Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ikdiena attiecībās!?

Reitings 304
Reģ: 01.05.2009
Sveikas ;)

Kādas ir Jūsu attiecības ar vīrieti/vīru ikdienā? Kā uzturat to kaisli vai jūtas attiecībās? Lai neieslīgtu rutīnā. Vai varbūt ko dara Jūsu otrās pusītes lai Jūs labi justos?

Mēs esam kopā otro gadu. Ir bērni no iepriekšējām attiecībām, tad nu mūsu ikdienā un arī brīvdienās ir bērns vai abi bērni. Bet tieši mani kaut ka skumdina tas, ka viss ir tik vienveidīgs, darbs, dārziņš mājas, kā jau protams lielākajai daļai cilveku :) es personīgi mēdzu izdarīt vīram ko jauku arī ikdienā, bet nezinu kāpēc kaut kur pazūd tas dzīvesprieks, jo vīrs tā bez naudas līdzekļiem neprot īsti iepriecināt un tā kā šobbrīd mums ir finansiālas grūtības, tad nu sanak, ka nav nekā. Tas protams atspoguļojas arī seksuālā ziņā, man sāk negribēties pat seksu, jo baudu no ta negūstu, laikam jau esmu no tām kuram vajag uzmanību arī cita veidā, ne tikai bučās un glāstos, bet tīri lai kādreiz izdara ko labu man. Laikam te saputrojos ;) īsāk sakot lai es justu, ka mani mīl ļoti, man laikam nav tā, ka gribās vienmēr seksu no plika gaisa, bet vajag kā sievietei to vīra uzmanību.
11.06.2015 14:23 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Neesmu tik ilgi kopā ar draugu un nav man bērnu.
Bet ko es esmu sapratusi savā dzīvē, un ne jau esot attiecībās, bet esot viena, ka pie tā kā dzīvojam esam atbildīgi paši, un dzīvi veidojam paši, un ka no citiem neko nevajag gaidīt, pieprasīt. Cilvēkam pašam ir jāiemācās atrast savu laimi, savu piepildījumu dzīvē, savas intereses kurās smelties enerģiju un dzīvesprieku, nevis to gaidīt no citiem.
11.06.2015 14:34 |

Reitings 304
Nu īsti gan nepiekritīšu, ja esi viens, tad jā, bet ja ir otra pusīte, tad gribot negribot Tu gaidi kaut ko, jo dod. Ja esi vienpatis pēc dabas, tad otrs blakus nebūs laimīgs, jo kad cilveks akcentējas tikai uz sevi, tas diez ko lielu labumu nedos attiecībās ;)
11.06.2015 14:38 |

Reitings 9561
Man starpcitu nav izcils darbs un izcila finansiālā situācija, personīgi man, nerunāju par savu otro pusīti, bet es no sirds varu teikt, ka katru dienu es esmu laimīga, jo veidoju savu dzīvi pati, es to piepildu ar lietām, kas man patīk un kad izeju laukā ieelpoju svaigu gaisu es izjūtu sirdsprieku un tas kā es attiecos pret otru ir mans iekšējais spogulis par kuru esmu atbildīga es pati.
11.06.2015 14:41 |

Reitings 9561
Tad ko tieši Tu gaidi no otra? Un ko Tu dod?
11.06.2015 14:45 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man nav "laimīgas kopdzīves" receptes. Esam precēti, ir bērni, kuļamies pa dzīvi ar visu rutīnu - bet nu neapnīk! Kaut kā tomēr pamanamies tik pierastajā ritmā atrast tomēr kaut ko vērtīgu un interesantu savās attiecībās. Es pat nezinu, kas tieši tas ir - visādi nenozīmīgi sīkumi, mazi rutuāli u.tml. Es noteikti necenšos kaut kā īpaši iepriecināt vīru. Viņš būtībā arī standarta vīrietis - ziedi uz svētkiem un kādas pāris reizes gadā tāpat vien un visi laimīgi. :D Nezinu... Mums iekšā vnk ir dzīvesprieks un ar to pietiek, lai kopā būtu jautri, patīkami un interesanti.
11.06.2015 14:49 |

10 gadi
Reitings 4416
Reģ: 08.10.2013
Gurri, Tavs dzīves ritms un obligātās atbildības daudzums ir absolūti citādāks kā autorei. ;) tāpat arī ticu, ka esi vēl iemīlēšanās stadijā ar savu draugu. Jums ir visas iespējas būt spontāniem. Visas iespējas pameditēt klusumā. Negribi, ēst netaisi, gribi ej uz kino kaut vai nakts vidū. Iztērē naudu dārgām kurpēm un tad sēdi atlikušo mēnesi uz diētas. Vai domu nedaudz uzķēri?

Autore, no savas puses ieteikumus nesniegšu. Vēlu gan, lai viss izdodas!
11.06.2015 14:50 |

Reitings 304
Neons
Prieks dzirdēt :)

Favel
Paldies :) jābūt jau visam ok. Jo mīlam viens otru ļoti. Iespējams uzmanības trūkums...
11.06.2015 15:19 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Man ir tāda pati problēma, tikai nav bērnu :D cenšos izdomāt risinājumus... (t)
11.06.2015 15:55 |

Reitings 304
hmmmm, itka esmu runājusi ar vīru, bet nu negribu lai esmu zāģētāja vai neapmierinātā sieva :)
11.06.2015 15:59 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es esmu attieicba sjau loti ilgi, un nu neapnik. Protams ir kads periods kad uznak besis, vai vairak pakasamies, bet tapat neapnik. Man musu attiecibas patik tas, ka daudz jokojam, smejamies. manam virietim ir fantastiska humora izjuta un kautkadfu smiekligu frazi dzirdu biezi visdazadakajas situacijaas.
11.06.2015 16:01 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
sorry par kludam..attiecibas jau ilgi
11.06.2015 16:01 |

Reitings 11996
Varbūt tomēr nav jābaidās par to runāt biežāk ar vīru? Nu tīri tā diskusijas līmenī - nevis vnk izteikt pārmetumus un viss. Nāc klajā ar kaut kādām idejām, jautā viedokli, iesaisti vīru pārdomu procesā, norādi uz vājajām vietām, pajautā kā viņš šo visu redz un kā iztēlojas, pastāsti par savām izjūtām, bailēm, šaubām u.t.t.
11.06.2015 16:03 |

Reitings 5632
pienene8 - manu otru pusi viss apmierina, tikai man ir kaut kādas problēmas, rutīnas un vēl sazin kas...laikam visu par daudz sarežģīju. Vakardien kārtīgi izčīkstējos, jo bija sakrājies, it kā palika labāk, bet tāpat domāju risinājumus, citādi jūtu, ka jūdzos (t)
11.06.2015 16:03 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Pavisam īsto laimes sajūtu esmu ieguvusi tikai nesen, pēdējo divu gadu laikā, kad viss dzīvē sācis nokārtoties. Agrāk arī likās, ka kādam ir jādara mani laimīgu, bet tad es saprotu, ka laimes atslēga ir manā dzīvē , manos mērķos un sasniegumos un tikai pati es esmu atbildīga par savu laimi.

Protams, mīļotais cilvēks un attiecības sniedz lielu laimes izjūtu, tās ir tās emocijas, ko nevar tik viegli aizstāt ar citām lietām, bet tam visam ir jānāk dabiski, to nevar pieprasīt. Kopš esmu kļuvusi pozitīvāka un starojošāka , saņemu daudz vairāk uzmanības, mīļuma, pārsteigumu no vīra.

Vīriešiem arī gribās blakus sev gudras, starojošas, daudz sasniegušas sievietes, ar saviem mērķiem un hobijiem. Tad arī viņi ir gatavi ieguldīt sevi vairāk attiecībās, ja blakus ir sieviete, kas visu laiku attīstās un pilnveido sevi, ar kuru ir interesanti parunāties. Attiecības būs veiksmīgas un laimīgas tad, ja abi partneri visu laiku augs, attīstīsies gan kopīgi, gan katrs par sevi kā personība. Tad arī nekad nebūs kopā garlaicīgi un visu laiku būs tā laimes sajūta.
11.06.2015 16:04 |

Reitings 9561
Es nerunāju par atbildības līmeni, bet par savām iekšējām sajūtām un uztveri. Viss tekstā spiežas cauri tas, ka otrs dod par maz, ir slikta finansiālā situācija, iepriecināt viņš nemāk, neko labu viņš vispār nedara un ir tikai otrs attiecību gads. Varbūt jāsāk pašam ar sevi vispirms?
11.06.2015 16:05 |

Reitings 11996
Varbūt jums vajag atrast kādas nodarbes jaunas? Lai prāts ir aizņemts ar būtiskākām lietām, nevis ar to, ka vīrietis traukus nenomazgāja kārtējo reizi vai ne tā paskatījās, vai pietiekami iejūtīgi nepasveicinājās pārnākot mājās?...

NU apmēram tā, ka ja jūs dzīvotu vienas - kā jūs sevi izklaidētu no rutīnas?...
11.06.2015 16:05 |

Reitings 5632
Neons - es tieši tagad pāris nedēļas dzīvoju viena un saprotu, ka ir par daudz laika pārdomāt daudz ko... :-/
11.06.2015 16:09 |

Reitings 11996
Vīriešiem arī gribās blakus sev gudras, starojošas, daudz sasniegušas sievietes, ar saviem mērķiem un hobijiem.

Kopumā idejai piekrītu, bet tieši šajā teikumā piekrītu tikai pirmai daļai - vīriešiem gribās blakus gudras un starojošas sievietes. Viss pārējais - tā jau ir gaumes lieta, citam nevajag baigāko karjeristi, bet pati sāls ir tajā, lai sieviete ar sevi, savu dzīvi ir apmierināta un neizgāž savus nepilnvērtības kompleksus pār vīrieti.
11.06.2015 16:09 |

Reitings 11996
Agī, nu re, arī slikti par daudz palikt vienatnē ar savām domām! :D Cilvēkam nepieciešama virzība, kustība, mērķis - sēdēt un vnk kaut ko pārdomāt - oj, var zilus brīnumus sadomāties, ja tas ievelkas! ;)

Teikšu tā, ka nevienās attiecībās nemēdz viss būt ideāli. Svarīgi ir saprast, vai tavās attiecībās šis te "neideālais" tiešām ir traucējošs, degradējošs un no nākotnes perspektīves skatoties - neiespējami ar to sadzīvot?... Tāda neliela pašanalīze, kas kuram ir svarīgi. Es, piem., labāk pacietīšu izmētātas zeķes pa māju (kaitina nenormāli!), bet toties viņš ir gatavs no āda laukā izlīst, lai mums nekā netrūktu materiālā ziņā (tas ir piemērs, nevis reāla situačija). Nu kā saka - salīdzinu cik lieli ir plusi un cik lieli mīnusi un tad nomierinos, jo vienmēr tā rēķinot - man blakus ir ideālais vīrietis.
11.06.2015 16:15 |

Reitings 5632
Neons - paldies! Mani zilie brīnumi vakar ievilkās uz vairāk kā stundu :D bet vēl tikai līdz rītvakaram jānodzīvo un tad jau redzēs kas un kā būs :)
11.06.2015 16:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits