57days- Pateiksu isi un konkreti-JA!!! Pieradijums ir man tuva drauga pieredze, vienubrid vinam bija attiecibas ar blondini un vina bija nu riktigi nenobriedusi caca, kas vinam atri noriebas, tapec ari pameta vinju,visualiku tik skatijas uz dargam lietam, visulaiku teica,-milais, ka man patiktu tas, ka man patiktu tas, apsesta ar savu zsikatu bija un fanoja par visu kas dargs un velejas lai regulari lutina, puisis pat bez vinjas nevareja ar draugiem aiziet alinjus iedzert, visur gribeja iet lidzi, vinam vina apnika, pameta,sagaja kopa ar bruneti, pilnigs pretstats- Daudz strada, neinterese nekadi brendi, pilnigi nekas, lutinasanu no viriesa neprasa, pietiks ja 1x nedela pateiks ka labi izskatas, loti daudz strada, lai virietis varetu palepoties ka vinam ir labi pelnosa draudzene, nevis izlepusi un dzivo loti pieticigi, ja ari vins kadreiz vinai noperk ko dargaku (kas ir loti, lotir reti) vina vinam apmeram 10x parjautas- nu cik es tev esmu par to parada?? Un vislaik teiks ka nevajadzeja ta tereties utt. Pat pukes svetkos neprasa, jo zieidi nepatik. Un lieki teikt ka jau 5 gadu kopa un jau pamazam sak domat par mazuli :)