Esmu izmisumaa, ko man dariit. Edu patieshaam veseliigi, nekadus drankus, bet veders kaa bumba un krutis piebriedushas. NEE ES NEESMU STAVOKLI, biju pie arsta pagajushaja nedelaa. Es juties briesmigi pretiigi resna un piebriedusi. Tagad tachu vasara un nedrikstu but shadaa paskataa
Es te nesen vienu vakaru apēdu dikti daudz dikti sāļa. Es tādā paskatā pamodos, ka gandrīz uz darbu neaizgāju, ekstrēmi aizpampusi, acu vietā strīpiņas... Fuj, fuj, fuj, nekad vairs sāli vakarā!!!
Parasti no pārlieka ūdens daudzuma organismā KRUTIS nepalielinas. Ūdens krājas no sākumā kājās, tad plaušas un tad vēderā. Hormonu problēmas (vairogdziedzera, dzimumhormoni?) Tiešam PMS?
Ko, ko, ko??! :-O Kaut kas jauns man.. Kas ir ar to ūdens dzeršanu un svara palielināšanos? Kā tas ir? Vai tad nav labi, ja dienā izdzer vismaz litru ūdens? :-O Vai arī tas ar kādu slimību saistīts?
Krūtīm raksturīgāk ir piebriest cikla 2. pusē... tuvojoties menstruācijām (ja izslēdz grūtniecību)..
Vēdera uzpūšanās var būt arī saistīta ar ēdienkarti. Iespējams, ir kādi produkti, no kuriem vajadzētu izvairīties :)
Ja vispār jūti neadekvāru pieņemšanos miesās, neskatoties uz saprātīgiem ēšanas paradumiem.. ir vērts pārbaudīt hormonus :) Tas pats vairogdziedzeris var sagādāt kreņķus..