Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pārdomas

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Šodien tā prātoju, cik tomēr vientuļa man dzīve.Ar draugu jau gandrīz 5 gadus kopā dzīvojam, tomēr ir brīži, ka nejūtu viņu sev blakām. Īsti nav kad parunāt, abi strādājam,es līdz 17.00 ,draugs līdz 20.00. Pārnāku no darba ,piekopju dzīvokli, izdaru vēl šādus tādus darbiņus(izmazgaju drēbes, izgludinu ko vajaga gludināt). Pagatavoju ēst ko uz vakariņām paēst un lai ir ko draugam uz darbu līdz panemt. Bet ,tā rutīna , ir brīži kad gribas raudāt. Darba būdami īsti parunāt nesanāk, jo nav laika ne man, ne draugam. Kad vakarā esam kopā, draugs ir ļoti pārguris, un vēl pēc vakariņām skrien tālāk strādāt, raksta atskaites, ieracies papīros, datorā. Es atkal savos darbos, sakārtoju virtuvi pēc vakariņām. Pati sāku gatavoties uz gulēt iešanu(kosmetikas noņemšana, duša, sejas krēmi un tā tālāk . Ap pusē 1 nakti draugs nāk tikai gulēt, bet abi ceļamies 6 no rīta augšā, protams īsti no rīta runāties ar negribas, jo jātaisās uz darbu. Parasti draugs ar mašīnu aizved uz darbu, bet tas ir 5 minūšu brauciens no mājām, pa to laiku nav pat vērts ko sākt runāt.
Pat īsti nezinu kamdel šo visu te stāstu. Varbūt kāda tā arī jūtas. Fiziski nejūtos pamesta, vairāk morāli. Brīvdienas arī skaidām pa darīšanām. Pat neatceros kad tā īsti kārtīgi parunājām. :'-( . Skumīgi arī tas, ka šogad vasarā draugam atvaļinājums nebūs, jo viņš februārī sāka strādāt Jaunā darbā. Takā to izbaudīt arī mums nebūs lemts. :'-(
Jūs brīžiem tā nejutaties?
09.06.2015 19:29 |

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Noorganizē ar draugu NEKĀNEDARĪŠANASDIENU ar izslēgtiem telefoniem, tas mums palīdz izbaudīt vienam otru. Tā nav iespējams izdarīt?:-|
09.06.2015 19:34 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Tiešām brīvdienās nav iespējams atrast laiku, ko pavadīt kopā? Tiešām nemaz?

Mēs ar vīru arī dzīvojam tā, ka katram savas darīšanas, kaut kādā mērā katram sava dzīve, vīrs pēdējā laikā bieži brauc komandējumos, bet nu atrodam laiku arī ko pavadīt divatā vai pavadīt laiku kopā kādā kompānijā. Ir jau tā, ka tā laika ir tik, cik ir, bet mums velk vienu pie otra un tas laiks kaut kā atrodas. Es nesaku, ka jums nav savstarpējās pievilkšanās, bet varbūt ir vērts parunāt par to, ka brīvdienās tomēr kāds laiks jāatvēl, lai būtu viens ar otru.
09.06.2015 19:36 |

Reitings 161
Reģ: 23.07.2014
Hah... Mans draugs arī strādā līdz 8, 6 dienas nedēļā. Man 90% gadījumu jāstrādā svētdienā, tā ka pat viena diena kopā reti sanāk pavadīta. Un godīgi sakot man nav sajūtas, ka reti tiekamies :) Šķiet, ka visu laiku esam kopā, lai gan kopā pat nedzīvojam. Pat ļoti vēlos vakaros vienmēr kaut kur ejam, kaut ko darām kopā. Tas ir no katra pāra atkarīgs. Protams, bieži darbā esam zombiji, biežs nogurums, bet neko nenožēloju :) Pēc pāris dienām jau dzīvosim kopā, tad vispār būs ideāli.
09.06.2015 19:40 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Nu ko lai saka? Jūs vienkārši negribat atrast laiku kopā būšanai. Nekad neticēšu, ka to nav iespējams izdarīt. Un vispār...kādu darbu tad Tavs draugs strādā, ka katru vakaru pārrodas mājās pēc divpadsmitiem? Pašam savs bizness? Un Tu pati? Nedēļas nogalēs stutē sarkano paklāju, ka nevari atrast nevienu brīvu brīdi? Atvaino par sarkasmu, bet tas viss, ko stāsti vairāk izklausās pēc tā, ka nemaz nav vēlēšanās atrast kopīgus mirkļus. Tu pati uzraksti: "' (...) protams īsti no rīta runāties ar negribas (...), (...) pa to laiku nav pat vērts ko sākt runāt (...)". Piedod, bet es Tev nespēju just līdzi.
09.06.2015 19:43 |

