Ikdiena attiecībās!?

Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Sveikas ;)

Kādas ir Jūsu attiecības ar vīrieti/vīru ikdienā? Kā uzturat to kaisli vai jūtas attiecībās? Lai neieslīgtu rutīnā. Vai varbūt ko dara Jūsu otrās pusītes lai Jūs labi justos?

Mēs esam kopā otro gadu. Ir bērni no iepriekšējām attiecībām, tad nu mūsu ikdienā un arī brīvdienās ir bērns vai abi bērni. Bet tieši mani kaut ka skumdina tas, ka viss ir tik vienveidīgs, darbs, dārziņš mājas, kā jau protams lielākajai daļai cilveku :) es personīgi mēdzu izdarīt vīram ko jauku arī ikdienā, bet nezinu kāpēc kaut kur pazūd tas dzīvesprieks, jo vīrs tā bez naudas līdzekļiem neprot īsti iepriecināt un tā kā šobbrīd mums ir finansiālas grūtības, tad nu sanak, ka nav nekā. Tas protams atspoguļojas arī seksuālā ziņā, man sāk negribēties pat seksu, jo baudu no ta negūstu, laikam jau esmu no tām kuram vajag uzmanību arī cita veidā, ne tikai bučās un glāstos, bet tīri lai kādreiz izdara ko labu man. Laikam te saputrojos ;) īsāk sakot lai es justu, ka mani mīl ļoti, man laikam nav tā, ka gribās vienmēr seksu no plika gaisa, bet vajag kā sievietei to vīra uzmanību.
11.06.2015 14:23 |

Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
laila2

Jau daru to :) tāpēc teicu iespējams jāpaciešas, jo kamēr atradīs ko labāku ir jāpaiet laiciņam.
12.06.2015 10:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits