Es varu pievienoties pozitīvajām atsauksmēm. Pirmā ķemme pa ilgiem gadiem, no kuras man absolūti neelektrizējas mati, tāpat ideāli izķemmē matus visā biezumā, kas bija reāla problēma, kad lietoju dabīgo saru ķemmi, jo tā nobrauca tikai pa virsu. Vispār, arī mazāk "plēš" matus.
Par to elektrizēšanos, ko meitenes min, vai nevarētu būt tā, ka oriģinālā TT ir tomēr no specifiskāka materiāla kā visur nopērkamie pakaļdarinājumi, tādēļ tā neelektrizējas (jo oriģināls arī UK lapās maksā virs 12 mārciņām, kas pārvēršot EUR tā arī sanāk 15+, tātad aŗī tās, ko var dabūt Prismā vai aliexpress ir pakaļdarinājumi, kam varētu nebūt arī tās pareizās īpašības). O.k., es varbūt pārspīlēju, jo tā taču ir tikai ķemme, tomēr biju pārsteigta par to, cik tā ir laba un piemērota maniem matiem (man gan ir smalki, gari un pakausī vienmēr saveļas ērkulis, ar kuru diezgan viegli tagad tieku galā). Vienīgais mīnuss - tā mēdz izkrist no rokām ķemmējot, ja kaut kā nepareizi to saņem - tas tā, ja ir pierasts ķemmēties ar ķemmi, kurai ir rokturis.