Parasti ir ta, ja vienreiz virietis uzsauc vakarinjas kaut kur, tad nakamaja reize sieviete, ja sieviete noperk alus kasti, tad virs vinjai kadus labus auskarus, ja virs izmaksa kino,tad nakamo kino izmaksa sievete, ta lai nau ka virs maksa gandriz par visu un neviens netiek izmantos un nerodas aizdomas ta ir man zinamo attiecibas pienemts. Tapec nesakiet ka no tuksa gaisa to izdomaju.
krista21- Tici man, esmu daudz pieredzejusaks par tevi, celojumos esmu bijis daudz kur,
Ka var 23 gados but augstaka izglitiba ja augstskolu pabeidz 25-27 gados videji?
uniqueღ- hahaha, tagad es zinu ka tu dirseja esi vins vel reali ir siikais, puika, kura cauruma vins varetu pelnit tik agra vecuma tik lielu naudu lai tev redz reizi gada kurpju pari nopirktu un vel par viskautko izmaksatu, tas nav iespejams, ja vins ir izlaists merkakis ar bagatiem sencisiem, tad jau ta ir cita runa un vel sliktak, bet nu beidz muldet, lielaka dala taja vecuma vel augstskolas macas un nestrada, a te reku tu izredzeta vienu no miljona izkeri kurs jau 500 euro menesi pelnis nesmidini
jaatceras ka daudziem ta nav un daudzi ari ievelk loti daudz paradus, ka rezultata,pabiedz to augstskolu velak neka iecerets
Kingston- Nu redzi, bet daudziem negribesies rukat tas 18h,bet gan dzivot pazistu tadus kadrus kuriem 27 gados nebija nekadas darba pieredzes, viss ko vini darija bija ballejas, dzera un tereja sencisu naudu, savukart tagad ir 30 un pari un savs biznees un pelna pat loti labi