādīt un pie notāra noformēt. Es, tāds un tāds, apņemos .........

Vot Vot tā ar vajadzētu :D

Tak ļoti maza iespēja ka realitātē tas puisis 100% to meiteni atbalstītu tā, nu tas tomēr bija izklaides variants un meitenei jūtas pret puisi nav un ja puisis to ilgstoši izbaudīs, agri vai vēlu uzradīsies kāda cita kura būs svarīgāka, protams tas nenozīmē ka par bērnu nerūpētos, bet arī nav pierādāms ka rūpētos un maksātu visu kā vajag.

Kā ar pieturos pie tā ka meitenei dēļ tā pāris gadi pašas attīstībai, iespējams izglītībai un darbam būtu atlikts uz otro plānu, bet nedomāju ka tas puisis tagad uzturēs to meiteni, maksās reiķinus, dos naudu ēdienam utt. Par bērnu jau parūpētos, priekš tā visus vitamīnus utt pirktu varbūt, bet māta jau iespējams viņam nebūs svarīga vairs.
16.06.2015 09:01 |

Reitings 17203
ik tas ir briesmīgi no vīrieša puses- sieviete, kurā viņš ir iemīlējies gaida viņa bērniņu, bet viņam par to nekas netiek pateikts un bērns tiek likvidēts, nemaz neparunājot ar viņu..

Kas tur briesmīgs ja vīrietis par to NEKAD neuzzinās? Galvenais ar tad paturēt meitenei muti ciet un neko neteikt viņam un nebojāt viņam dzīvi.

Ja viņa uztaisītu abortu un pēc dienas aizskrietu pie viņa un pateiktu to visu, tad jā, tad tas būtu nežēlīgi.
16.06.2015 09:03 |

Reitings 17280
Iedomājieties, cik tas ir briesmīgi no vīrieša puses- sieviete, kurā viņš ir iemīlējies gaida viņa bērniņu, bet viņam par to nekas netiek pateikts un bērns tiek likvidēts, nemaz neparunājot ar viņu..

Tieši ta, ja viņš neuzzinās, viņam tas nesāpēs.

Ja lēmums ir 100% pieņemts, tad kāpēc teikt? Lai viņs zinātu, ka sieviete, kurā viņš iemīlējies, likvidēja viņa bērniņu? Kurs no tā būs ieguvējs?
16.06.2015 09:07 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Ja sieviete ir izlēmusi un nekādi vīrieša vārdi nespēs lēmumu mainīt, tad es neredzu kāpēc teikt. Ja attiecības nav, nav bijušas un nekad nebūs.
16.06.2015 09:09 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Tā ir patērētājsabiedrības loģika-kurjers kļūdas pēc piegādāja nepareizu preci, tāpēc prece jāmet ārā. Normāls cilvēks neizmestu miskastē bērnu tikai tāpēc, ka nepareizā laikā ar nepareizu cilvēku pieteicies. Tā ir pieaugušo atbildība rūpēties par to, lai autores aprakstītā situācijā nenonāktu. Nevajag plest kājas katram garāmgājējam, tad tādu problēmu nebūs.
16.06.2015 09:11 |

Reitings 1817
Reģ: 26.04.2014
Iedomājieties, cik tas ir briesmīgi no vīrieša puses- sieviete, kurā viņš ir iemīlējies gaida viņa bērniņu, bet viņam par to nekas netiek pateikts un bērns tiek likvidēts, nemaz neparunājot ar viņu..

Vēl briesmīgāk ir būt ilgstošās/mūža attiecības ar cilvēku, kuru nemīl nemaz. Un tādos gadījumos arī vīrietis cieš- tiek zāģēts par sīkumiem, sievietei viss viņā krīt uz nerviem un tad jau sieviete esot tā vainīgā ''nejaukā rakstura'' dēļ.
16.06.2015 09:11 |

Reitings 17280
Alimenti un brīvdienas ar bērnu reizi mēnesī - to nevar salīdzīnāt ar rūpēm par bērnu ikdienā.

Kamēr "darbu" sadalījums sķirtas ģimenes gadījumā ir tāds, kāds viņš ir, tikmēr lēmums ir dāmas, lai cik atsevišķos gadījumos arī negodīgi tas ir pret puišiem.

Un jā, es zinu gadījumu, kad kopīgo bērniņu uzreiz pēc piedzimšanas veda mājās jaunais tētis viens pats. Un audzina arī viņš. Bet nu, cik tādu gadījumu ir? Nospiedošais mazākums.
16.06.2015 09:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits