Turīgs, bet skops?!

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Ja vīrietim ir nauda, bet viņš to skopi tērē... KĀ LIKT VIŅAM TĒRĒTIES VAIRĀK? Es kaut ko daru ne tā, vai vienkārši ir JĀJAUTĀ pēc dāvanām, ja gribas?
Problēma tāda, ka es nemāku prasīt!!! Kauns? Neesmu tā pieradusi? Nekad iepriekš neesmu neko pieprasījusi no vīrieša, bet šobrīd jūtos tā it kā būtu pelnījusi. Laikam ja reiz kaut ko gribu, tādu nedrošību vajadzētu likt pie malas un vienkārši jautāt, ko sirds kāro? Vai arī ir vienkārši veidi kā likt viņam pašam pirkt vērtīgākas dāvanas un vispār ko pirkt biežāk?
P.s. Uz dzimšanas dienu uzdāvināja tikai smaržu un ziedus. :-( Gandrīz jūtos kā niecība viņa acīs, zinot, ka viņš var atļauties visu ko un vienā vakarā, kad paēdam iztērē ~tikpat cik tai dāvanai uz dz/d. (e)
Pieredzējušās sievietes - PADOMI, KĀ LIKT VĪRIETIM TĒRĒTIES UZ SIEVIETI?:-D
09.06.2015 23:01 |

Reitings 204
Reģ: 29.08.2013
Un Kingston minētais komentārs ir pa tēmu. Šī minētā saita autors (Hārvardas absolvents, ja kādam šaubas par cilvēka intelektu) ir arī sarakstījis interesantu grāmatu "Dataclysm", kur šos fenomenus ( un netikai šos) apskata detaļās. Brīvā brīdī iesaku izlasīt katrai, kam ir doma par easy money dzīvesveidu, alternatīvi interesanta lasāmviela.
10.06.2015 13:19 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Sievietes "seksuala/izskata" vertiba ir sava augstakajaa punktaa tieshi ap 20-25. gadiem, pectam vinjas "vertiba" kritas straujaak nekaa virietim...

Redzi, Kingstons, savu izskatu es nekad neesmu uzskatījusi par savu galveno vērtību. Jā, es esmu informēta, ka ir pietiekoši daudz abu dzimumu pārstāvju, kas sievietes izskatu uzskata par viņas primāro "vērtību". Bet manu viedokli tas kaut kā nemaina.

Un, tā kā šeit ir Cosmo, lai mani (cerams) neparprot, jā, izskatīties labi ir svarīgi, būt piedzimušai skaistai ir liela veiksme, bla bla bla, bet izskats NAV sievietes galvenā vērtība.

Manuprāt. Un man nekad nav bijusi vēlme tikt pie vīrieša, kuru mani primāri piesaista mans smukais ģīmis un tvitais dupsis. Es neuzskatītu, ka viņš mīl MANI. Es neesmu mana pakaļa.
10.06.2015 13:25 |

Reitings 745
Vispār jau es nejautāju, lai izsakat savu viedokli par mani vai pasakat, kāda es jums no malas liekos. Man vienalga kā tas izskatās.

Viss, kas man interesē. Jā - nauda , BET ne tāpēc, ka vienkārši gribu būt turīga un peldēties dārgās šmotkās. Nauda man būtu līdzeklis, lai sasniegtu savus sapņus, piepildītu tīņu gadu ieceres. Nauda ir tikai līdzeklis. Bet es darītu tik daudz ko, lai tikai sasniegtu, ko vēlos un izkāptu no vecāku ieaudzinātā pieticības sindroma. Negribu saviem bērniem pirkt nocenotu ēdienu un pati būt visu mūžu kasiere un sapņot par visu, ko nevaru atļauties!
10.06.2015 13:29 |

Reitings 204
Tādā gadījumā man uzreiz nāk prātā "11 minūtes"..
10.06.2015 13:35 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Autore, nu tad dod skaidru mājienu, ja nevari paprasīt tiešā tekstā, par to, ko gribi no viņa- naudu, dāvanas vai vēl ko. Ko tur daudz gudrot? Paprasīsi, tad arī būs skaidra viņa attieksme pret tevi.
10.06.2015 13:48 |

Reitings 17280
★marsu☆, ko nozīmēs tas, ka nopirks? Ka mīl? :) Vai, ka ir gatavs maksāt?
10.06.2015 14:03 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
++++57days
Bet tēmas autorei gribu citēt kādas cosmo foruma dalībnieces zelta frāzi: "maukām mauku problēmas" :D
10.06.2015 14:04 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Bet es darītu tik daudz ko, lai tikai sasniegtu, ko vēlos un izkāptu no vecāku ieaudzinātā pieticības sindroma

