09.06.2015. :)

Reitings 4499
Reģ: 19.04.2012
Čau! :)
Atskārtu, ka piektdien būs melnā piektdiena atkal. Man liekas, ka jau trešo reizi šogad.

Runājam par visu jauko, nejauko un visu pārējo! :)
09.06.2015 09:55 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Mademoiselle! Mācības :( Tā slimoju un stresoju pēdējos mēnešos ka viss tā iekavēts, pat pēc visām slimošanām velkot gaalus kopā grūti jo grūž virsū vel tik daudz. Tak man tak ārsts negribīgi teica lai eju mācīties jo veselība beigta, bet es tā sadzeros visādas zāles lai tik spētu pakustēt un paelpot un velkos, bet aizejot uz skolu es tik dzirdu vel darbus kas jādara un es redzu ka man nervi to vairs nespēj pavilkt. Tagad pirmdien pēc slimošanas ierados skolā, tak mani gandrīz prom sūtija jo es nespēju mierīgi paelpot, bet ja jau atnācu tad man vieglāk palikt. Tad es sadzirdēju ko es esmu palaidusi garām pa šīm divām nedēļām, kas man viss tagad ir jāsavelk nepilnas nedēļas laikā un es redzu ka man nervi vairs to nespēj izvilkt. Tas apjoms ir tik liels, un vel pat šodien skolā bija tā ka pateica vell kas jādara un es godīgi sakot sāku raudāt jo man nav spēka.

Visi man tik saka lai cenšos izvilkt, bet neviens nav pat gatavs uzklausīt manu bēdu, pat ģimenē kad sāku stāstīt man atbildēja ar "oi tu man labāk nestāsti savādāk es ar sastresošo", bet es nespēju vairs to paturēt sevī.
09.06.2015 19:15 |

Reitings 17203
Man tik ļoti nepatīk, ka cilvēki sevi nomoka, izdzen un kā vārdā? To viņi paši pat visticamāk nezina

Līdz šim es sevi dzinu sevis pašas vārdā, izglītības dēļ, lai būtu tās zināšanas un tas papīrs, bet tagad esmu nonākusi līdz tam ka es to negribu darīt vai vismaz e nespēju to vairs vilkt kamēr esmu slima un pārnervozējusies, es gribu atpūsties, es gribu izbaudīt mieru, bez stresa un nedomājot par visiem šiem darbiem. Godīgi sakot es vel neesmu aizgājusi prom tik dēļ tā ka mana ģimene uz to skatītos kā uz ko sliktu lai gan viņi jau vairākas reizes ir paši teikuši ka man tā programma nav normāla un pat augstskolās nav šitik intensīvi.
Bet man ar pašai kauns iet prom, kauns no sevis ka neizturu lai gan es zinu ka vai nu mana veselība vai izglītība...
09.06.2015 19:19 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Marīī, man tā nost metamā nav daudz, bet kaut kādas disciplīnas pēc laikam mēģināšu, man tās ēšanas tai diētā pat šķiet par daudz, bet labāk tā un ar kaut kādu sistēmu, nevis kā tagad. Mans klupšanas akmens ir trekns siers un alkohols :-D
09.06.2015 19:21 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Miss Joker, nevar paņemt mācību gada pagarinājumu? Tāds nav? Pasniedzējiem jau vajadzētu būt iejūtīgākiem. Turies .
09.06.2015 19:22 |

Reitings 17203
Mademoiselle!

Es zinu ka ja tagad neizvilkšutad viss drīzāk ar pēc tā gada to nedarīšu, es vienkārši sāku jau just riebumu pret to visu. Pārāk īss laiks un pārāk daudz kas jādara.
Ko tad skolotāji var būt iecietīgāk ja programma vienkārši to visu prasa lai būtu. Skolotāji jau redz ka man grūti, bet tai pašā laikā tik saka lai daru, bet man tiešām liekas ka es pēdējos spēkus esmu izsmēlusi.
09.06.2015 19:32 |

Reitings 2715
Reģ: 13.12.2013
Miss Jocker,
Es saprotu, ka tu vēlies pierādīt savu gribasspēku, bet no personīgās pieredzes varu teikt, ka nevajag sevi iedzīt mežonīgā stresā par lietām, kuras nevar mainīt...
Varbūt ir kāds, kurš var tev palīdzēt?
09.06.2015 19:38 |

Reitings 4962
Miss Joker, bet nav iespējams vienkārši saņemt visus savus spēkus uz šo laika periodu, lai visu nokārtotu, padarītu, kas darāms? Ja tiešām esot godīga pret sevi, saproti, ka nespēsi to pavilkt, varbūt tiešām ir vērts visu pamest. Bet vispirms varbūt pamēģini izmantot visas savas spēku un gribasspēka rezerves un to izdarīt, lai miers un viss.
09.06.2015 19:41 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
MJ, es gan jau tavā vietā visu mestu malā. Bet tiešām , varbūt kāds tev var palīdzēt? Tie paši radi ?
09.06.2015 19:43 |

Reitings 165
Reģ: 22.10.2014
Miss Jocker Ko studē? Kursa biedri nevar palīdzēt?
09.06.2015 19:53 |

Reitings 17203
Varbūt ir kāds, kurš var tev palīdzēt?

Ja būtu kas spētu palīdzēt sen jau būtu lūgusi palīdzību, diemžēl tiešām nav kas spētu palīdzēt.

marissa

Es jau pēdējos mēnešus tā dzīvoju ka izmantoju no sevis visu līdz pēdējam tas jau ir tas iemesls kāpēc patstāvīgi pēdējos mēnešos ar slimoju kā traka, gan jau ka tagad ar centīšo sevi izvilkt, bet man nav spēka + vel slima tak esmu, man visu šo nedēļu vel būtu jāguļ mājās un jāveseļojas.
Un tas apjoms kas man jādara tiešām ir tik liels ka tas nav iespējami to visu izdarīt, to jau es esmu pārskatījusi no visām pusēm lai saprastu ko es varu nedarīt tik pat kā lai varētu izvilkt to svarīgāko, bet grūti tāidarīt ja viss ir svarīgs.

Ai vakar man kreņķiar bija no skolotājas attieksmes, es smagi elpojot viņai lūduz vai varu izpildīt to gala eksāmenu pie viņas jo es tiešām nezinu vai es citas dienas būšu spēcīga aiziet uz skolu, viņa burtiski paņirgājoties ar tādu stūlbu toni pateica ka labāk rītā, un tad vel prasa man vai es rīt būšu, es jau tā esmu grāvī, bet man vel kavē nokārtot tās lietas kuras es vismaz tagad varētu. Protams šodien skolā biju, nomocijos citos priekšmetos, bet konkrētā skolotāja pie kā man vajadzēja darbu rakstīt pati nebija atrodama. . tā nu es sēžu un vel domāju kad vel to dabūt gatavu.

MJ, es gan jau tavā vietā visu mestu malā. Bet tiešām , varbūt kāds tev var palīdzēt? Tie paši radi ?

Es jau ar gribu mest mieru, vai vismaz runāšu ar vadību vai nav iespējams tiešām atlikt šo kursu jo man veselība vienkārši vairs neļauj šādi dzīvot, ja vel atceros kas ar veselību bija šos visus mēnešus man tiešām nevajadzētu šo turpināt. Diemžēl tiešām ne radu lokā ne draugu lokā ir kāds cilvēks kas spētu man palīdzēt. Tāpēc jau vel vairāk esmu izmisumā ka visu šo mācību gadu man pat nav kāds cilvēks pie kā kārtīgi vērsties pēc padoma.

Odri

Tas tā kā intensīvs kurss programmēšanā, saspiesta programma ļoti un ja iekavē tad švaki. Kursa biedriem es jau lūdzu palīdzību cik spēju, bet viņiem jau pašiem smagi jo pat darot visu laikā viss ir ļoti intensīvi un grūti. Tagad gan sēžu kā muļķe, palūdzu lai man atsūta 2 dienas iepriekš eksāmena jautājumus par kuriem rīt būs noslēguma gala darbs. Viņi klasē bija gājuši cauri tam milzīgajam apjomam un viņiem ir pareizās atbildes, bet vel līdz šim man neviens nav atsūtijis neko, un pašai iet tam apjomam cauri patstāvīgi nav laika, ne jau līdz rītdienai + vel uz rītdienujāsamācas tēmas 3-4 kontroldarbiem + testiem, bet tās vielas ir lielas un es pat koncentrēties nespēju vairs.
Šodien jau klasē pildīju vienu nobeiguma darbu un paraleili klausījos to kas vel jādara. . es godīgi sakot nolaidu rokas tai mirklī, pie sevis apraudājos un nodevu darbu kurš nebija ne tuvu līdz galam tik labi pabeigts un izdarīts kā es to parasti darītu. Nu tak dzirdot visu to kas jādara man jau ir panika..
09.06.2015 20:07 |

Reitings 3308
Reģ: 20.03.2013
Varat ieteikt kādu mājas lapu, kur var skatīties seriālus angļu valodā ar angļu subtitriem? Kādreiz skatījos watchseries.lt vai watchseries.eu, bet tagad tur nekur uzspiest nevar, uzreiz uz citām lapām aizmet. (e)
09.06.2015 20:08 |

Reitings 4962
Miss Joker, es nesaku, ka visu pamest, būtu nepareiza izvēle, bet es Tavā vietā mēģinātu vienalga, kā, bet izdarīt. Jā, liela iespēja, ka nekas nesanāks, bet, ja nu sanāk? Es saku, ka ir vērts kārpīties tālāk. Jā, tā ir veselība, veselība svarīgāka par visu, bet no otras puses-Tu esi jauna, spēcīga, visticamāk vari visu pārdzīvot arī ar visām veselības problēmām. Nu vismaz es ietu līdz galam.
09.06.2015 20:19 |

Reitings 17203
marissa

Es jaugribu darīt, bet esmu pārgurusi. Un jā esmu jauns cilvēks, bet veselība man šādi sačakarēta nav bijusi. es pēdējos gados tā neesmu slimojusi un tik daudz un spēcīgi kā es tagad pēdējos mēnešos esmu slimojusi. Protams ka vērts ir cīnīties, bet kur lai es rauju to spēku to izdarīt? Ir jau arī tomēr robeža cik daudz viens cilvēks var izturēt un es tiešām jūtu ka esmu jau tik pat kā novesta līdz tai robežai un pāri ja pat emocijas vairs pat nespēju noturēt sevī un savaldīt. Es daudz varu izturēt un esmu izturējusi pagātnē, bet tik traki kā tagad man tiešām nav bijis nekad.

Iepriekš jau pēc vienas slimošanas darbi bija tik daudz ka man asinsspiediens bija uzkāpis līdz 160, tagad asisspiediens kaut cik stabils, bet sirds puksti pat mierīgā stāvoklī ir uz 106. No zālēm ar itkā elpot vieglāk paliek, bet kuņģis sāp, galvai spiež tā itkā kāds sānos spiestu no visa spēka.
Es tik ilgi neesmu atpūtusies kā cilvēkam pienāktos ka man pat vairs nav rezervītes no kā to spēku ņemt, bet centīšos jau darīt, tiešām centīšos, bet es jūtu ka šo es neizvilkšu ja mani reāli pasniedzēji neizvilks, jo tiešām savādāk man nav visu iespējam laikā izdarīt +nav jau tas papildus laiks lai pat varētu mēģināt visu izdarīt.
09.06.2015 20:29 |

Reitings 17203
Atvainojos par rakstību, es pilnīgi vairs nefiltrēju to kā rakstu.
09.06.2015 20:30 |

Reitings 4962
Miss Joker, mēģini, cik vari, sarunāt ar pasniedzējiem, es nezinu, kaut vai izlūdzies pieklājīgu iespēju.

Par Tavu šī brīža situāciju-jā, ir smagi, bet, tici man, uz pusi smagāku šo situāciju padara emocijas, ieskaidro sev, ka šis ir darbs, kas Tev jāpaveic, un nekādām emocijām šeit nav nozīmes, pilnīgi nekādas, vienkārši noliec tās malā, pavisam. Abstrahējies no tām. Vienkārši centies sevi noskaņot kā aparātu, kas vienkārši iet uz priekšu.

Saprotu, ka mani padomi var izklausīties nežēlīgi un nereāli, bet es runāju no savas personīgās pieredzes. Man palīdzēja. Nu Tev, protams, lemt, domāt pašai. Katrā ziņā mēs katrs spējam vairāk nekā spējam iedomāties. ;-)
09.06.2015 20:38 |

Reitings 17203
marissa Paldies par tavu viedokli, es ļoti labi saprot ko saki un ka tā būtu labāk. Pati jau ar esmu ar tiem cilvēkiem kas var saņemties un tiešām kā robots strādāt, bet ir reizes un apstākļi ka pat tas nelīdzētu, bet kaut ko jau centīšos izdarīt.

Ja nebūtu visas veselības problēmas + tik maz laika priekš ļoti daudz lieliem un smagiem darbiem, tad jau es ar saņemtos un izvilktu, bet šai gadījumā es vienkārši redzu pati savām acīm ka tas nav reāli visu izdarīt.
09.06.2015 20:47 |

Reitings 4962
Miss Joker, runā ar visiem pasniedzējiem pēc kārtas, stāsti par savu situāciju, nu, ja redzēs, ka Tev ir tā, kā Tev ir, neticu, ka nedos pagarinājumu, iespēju pabeigt, pirms padodies, izmēģini visu, visu!

Vairāk ar pamacībām neuzbāzīšos :-D No sirds vēlu lai veicas!!!
09.06.2015 20:52 |

Reitings 4339
Reģ: 01.06.2014
Iegrimu pārdomās... Praktiski ir pēdējais brīdis, lai izlemtu -turpināt vai pārtraukt esošās darba attiecības. Vispār grūti. Un tāda nedrošība un laikam jau bailes arī.:-/
09.06.2015 20:58 |

Reitings 17203
marissa Tur jau tā lieta ka nav laika pagarinājumam. Visam ir jābūtam nokārtotam līdz 17 datumam, ja nebūs tad pie eksāmena netieku :( Un ja netieku tad attiecīgi ar esmu izgāzusies un nevaru pēc prakses pabeigt šo programmu. Vienīgais portams ja ir iespējams tā kā paņemt akadēmisko un atlikt šo visu uz vēlāku.

Es esmu tā pieradusi cīnīties, bet ne jau tad kad burtiski nespēju noturēties kājās, ai kā būs tā būs.
09.06.2015 20:58 |

Reitings 4962
Miss Joker, esi ar visiem pasniedzējiem konkrēti runājusi?
09.06.2015 21:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits