Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Rakstura negludumi.?

Reitings 743
Reģ: 23.02.2015
Visas vēlamies izskatīties pēc ideālajām, perfektajām sievietēm, kurām nav nevienas sliktas īpašības, ir pašas labākās un skaistākās, bet realitāte...
Tādēļ man ir jautājums, vai esat izšķīrušās no otras pusītes sava rakstura negludumu dēļ? Un vai atzīstat ka ir bijis neciešams raksturs, zāģēšana, kliegšana, cenšanās otru izmainīt, histērijas utt.?
UN vai esat no tām kļūdām mācījušās ?
08.06.2015 14:11 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Man ir rakstura negludumi, dažreiz brīnos kā draugs pacieš manas kaprīzes, lai gan neesmu no tām, kas par katru sīkumu rīko drāmas un uzskata, ka vīrietis pēc default ir viņām kaut ko parādā :D bet tāpat esmu ar saviem mīnusiem, pāris ne tik labām rakstura īpašībām un muļķīgiem paradumiem (s)
08.06.2015 14:17 |

Reitings 5632
Un nē, neesmu izšķīrusies sava rakstura dēļ un no kļūdām mācos tikai tad, kad jau ir par vēlu :-/
08.06.2015 14:21 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Es nevienu nekad nezaagjeeju, nekliedzu un histeerijas netaisu, uzskatu, ka taadas lietas raksturiigas cilveekiem ar nestabilu nervu sisteemu. Mans probleemu risinaashanas veids sastaav no runaashanas un veelreiz runaashanas.

Protams, es neesmu enjgjelis, tachu bijushaas attieciibas izira pavisam citu iemeslu deelj.
08.06.2015 14:23 |

Reitings 743
Es no pirmā puiša izšķīros pēc 4 gadu attiecībām (biju līgavas statusā), jo uzvedos nesmuki. Pirmajos divos attiecību gados biju laba, jo nedzīvojām kopā un tad kad sākām dzīvot kopā, es paliku kašķīga, nepatīk tas un nepatīk šitais, negatavoju ēst tik bieži, teicu viņam lai viņš dara to un šito, diktēju viņam noteikumus, uzraudzīju un vadīju, uz draugu tusiem viņš negāja, jo man nepatika, varēju uzkliegt par kavēšanu, vai ne tā izmazgātu grīdu, es biju īsta fūrija, kad pameta mani, es raudāju gadu, un nožēloju visu ko darīju. Tagad esmu okey. :-)
08.06.2015 14:25 |

10 gadi
Reitings 3556
Reģ: 13.03.2013
Ir man diezgan daudz šo negludumu. Jā, esmu izšķīrusies ,lielākoties tieši tas par iemeslu un ,nē, es nezāģēju,es nokontrolēju,nekliedzu, histēriju nav no manas puses, nezinu ,kas ir greizsirdībā, neesmu uz to spējīga, necenošos otru mainīt, tieši pretēji, es neko nedaru, man tiešām vienalga, tieši, šī mana vienaldzīgā attieksme tam vienmēr bijusi par iemeslu. Noteikti nav bijis tā ,ka pret to cilvēku man nekādu jūtām līdzīgu sajūtu nav vai man būtu pilnīgi nospļauties, bet es neiespringstu, neiespringstu pat pārāk, nejaucos otra lietās. Mana problēma ir emociju neesamība, trūkums, es vienkārši NEVARU tās izrādīt, nemāku īsti un arī negribu. No savām kļūdām nespēju mācīties ,jo es vnk tāda esmu ar visiem.
08.06.2015 14:25 |

Reitings 743
Vēl man bija slikta īpašība - neizlēmība un iniciatīvas neizrādīšana, nekad viņam nedāvināju dārgas dāvanas, lai gan gaidīju un netieši pieprasīju labas dāvanas, nevedu viņu uz randiņiem, končiem utm., vairāk tērēju viņa naudu, kamēr savu nopelnīto algu iztērēju niekiem un kosmētikā. (t)
08.06.2015 14:27 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
vēlamies izskatīties pēc ideālajām, perfektajām sievietēm, kurām nav nevienas sliktas īpašības, ir pašas labākās un skaistākās

Ja? Es nevēlos. Būtu pārāk talantīgi jātēlo :) Neesmu ne ideāla, ne perfekta, ja uznāk, arī histēriju varu sarīkot (zāģēšana gan nav īsti manā stilā).

Vai no kļūdām mācos, nemāku teikt. Varu tikai teikt, ka ceru, ka manas pozitīvās īpašības atsver manas negatīvās :(
08.06.2015 14:28 |

Reitings 5632
Salemana - tas, ko uzrakstīji par savām 4gadu ilgajām attiecībām, izklausās pēc manis tagad...bet tikai mazliet (t)
Es arī esmu neizlēmīga un neizrādu iniciatīvu...bet savu naudu gan tērēju uz draugu, man vienkārši patīk tā darīt :-) un neko dārgu no viņa nekad neesmu pieprasījusi.
Bet jā, reizēm esmu kašķīga, pūcīga, pikta, negatavoju ēst un pārmetu par to, kādus mājas darbus viņš izdarījis nepareizi... (s)
08.06.2015 14:32 |

Reitings 4838
Reģ: 29.01.2009
No sava iepriekšējā Ex izšķīros ne tāpēc,ka zāģēju viņu, kliedzu, taisīju histērijas utt., bet cita rakstura negluduma dēļ. Varu tikai piekrist un kas man tiešām pašai besī (!!!), ka no mušas uztaisīšu ziloni un uzvilkšos. Laikam tāpēc,ka gribēju,lai manī tiešām ieklausās un izprot!
No šīs kļūdas esmu mācījusi un cenšos lietas labā to mainīt!
08.06.2015 14:32 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
neciešams raksturs man ir, bet nav zāģēšanas, kliegšanas, histērijas. ir jau arī savādāka veida sliktas īpašības.
piemēram, ja kaut kas notiek pilnīgi pretēji tam kā man patīk, mēdzu apvainoties, bet to neizstāstīt. un, kad vairākas reizes pēc kārtas tā notiek, tad vnk esmu ļoti bēdīga, maz runāju un cenšos norobežoties. pretēji histērijām, bet arī slikti.
08.06.2015 14:40 |

10 gadi
Reitings 6271
Reģ: 01.04.2009
Ļoti atkarīgs arī no otra cilvēka. Ir bijis, kad manās iepriekšējās attiecībās izpaudās visas šīs augstāk minētās īpašības, bet jaunajās - pilnīgi neviena no tām. Tā ka viena pagale nedeg.
Var tikai padomāt, kāpēc "gribas" tā uzvesties.
08.06.2015 14:43 |

Reitings 883
Es varu uzvesties samērā traģisiki, bet parasti tā ir zīme, ka attiecībās kaut kas nav. Ar visām iepriekšējām attiecībām bija tā, ka gribējās tās izaicināt un nebija īsti pārliecibas. Daudz testēju cilvēkus. Tas laikam ir slikti. Arī šajās attiecībās mēdzu testēt sava puiša raksturu. tas viņu var izvest, bet šoreiz es tiešām piedomāju, ko daru, jo esmu pārliecinata par attiecībam.
08.06.2015 14:57 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Man nekas nav jātēlo - esmu perfekta! :-P
Ja nopietni - mans raksturs nav tik nepaciešams, lai tā dēļ pati nolemtu no kāda šķirties. Un jāsaka, ka neviens nav vēlējies šķirties no manis, tāpēc pieņemu, ka esmu pat ļoti ok.
08.06.2015 14:59 |

Reitings 883
ā, reizēm uznāk kaut kāda royalty vai egoisma lēkme, kad liekas, ka manam puisim jābūt pateicīgam ar mani būt kopā utt. Tad arī uzvedos tā, ka pašai pēc tam kauns :-D
08.06.2015 15:00 |

Reitings 1620
Reģ: 22.05.2014
Es arī dažreiz brīnos, kā draugs mani pacieš :D jo tiešām dažreiz šauju pār strīpu, par sīkumiem.

Bet katram cilvēkam jau ir kādi mīnusi. Ir lietas, ko nākas viens otram pieciest un sadzīvot.
08.06.2015 15:14 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
vai esat izšķīrušās no otras pusītes sava rakstura negludumu dēļ?

nē ...
Man ir pasmags raksturs , principā nevienam ar to nav problēmu kamēr nemēģina ar mani strīdēties ( to darīt ir bezjēdzīgi ), es reti kad ko daru , līdz ar to praktiski nekļūdos.... nekad nodarīto nenožēloju, var piekrist , ka rīkojos ne visai labi , bet nekad nenožēloju izdarīto, ja reiz tajā brīdī tā rīkojos tātad tam bija savi iemesli. Man ir absolūti vienalga ko dara citi, kamēr tas tiešā veidā neskar mani , līdz ar to arī man ar kādu sadzīvot nav problēmu. Bet nu es vienmēr esmu gribējusi tādu draugu kā es , tik man nav izdevies satikt tik pat bezrūpīgus cilvēkus manā vecumā
08.06.2015 15:25 |

Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Šīs visas īpašības man piemita ~ 16 gadu vecumā. Tad es tiešām biju kaprīza, neciešama un uzvedos kā princese uz zirņa, es drauga vietā noteikti būtu pametusi tādu nenormālo :D Esam kopā jau ~ 6 gadus,pa vidu ir bijusi šķiršanās, kas mani izmainīja pilnībā. Jā, esmu sapratusi savas kļūdas, no tām mācījusies, attiecības šobrīd ir lieliskas. Manī nav vēlmes būt ideālai un noteikti tāda neesmu, man patīk tā persona, kas esmu šobrīd :)
08.06.2015 15:52 |

Reitings 2230
Bija, bet parsvara tikai pirmajas attiecibas. Tad vel biju zala un stulba. Puisis preti tads pat :-D Nemacejam normali izrunat strius. Ta vieta bija scenas, kliegsana un zagesana vienam otru.. Raksturi galigi nesakrita.

Sapratu, ka man temparements ir parak ass, lai butu kopa ar otru tadu. Tagad man puisis ir super mierigs.
Joprojam nevaru aiziet gulet, ja kaskis nav izrunats, bet kliegt un scenas taisit es vairs nemaku. Esmu tam pari un neredzu jegu. (l)
08.06.2015 15:59 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Man gan patīk ik pa laikam uzrīkot drāmu abi ar vīru tādi esam.
08.06.2015 16:02 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es mēdzu būt diezgan neciešama, jā. Tas bija viens no iemesliem, kāpēc esmu savulaik pašķīrusies.
Tagad es mēģinu sevi nedaudz pievaldīt, vismaz vīra virzienā. Un izdodas, kopš apprecējāmies, gandrīz vispār neesam strīdējušies. Toties uz citiem gan varu sabļaut un pateikt acīs visu, ko domāju, arī ne to glaimojošāko.
Nesen te ar vīru diskutējām tieši par to, ka es bankā darbiniecei kaut ko nejauku pateicu, un restorānā oficiantam pateicu dažas skarbākas lietas :D Bet es neesmu no tām, kas klusēs par visu, agrāk jau vispār spļāvu ārā visu pēc kārtas, tagad nedaudz nokontrolēju to un skaitu līdz 10.
Esmu arī diezgan nepacietīga, to arī cenšos labot.
08.06.2015 17:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits