Reali kapec?!

Reitings 524
Reģ: 09.04.2015
Kapec esot attiecibas ir jamegina kads izmainit? Vai tad attiecibas nestav no ta ka tu 100% pienem otru kads ir vai ari es vienkarsi vel neesmu pieradis pie musdienu "debilajiem" uzskatiem?
08.06.2015 02:42 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
TRY, nu, ir tāds vecuma posms, nu, agrīnie 20-i, kad ballēšanās vismaz vienreiz nedēļā šķiet baigi forši. Tajā vecumā tas ir baigi normāli. Nu labi, ja pieņem, ka "normāli" ir viss, ko daru vai darīju es :D

Bet nu, ballīšu karalim tad nevajadzētu veidot attiecības ar meiteni, kam, teiksim, ģimenē ir alkoholiķi, un paniku izsauc par viena alus glāze, un kam patīk klusi vakari draugu lokā, nevis dulas ballītes.

Tad arī nevajadzēs censties vienam otru izmainīt.
08.06.2015 11:14 |

Reitings 870
Reģ: 17.03.2015
nu ir loģiski, ka attiecībās cilvēki mainās, pieslīpējās viens otram. un stabilās attiecībās vīrieši neskrien 2x nedēļā tusēties, to dara čalīši. kad pieaugsi sapratīsi. tāpat ar tām padusēm utt., tad negaidi no meitenes, ka viņa skūs paduses utt. nafig viņai kkas tāds jādara?
08.06.2015 11:16 |

Reitings 524
57days- Un ja nu tie ir agrinie 26 utt?

Tam gan es piekritu, del tadam skukjenem tiesam virietis var klut par alkoholiki un no parasta dzives bauditaja nodzerties....jamekle ari tada kas mil izbaudit dzivi, ballites, nevis bus garlaiciga majas sedetaja.
08.06.2015 11:17 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
a tu neesi padomājis,kāpēc sievietes tā pret alkoholu izturas? "ģimenē iespējams ir cilvēks, kurš ir alkoholu ciešās saistībās, un līdz ar to viņa zina un redz tās sliktās puses. Tāpēc negrib, lai viņas puisim būtu tas pats. es no pieredzes saku. parasti tās meitenes, kuras uztraucas par dzeršanu,tām ģimenē ir kāds cilvēks ar alkoholisma problēmām.
08.06.2015 11:20 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Nu tas ir normāli, ja abi tā uzskata, bet, redz, Tu saki, ka nav normāli, ja vīrietis grib ballēties, bet sieviete nē, tad kāpēc sievietei būtu jāmainās un jāpieņem tas, ka vīrietis grib ballēties? Tāpēc, ka viņi viens otram ir svarīgi, un, ja viņiem ir pa ceļam, tad attiecīgi katrs ir gatavs ziedot pusi no saviem uzskatiem līdz tādam līmenim, lai abiem būtu labi, lai laimīgs būtu pats un laimīgs arī otrs.
Nav perfekti saderīgu cilvēku, vienmēr, lai ar ko runātu, ir mazliet sevis un savu uzskatu jāziedo, pat ne tikai attiecībās, bet jebkurā komunikācijā un nevar iet tāds, ka tāds nu es esmu un man vienalga. Nav iespējama komunikācija, kur nu vēl attiecības, ja katrs iet ar 100% saviem uzskatiem pret otru, vienkārši ir jāmāk pieņemt un piekāpties brīžos, ja uzskati iet galīgi pretēji.

Arī es pazīstu tādus cilvēkus, kas ballējas gan kopā, gan atsevišķi pietiekami bieži. Bet tad abiem tas ir pieņemami, un tomēr gadījumos, ja jāizvēlas vai nu ballīte vai otrs cilvēks, viņi izvēlēsies otru cilvēku. Neuzskatu, ka tāpēc, ka nedzeru, es būtu garlaicīga, arī es baudu dzīvi, un tikai tāpēc, ka tajā baudīšanā reti ietilpst liels daudzums alkohola, nenozīmē, ka no dzīves gūstu mazāk.

Varbūt mēs runājām par dažādu vecumu paziņām, arī tas var būt, jo katrā vecumā jau ir savas prioritātes. Turklāt ko katram nozīmē ballīte, nezinu, vai pilnīga yolo apstākļos, kad ir vienalga, kas būs rīt, ir iespējamas normālas attiecības.
08.06.2015 11:21 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Tas ir ljoti skumji, ja vieniigais veids kaa baudiit dziivi ir ar alkohola glaazi rokaas.
08.06.2015 11:22 |

10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
man piemēram nav nekas pretī pret iedzeršanu. Bet jāmāk ir dzert, nevis pielieties. Veči vairums nemāk dzert. :D
08.06.2015 11:25 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
ja mans vírs dzertu 4 alus diená un vél 1-2 reizes nedéllá, tad vinnsh vairs nebútu mans vírs, man tas nav piennemami.
spalvainas paduses man netraucé, ja ir tírígs.

nevienam nevajag pilníbá mainíties, bet ir vietas, kur jáaiztaisa mute vai jápielágojás, jo nav ideálu partneru!
08.06.2015 11:27 |

Reitings 524
TRY- Nu tadel ir jaatrod zelta viduscels tada situacija, ja draugs piemeram velas dzert biezi, bet meitene reta, tad jasaruna teiksim, ka abi iet kopa izkalideties vai ari vins dodas viens,bet mazliet retak.

tāds nu es esmu un man vienalga.

Man gan tada attieksme liekas pareiza, tikai ta var iepatikties istajiem cilvekiem,kuri patiksi kads esi.

tomēr gadījumos, ja jāizvēlas vai nu ballīte vai otrs cilvēks, viņi izvēlēsies otru cilvēku.

Sim ari nepiekritisu, nevienmer viriesi izvelas ta glupi piekapties. Nesen manam bralim bija dzimsasnas diena un vinja labakais draugs aizbrauca vinju apsveikt un iedzert ar vinju par godu, par spiti tam ka vinja draudzene velejas pavadit ar vinu vakaru divataa, pamileties utt. Vins vinju ari aicinja, bet vina nevelejas, jo nakamaja diena bija jabut darba. Nu neko, aizbrauca iedzert viens un apsveikt. Sada situacija neko sliktu nesaskatu, rikojas loti pareizi, jo labakais draugs tacu ir jaaspveic, nekada sieviete tam nebus skerslis!

Varbūt mēs runājām par dažādu vecumu paziņām,

Nu es runaju par vecumu apmeram 23-30.

Un nejau yolo tipa ballites, bet gan iedzersana ar draugiem, pokera vakari, aiziesana uz kadu klubu kopa utt.
08.06.2015 11:39 |

Reitings 17280
pokera vakari

ūūū, atkarība no azartspēlēm arī :D
08.06.2015 11:44 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Piekāpties nenozīmē mainīt vai nodot savu raksturu.
Gadījumā, kuru Tu mini, tas ir normāli vienam kaut kur doties. Es vienkārši runāju par abpusēji normālu rīcību, ja vienam kaut kas ir ļoti nozīmīgs, tad otrs piekāpjas.
Es redzu, ka nav īsti jēgas diskutēt, jo nespēj īsti paskatīties no otras puses, izpaužas tas, ka sievietei ir jāpielāgojas tam, ko vīrietis vēlas, grib un uzskata, taču tas ir jādara absolūti abpusēji un absolūti vienmēr. Ideālu partneru nav, neviens nav spējīgs pieņemt otru uz visiem 100 un, izvērtējot prioritātes, ir svarīgi izvērtēt visu: savs laiks ballītei, savs laiks otrai pusītei, un vienu ziedot otra dēļ ir nepareizi. Ar to es domāju, ka attiecības ziedot tāpēc, ka draugi ir svarīgi un gribas baudīt dzīvi, nu tad.. Ja nav blakus cilvēks, kas dzīvo tāpat, tad tādas attiecības nav vajadzīgas, un tā pat nav diskusija, bet katra paša izvēle, vai nosodīt pasauli un sievietes par to, ka viņām arī ir savi uzskati, kas nesakrīt ar Tavējiem, vai vienkārši neielaisties attiecībās līdz brīdim, kamēr neesi gatavs ziedot kaut ko šo attiecību dēļ.
08.06.2015 11:52 |

Reitings 17280
...un vispār. