KAFIJA

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Sveikas :)

Es kafiju nebiju nekad dzērusi, jo negribas atkarību un dzeltenus zobus, bet, pēdējā laikā, saspringtā laika un mazā miega daudzuma dēļ, pāris reizes tomēr sanāca pamēģināt, un sajūtas ir lieliskas, beidzot, galva strādā, nav nogurums un nenāk tā miegs.

Kādu kafiju Jūs lietojat un ieteiktu kā labu? ;-)

11.06.2015 08:50 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Sorry, meksīt! :-D

Mums ir šis. Tā kā neesam baigie baristas un neuzņemam daudz viesu, tad ir ok ar to, ka viņam ir tikai viens sildītājs un kafijas gatavošana prasa nedaudz laika, bet vispār būtu foršāk, ja kafija trekterētos un piens sildītos vienlaicīgi. Priekš šova un iztaisīšanās vīrs pirms kāda laika nopirka sifonu - garšīgi, bet baigā ķēpa mazgāt. Lietojam tikai kad nāk ciemiņi.
11.06.2015 21:36 |

Reitings 5533

Sifons izskatās vienkārši awsome un ir lielisks omīšu izklaides objekts. Dabūt var ebay un šķiet arī ali.
11.06.2015 21:40 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Inčīga manta :D

Jā, es galīgi neesmu nekāda barista, manas prasības pieticīgas - lai ir garda baltā kafija. Nu.. labi.. vēl latti/kapučīno varētu :D Galīgi no tiem aparātiem neko nesaprotu, līdz ar to turpinu no rītiem dzert kaut kādu šķīstošu draņķi un pusdienlaikā 3 in 1 :D Un esot kafē, bāros un klubos kā narkomāne testēju balto kafiju un tad atgriežos tur, kur kafija bija laba. Jā, man ir dīvains hobijs... :D
11.06.2015 21:44 |

Reitings 5533
Varbūt ir vērts apjautāties ar kādām pupām un kādas firmas mašīnām tavās iecienītākajās kafijotavās to kafiju brūvē, jo parasti daudziem ir arī "mājas versijas" + ja uztrāpīsi uz kārtīgu entuziastu-baristu, tad tev izstāstīs, kas tev vēl varētu patikt - tipa, ja patīk A, tad patiks arī B.
11.06.2015 22:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits