Pavisam īsto laimes sajūtu esmu ieguvusi tikai nesen, pēdējo divu gadu laikā, kad viss dzīvē sācis nokārtoties. Agrāk arī likās, ka kādam ir jādara mani laimīgu, bet tad es saprotu, ka laimes atslēga ir manā dzīvē , manos mērķos un sasniegumos un tikai pati es esmu atbildīga par savu laimi.
Protams, mīļotais cilvēks un attiecības sniedz lielu laimes izjūtu, tās ir tās emocijas, ko nevar tik viegli aizstāt ar citām lietām, bet tam visam ir jānāk dabiski, to nevar pieprasīt. Kopš esmu kļuvusi pozitīvāka un starojošāka , saņemu daudz vairāk uzmanības, mīļuma, pārsteigumu no vīra.
Vīriešiem arī gribās blakus sev gudras, starojošas, daudz sasniegušas sievietes, ar saviem mērķiem un hobijiem. Tad arī viņi ir gatavi ieguldīt sevi vairāk attiecībās, ja blakus ir sieviete, kas visu laiku attīstās un pilnveido sevi, ar kuru ir interesanti parunāties. Attiecības būs veiksmīgas un laimīgas tad, ja abi partneri visu laiku augs, attīstīsies gan kopīgi, gan katrs par sevi kā personība. Tad arī nekad nebūs kopā garlaicīgi un visu laiku būs tā laimes sajūta.