Sveikas, meitenes!
Man ļoti vajadzīgs padoms vai skats no malas...Patiesībā jebkas, kritika der, viss der. Tik izmisusi esmu.
Esmu precējusies un kopā ar vīrieti (ir kopīgs bērns) teju desmit gadus. Mums vienmēr bijuši strīdi un nesaskaņas naudas jautājumos, bet šogad palika pavisam bēdīgi. Viņš aizgāja no darba un sāka savu biznesu. Bizness nenes cerētos augļus. Jau kādu laiku man sanāk teju vienai uzturēt mūsu ģimeni. Strādāt algotu darbu viņš nevēlas, pat ne pusslodzi, lai būtu vismaz kādi garantēti ieņēmumi.Tam vismaz klāt vēl nāk tas, ka viņš vēlas attīstīt biznesu. Naudas tam nav. Es uzzināju, ka viņš visu laiku ņem ātros kredītus. Tas mani vispār sagrāva. Viņam taču nav no kā atdot! Ko nopelna savā uzņēmumā, to iegulda vai nomaksā kredītus.
Man naudu iedod ļoti maz, jo nav ko dot. Ja iedod, pēc laika atkal aizņemas no manis. Kad vairs nedodu, prasa savai mātei, viņam vienmēr iedod.
Es nezinu, ko darīt. Šķirties? Visādi citādi pret bērnu ir labs, arī pret mani. Naudu sev netērē, nu ja neskaita biznesu. Mani vecāki saka, ka esmu pelnījusi ko labāku. Nu es domāju, ka vīrietim vajadzētu segt vismaz pusi izdevumi, ja ne vairāk, bet mūsu situācijā tā nav. Lai mūs uzturētu, strādāju gan papildu darbu, gan visādi piepelnos. Izdevumi ir daudz – divi auto, bērnam vajadzīgs un dzīvokļa kredīts. Godīgi sakot, esmu nogurusi.