Šī statistika ir būtiska vien tām, kas vizuālo tēlu nostāda kā savu galveno (un vienīgo) aktīvu.
ka vidusmēra vīrietim tādas sīkās ir par dumju
Un tici vai nē, reti kurš vīrietis sapņo par jaunu golddigeri
Kādi tur social tabu? Masu mediju uzspiests stereotips, ka skaists ir tikai jauns cilvēks ar spoguļgludu ādu. Tāpēc testā vīrieši izvēlas meitenes ap 20 gadu vecumu. Realitāte nevis sociālā tabu dēļ nekomunicē, bet tāpēc, ka vidusmēra vīrietim tādas sīkās ir par dumju.
Labs izskats un sekss nu nebus isti tas, kas tevi atskirs no 100 citam meitenem
Papildus tam, ka man nav ma*kas slava,
Un vēl pieaudzis, normāls vīrietis saprot, ka normāla 20 gadniece izvēlēsies vienaudzi nevis kraķi.
Nu pēc šī sakara tev jau arī ir tā slava
95% meiteņu šādas slavas nav
Ekspert, neesi gadījuma viens no tiem čalīšiem ,kurš gudri runā, bet no mājas kāju neizsper?
Realitāte ir tāda, ka mūsdienās ar tādu slavu ir gandrīz katra otrā.
Labākajos gadījumos tas vēl ir iemūžināts video vai bildēs.
Kā man riebjas šie gudrie ieteikumi. It kā viss būtu tik vienkārši!
Šobrīd jūtos tā, ka man ir palaimējies vispār dabūt darbu, jo ar vājām krievu valodas zināšanām ir gandrīz nereāli atrast darbu, cilvēkam bez pieredzes.
Viss, kas man interesē. Jā - nauda , BET ne tāpēc, ka vienkārši gribu būt turīga un peldēties dārgās šmotkās. Nauda man būtu līdzeklis, lai sasniegtu savus sapņus, piepildītu tīņu gadu ieceres. Nauda ir tikai līdzeklis. Bet es darītu tik daudz ko, lai tikai sasniegtu, ko vēlos un izkāptu no vecāku ieaudzinātā pieticības sindroma. Negribu saviem bērniem pirkt nocenotu ēdienu un pati būt visu mūžu kasiere un sapņot par visu, ko nevaru atļauties!
riebjas šie gudrie ieteikumi. It kā viss būtu tik vienkārši!
Es neesmu teikusi, ka esmu pārākā skaistule. Kas mani atšķir no 100 citām? Parasti sievietēm, kurām interesē tikai nauda ir slikta slava pagātnē, katrs otrais Rīgas vīrietis ko dzirdējis par viņu, viņa gājusi uz pilnu klapi. Es tāda neesmu. Papildus tam, ka man nav ma*kas slava, esmu gatava arī būt uzticīga, negulēt, pat nerandiņot ar citiem, izpatikt viņam, piemiedzot acis uz viņa sarežģīto raksturu, lielo aizņemtību...
Kingston, tad sanāk, ka sievietei 25 gados jāmirst nost, jo tāpat vērtība kritīsies? Kas par sviestu! Ja kāds vīrietis tā vērtē sievietes, tad viņam svarīgs tikai sievietes izskats, tātad viņš ir sekls - tātad viņš pats par sevi nav nekāds vērtīgais!