Nu tad kāpēc nedari? Kāpēc gaidi, kad Tev par seksu samaksās?
Mazapmaksāts darbs? Meklē citu, strādā divos, meklē, kur piepelnīties.
No tās, kura varēs lepoties, ka visu sasniegusi pati, Tu kļūsti par to, kurai jātur mute par to, kur dabūja jauno auto. Pat, ja nopelnīji pati, tāpat aiz muguras visi mēģinās izzīlēt, kam atsūkāji, ka nopirka. Tādu dzīvi Tu gribi?
Pie kam, kad būsi tikusi līdz nodrošinātai dzīvei, būs kāds uzņēmums kaut kas vēl, šiem večiem nebūs slinkums Tevi paķengāt par to, ka esi ar viņiem gulējusi naudas dēļ.
Skaiti, ka jau tagad esi nevis soli uz augšu, bet, ja laicīgi neatkāpsies - sačakarējusi sev visu dzīvi.

Negribu saviem bērniem pirkt nocenotu ēdienu

Par to Tev nebūs jāsatraucas. Ja tagad tā uzvedīsies, līdz bērniem nemaz arī netiksi. Kuram Tu tāda būsi vajadzīga? Tā slava iet līdzi.
10.06.2015 14:08 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Bet es darītu tik daudz ko, lai tikai sasniegtu, ko vēlos un izkāptu no vecāku ieaudzinātā pieticības sindroma. Negribu saviem bērniem pirkt nocenotu ēdienu un pati būt visu mūžu kasiere un sapņot par visu, ko nevaru atļauties!

tad dari arī, nevis lauzi galvu par to kā dabūt ikmēneša zelta ķēdīti no vīrieša, kurš tev neinteresē. visu to laiku un enerģiju, ko šobrīd velti domādama kā izsūkt vīrieti, kurš piedevām vēl ir glups vai kā tu tur teici, vari ieguldīt, lai būvētu sev labāku dzīvi.
10.06.2015 14:11 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
57days,

es to biju domājusi tā, ka, ja autore paprasīs taisnā tekstā, tad draudziņš vai nu uzreiz pasūtīs nah*j, vai arī sapratīs, ka kaut ko dara nepareizi un dara pāri mīļotajai, hah:-D
10.06.2015 14:28 |

Reitings 17280
★marsu☆, tu tomēr esi sirdī romantiķe :)
10.06.2015 14:29 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Kingston, tad sanāk, ka sievietei 25 gados jāmirst nost, jo tāpat vērtība kritīsies? Kas par sviestu! Ja kāds vīrietis tā vērtē sievietes, tad viņam svarīgs tikai sievietes izskats, tātad viņš ir sekls - tātad viņš pats par sevi nav nekāds vērtīgais!
10.06.2015 15:16 |

Reitings 17280
Nerea, nav jāmirst nost, vienkārši jāsāk saprast, ka jau esi "nocenota prece" pēc derīguma termiņa beigām un attiecīgi arī jāskatās uz pasauli :)
10.06.2015 15:42 |

Reitings 17280
...otrs variants - botokss un viltota pase
10.06.2015 15:43 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
"maukām mauku problēmas"

Teika_spolīte, es tā smejos!
Tik patiesi un vienkārši!
10.06.2015 16:07 |

Reitings 745
Mazapmaksāts darbs? Meklē citu, strādā divos, meklē, kur piepelnīties.

Kā man riebjas šie gudrie ieteikumi. It kā viss būtu tik vienkārši! Šobrīd jūtos tā, ka man ir palaimējies vispār dabūt darbu, jo ar vājām krievu valodas zināšanām ir gandrīz nereāli atrast darbu, cilvēkam bez pieredzes. (Zinu pēc sevis un draudzenes) Mani tomēr paņēma darbā, kaut mans uzdevums ir apkalpot cilvēkus un kaut krievu valodā vairāk nesaprotu kā saprotu. Papildus darbs? Es strādāju 9 stundas dienā un vēl apmeklēju augstskolu, mācos. Atvainojos, bet neesmu pārcilvēks.
10.06.2015 16:11 |

Reitings 745
Nē nu ok... iespējams es pārspīlēju par to apbižošanos un sajūtu būt nenovērtētai. Tik traki jau nav.
10.06.2015 16:19 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
ja tev nepatīk ziedi un smaržas? a ko tu gaidīji? auto? dzīvokli? nu ko???
10.06.2015 16:22 |

Reitings 1761
Reģ: 29.01.2009
AHAbet kada ir tava "pievienota vertiba"?
Tu runa tikai par to, ko gribi. Bet ko tu vari dot? Labs izskats un sekss nu nebus isti tas, kas tevi atskirs no 100 citam meitenem ( pie tam, nemot vera tavu vecumu, apsaubu, ka zini pasakainus seksa trikus:-D) .
Tu seit pat pasaki, ka nezini, ko isti no dzives gribi, konkretu merku tev nav un ari intereses noformulet nespej. Nevienu virieti sada sieviete nepiesaistis ilgtermina.
Sievietei nav greks daudz ko sagaidit no viriesa, tikai nevajag aizmirst, ka tikpat daudz ir jaspej dot preti.
10.06.2015 16:40 |

Reitings 204
Negribu uzvesties kā kāda advokāts, bet atļaušos precizēt Kingston vietā, jo lasīju vairāk kā tikai virsrakstu:

25 gadu vecuma robeža (ps – patiesībā tur pat ir 20-21, ja esam ārkārtīgi punktuāli) nav nekāda latiņa miršanai nost. Iespējams, Kingston ne pārāk uzskatāmi visu pasniedza, jo šis pētījums, kura mērķis, pirmkārt, nekādā veidā nebija šovinistiski pozicionēt sievietes, bet gan izcelt social taboos, pētīja cilvēka vizuālās prioritātes anonīmās situācijās. Autoram ir pieeja ārkārtīgi unikālam datasetam un tas, ko viņš no šī izsecināja, ir, ka, ja sievietēm vīriešu vizuālā iekāre seko līdzi vecumam, tad vīriešiem, turpretim, vecums un seksuālās iekāres ir neatkarīgi mainīgie – otrais nekādā veidā nav atkarīgs no pirmā, jo teju visi vīriešu kā simpātiskākās anonīmā veidā norāda sievietes ~20 gadu vecumā (un viņi vērtē bildes bez citiem rādījumiem, tai skaitā vecuma). Taču, kā autors izcēla – stāsts ir pavisam cits, kad skatās uz faktisko komunikāciju, jo, kaut arī vīrieši ap 50 vizuāli visaugstāk vērtē 20 gadīgās, viņi ar viņām komunicēt neizvēlas (pašas varat minēt kāpēc, bet te parādās tas social taboo aspekts). Protams, viss šis ir uz US, tādēļ kulturālās atšķirības daudz ko varētu apgāzt kā arī, iespējams, cilvēki, kas izmanto online dating ir highly superficial - jā, neapstrīdu, ka tā varētu būt. Jebkurā gadījumā šim nav nekāda sakara ar sievietes vecuma un vērtības attiecību, un normāla sieviete šo nemaz neuztvertu kā aizvainojumu. Cilvēki nav bildes, jebkuram tas ir skaidrs, un parasti izvēlamies ar kādu būt kopā ne jau fotogēnisma, bet citu, bieži vien neizskaidrojamu, elementu vadīti. Šī statistika ir būtiska vien tām, kas vizuālo tēlu nostāda kā savu galveno (un vienīgo) aktīvu.

Cita starpā, varu norādīt, ka sievietes, kā tika izcelts, esot kritiskākas attiecībā uz vīriešu vērtēšanu. Ja pieņemam, ka ikvienu varētu novērtēt relatīvā skalā 1-10, tad sadalījumam vajadzētu būt normāli distribūtētam, kur lielākais īpatsvars atbilstu vidējam līmenim (kas ir tikai loģiski) – visi nevar būt 1 un visi nevar būt 10, ja skatāmies relatīvi. Vīrieši sievietes šādi arī vērtē (anonīmi), turpretim, sievietes vīriešus vērtējot ar izteiktu īpatsvaru uz zemo atzīmju līmeni, kas nozīmē, ka statistiski viņas ir nepamatoti kritiskas attiecībā uz sagaidāmo vizuālo. Sievietes (pēc anonīmā vērtējuma) norāda, ka tikai 1 no 6 vīriešiem ir virs vidējā, kas no statistikas principiem ir neiespējami, jo par kādu vidējo te var būt runa.. (3 no 6 jābūt virs vidējā)? Bet kā jau teicu – grāmatas/pētījuma pamatdoma ir izcelt sociālos aizspriedumus, demonstrēt kā mēs domājam, kad citi neskatās, un cik bieži paļaujamies uz saviem dzīvnieciskajiem instinktiem. Šī brīža komentāru pretestība tikai apstiprina tur minēto. 57days – cik no komentāriem ir lasīts, Tu esi gudra meitene un no matemātikas nemūc, tāpēc izlasi to grāmatu pirms brūc kādam virsū, domāju Tev patiks. Akadēmisko pieskaņu tur neatradīsi, jo outputu nav, bet thought provoking tematus gan :)
10.06.2015 16:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits