Varbūt ir kāds, kurš var tev palīdzēt?
Ja būtu kas spētu palīdzēt sen jau būtu lūgusi palīdzību, diemžēl tiešām nav kas spētu palīdzēt.
marissa
Es jau pēdējos mēnešus tā dzīvoju ka izmantoju no sevis visu līdz pēdējam tas jau ir tas iemesls kāpēc patstāvīgi pēdējos mēnešos ar slimoju kā traka, gan jau ka tagad ar centīšo sevi izvilkt, bet man nav spēka + vel slima tak esmu, man visu šo nedēļu vel būtu jāguļ mājās un jāveseļojas.
Un tas apjoms kas man jādara tiešām ir tik liels ka tas nav iespējami to visu izdarīt, to jau es esmu pārskatījusi no visām pusēm lai saprastu ko es varu nedarīt tik pat kā lai varētu izvilkt to svarīgāko, bet grūti tāidarīt ja viss ir svarīgs.
Ai vakar man kreņķiar bija no skolotājas attieksmes, es smagi elpojot viņai lūduz vai varu izpildīt to gala eksāmenu pie viņas jo es tiešām nezinu vai es citas dienas būšu spēcīga aiziet uz skolu, viņa burtiski paņirgājoties ar tādu stūlbu toni pateica ka labāk rītā, un tad vel prasa man vai es rīt būšu, es jau tā esmu grāvī, bet man vel kavē nokārtot tās lietas kuras es vismaz tagad varētu. Protams šodien skolā biju, nomocijos citos priekšmetos, bet konkrētā skolotāja pie kā man vajadzēja darbu rakstīt pati nebija atrodama. . tā nu es sēžu un vel domāju kad vel to dabūt gatavu.
MJ, es gan jau tavā vietā visu mestu malā. Bet tiešām , varbūt kāds tev var palīdzēt? Tie paši radi ?
Es jau ar gribu mest mieru, vai vismaz runāšu ar vadību vai nav iespējams tiešām atlikt šo kursu jo man veselība vienkārši vairs neļauj šādi dzīvot, ja vel atceros kas ar veselību bija šos visus mēnešus man tiešām nevajadzētu šo turpināt. Diemžēl tiešām ne radu lokā ne draugu lokā ir kāds cilvēks kas spētu man palīdzēt. Tāpēc jau vel vairāk esmu izmisumā ka visu šo mācību gadu man pat nav kāds cilvēks pie kā kārtīgi vērsties pēc padoma.
Odri
Tas tā kā intensīvs kurss programmēšanā, saspiesta programma ļoti un ja iekavē tad švaki. Kursa biedriem es jau lūdzu palīdzību cik spēju, bet viņiem jau pašiem smagi jo pat darot visu laikā viss ir ļoti intensīvi un grūti. Tagad gan sēžu kā muļķe, palūdzu lai man atsūta 2 dienas iepriekš eksāmena jautājumus par kuriem rīt būs noslēguma gala darbs. Viņi klasē bija gājuši cauri tam milzīgajam apjomam un viņiem ir pareizās atbildes, bet vel līdz šim man neviens nav atsūtijis neko, un pašai iet tam apjomam cauri patstāvīgi nav laika, ne jau līdz rītdienai + vel uz rītdienujāsamācas tēmas 3-4 kontroldarbiem + testiem, bet tās vielas ir lielas un es pat koncentrēties nespēju vairs.
Šodien jau klasē pildīju vienu nobeiguma darbu un paraleili klausījos to kas vel jādara. . es godīgi sakot nolaidu rokas tai mirklī, pie sevis apraudājos un nodevu darbu kurš nebija ne tuvu līdz galam tik labi pabeigts un izdarīts kā es to parasti darītu. Nu tak dzirdot visu to kas jādara man jau ir panika..