10 gadi
Reitings 8898
Reģ: 29.01.2009
Sjelo +
09.06.2015 19:45 |

Reitings 3450
Tā jau itkā ir laiks, bet nu nezinu, tad esam tā pārgurusi, ka nav spēka, ne kur iet, ne ko darit. Parasti draugs aicina mani ar viņu braukt uz garāžu:-D kur viņš mazgā savu mašīnu, salonu iztira. Bet viņš tajā mašīnā ir tā ieracies, kad parasti sarunas notiek tā - pag mirkli, ko? Es taga aizņemts ,uzgaidi! Stāsti, stāsti ko tu man tur tikko stāstiji,oj atvaino,man te detaļa jāpielabo. :-D
09.06.2015 19:46 |

Reitings 3450
Sjelo, viņš līdz 20.00 strādā, bet mājās ir ap 20.30. Un kad paēdam vakariņas vins iet uz istabu, un sēž papīros, datora. :-/
09.06.2015 19:49 |

Reitings 161
Tā jau itkā ir laiks, bet nu nezinu, tad esam tā pārgurusi, ka nav spēka, ne kur iet, ne ko darit.

Ja tu strādā 8h darba dienu, nevajadzētu būt tādam nogurumam. Varbūt vienkārši vajag vairāk/veselīgāk ēst, vakarā noskriet īsu krosiņu vai pavingrot - tas uzreiz dod enerģijas lādiņu. Citreiz vienīgais variants ir sevi piespiest smaidīt un būt enerģiskai, jo zini, ka nākamā tikšanās ilgi jāgaida. Citreiz vīns palīdz :D

Ko jūs nedēļas nogalēs darāt? Strādājat, atpūšaties?
09.06.2015 19:50 |

Reitings 3450
Bet iedomājies, tu tikko uzrāpies no gultas, skrienot ar kafijas krūzi, paralēli krasojoties -kāda runāšana? Protams var parunāties, taču tā būs tāda sasteigta runāšana. Un es nestaigāju pa paklāju sarkano. Nesēžu arī kājas gaisā salikusi. Arī brīvdienās man ir mājas darbiņi. Katru dienu cenšos tīrīt dzīvokli, brīvdienas tā kārtīgāk paņemu un iztīru.
09.06.2015 19:55 |

Reitings 165
Tīriet kopā!
09.06.2015 19:57 |

Reitings 3450
Nedēļas nogalē kā kuru reizi. Katrs pa darīšanām, ja tādas ir, tad aizbraucam uz veikalu. Pie kāda ciemos, taču man liekas ka tas ir pa maz. Gribas vienkārši, vienu dienu neko nedarīt. Būt Blakus, sarunāties .(l)
09.06.2015 19:59 |

Reitings 810
Šeit ir skaidrs, kas kuram svarīgāks. Nu tiešām jāpiekrīt Sjelo, ka jūs negribat atrast laiku viens otram un runāšanai. Ja gribētu, tad vīrietis nestrādātu kā vergs un tu netīrītu dzīvokli 7 dienas nedēļā.
09.06.2015 19:59 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Piekrītu, ka paši vien esat vainīgi...

Konkrēti par iešanu kopā uz garāžu - tā tik tik forša laika pavadīšana! Kopā padarbojaties gar mašīnu, satīriet, paākstaties, un tad arī kādu pauzīti ieturiet - kopā iemalkojiet atvēsinošu dzērienu tā nesteidzīgi un papļāpajat...

Man arī šīs 5 minūtes no rīta būtu svarīgas...

Manuprāt, nevajag nemaz meklēt kaut kādu speciālu laiku sarunām, bet vnk runāt tad, kad esat kopā un viss.

Sēž pie datora? Man tas nekad nav traucējis! Ienāku istabā, nolieku tēju uz galda, apsēžos klēpī un saku savu sakāmo ar vieglu smaidu uz lūpām... Ir taču tik daudz iespēju kā kopābūšanu pārvērst jaukos mazos mīļos ikdienas mirkļos. ;-)
09.06.2015 20:01 |

Reitings 236
Reģ: 06.04.2015
Un kaads darbs laiks buus, kad draugs dabuus jauno darbu? Tas nebeigsies aatraak?

Reitings 165
Draugam esi kaut ko teikusi par šo tēmu?

Reitings 3450
Odrī mašīnu? Reizēm šķiet ka viņam mašīna nozīmē daudz, vairāk kā es:-D. Viņš viņu nevis nomazgā ar mašīnas tur pūtām, bet arī ar visādām ķīmijām apstrādā. Nopulē.:-D

Reitings 8272
Nu mans virs dazhreiz strada naktis 12h un tad gandriz visu dienu gulj, bet tik un ta atrodam laiku parunaties. Piemeram, mums vienmer sanak parunat edot pusdienas, vakarinas vai , kad esam piecelusies. Ta nav, ka nerunajam vispar. Kopa esam jau treso gadu. Nav 5 gadi, bet nav ari paris menesi. Ja juties ta nogurusi, tad nesteidz katru milu bridi izberzt maju. Velti laiku sev kadu bridi.
Un ka jums ir ar brivdienam? Tad tacu var kadu laiku veltit viens otram. Ari 5 min var ko izrunat. Un, ja ir kada tema iesakta, nav jau uzreiz jalec ara no mashinas. Tapat mes vienmer sarunajamies, kad no rita taisamies, edam. Ja kkur braucam,'tad cels lidz mashinai ari ir laiks sarunas iesaksanai, lai ari tie ir laris desmit metri..-ta ka beidz, ludzu...
Vienigais,'kam piekritu, ir par to rutinu. Bet tavs draugs droshi vien raujas melnas miesas, lai jums butu tas, kas jums ir. A tu tik puksti. Ta vieta pagatavo vinam ko gardu un kadu vakaru veic masazu. Vinsh strada, lai pelnitu naudu. Ne jau tapat vien sezh papiros. Tu laiku pec darba tomer vari pavadit ka velies, regulejot savus darbus. Ari dusha var mazgaties 5 min un var mazgaties push. Viss ir atkarigs tikai no tevis pashas.
09.06.2015 20:02 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Sognare, ja jūs abi tā strādājat, nafig Tev tas dzīvoklis tik bieži jātīra? Man būtu tāda situācija, es vispār atstātu to dzīvokli putekļos, lai kaut vai putekļi paši sevi tīra, bet izbrīvētu laiku, lai būtu ar vīru. Galu galā Tu esi kopā ar savu vīrieti, nevis dzīvokli, līdz ar to viņš ir pelnījis vairāk uzmanības kā dzīvoklis.

Un nav jau tā, ka dzīvoklis katru dienu jātīra un nav arī tā, ka Tavs draugs pat uz pusi dienas nevar tos savus darbus un datoru nolikt malā. Viss atkarīgs no vēlēšanās, acīmredzot, neviens no jums nav runājis par to, ka šāda situācija neapmierina, līdz ar to ir, kā ir.
09.06.2015 20:03 |

Reitings 161
Nedēļas nogalē kā kuru reizi. Katrs pa darīšanām, ja tādas ir, tad aizbraucam uz veikalu. Pie kāda ciemos, taču man liekas ka tas ir pa maz. Gribas vienkārši, vienu dienu neko nedarīt. Būt Blakus, sarunāties .

Nū, tad kādēļ to nedarīt, ja gribas? Tiešām, ja pat man ir laiks tikties ar otro pusi vismaz 5x nedēļā uz vairākām h, tad es neticu, ka tev nav iespējas pat reizi nedēļā pavadīt kopā vismaz 8h.

Protams, man arī ir bijušas attiecības, kur abiem normāli darba grafiki, bet sajūta, ka ''nav laika'' tikties. Skaidrs, ka tās ir bijušās attiecības. Toreiz man interesantāk šķita pat mājās pie tv ar steiku sēdēt, nekā ar tiem garlaicīgajiem vīriešiem kaut kur iet.

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
Katru dienu cenšos tīrīt dzīvokli, brīvdienas tā kārtīgāk paņemu un iztīru.

Jūs kā sivēni dzīvojat, ka KATRU dienu jātīra māja? :D :D :D

tu tikko uzrāpies no gultas, skrienot ar kafijas krūzi, paralēli krasojoties -kāda runāšana?

Nu tad sirsnīgi apsveicu ar vienmuļo un drūmo dzīvi arī uz priekšdienām, jo izskatās, ka Tu pati neko nevēlies mainīt!

Tā jau itkā ir laiks

Izklausās pēc ārkārtīgi pretrunīgiem suņu murgiem. Vienā vietā raksta, ka laika nav, bet citā, ka laiks tomēr ir. Tu maz pati seko līdzi, ko raksti???

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits