Sveikas Cosmo dāmas! Man te tāda problēma... Īsumā sakot, vīrietis pēc strīdiem nemāk atvainoties, nu vnk neatvainojās un viss. Pat tad, ja vainīgs, un pats lieliski zin, ka izturās kā kretīns, nu neatvainosies. Nenormāla viņam tā spītība ir. Tātad jautājums- kā rīkoties? Zinu, ka daudzas ieteiks gaidīt, kamēr atvainojas, lai izlaižu nadziņus, bet viņš to nedarīs, ir mēģināts. Manuprāt, es viņu no mājas varētu izmest, viņš labāk aizietu nekā pārkāptu savai spītībai pāri. Labākajā gadījumā savu rīcību sāktu pārdomāt vien pēc pāris dienām, kad arī atvainotos, bet arī tas nav skaidri zināms.
Nu tiešām ir tā, ka es varu raudāt un plūst asarās viņa priekšā, bez maz lūgties, lai viņš man atvainojas un pasaka to piedod, bet nekā.
Augstākais, ko varu dabūt, ir tāds " Piedod" pēc tam, kad esmu visu dienu viņam likusi atvainoties un kaut ko darīt. Bet es taču esmu sieviete, nu man gribas to piedod mazliet mīļāku, lai uzdāvina kādu ziediņu, kad sapratis, ka sastrādājis sūdus, lai cieši apskauj un kko dara, nevis tupi atvainošanās pēc pārspļauj pār lūpu kaut ko. Un vienmēr jau es piedodu ar, nemāku ilgi turēt ļaunu prātu, tāpēc ātri vien sāku runāt, un viņš jau to izmanto. Nu kā var cilvēki nedēļu nesarunāties- man tas šķiet nepieņemami, viņš tā varētu. Tagad sēžu un raudu kā muļķe, jo atkal strīds, kurā vīrietis vainīgs, un visvairāk sāpina tas, ka zinu scenāriju, kas notiks- atnāks mājās, nerunās, gaidīs, kad to daru es, es kko papukstēšu, paraudāšu, labākajā gadījumāviņš pateiks, ka bija grūta diena un viss.
Man gribas redzēt, ka viņš jūtas vainīgs un viņam sāp, ka man sāp, bet pašlaik to neredzu. Ieteikumus lūdzu, kā mainīt vīrietī šo īpašību, kā rīkoties man... (variants nerunā ar viņu, kamēr sāk runāt pats, kā teicu, neder)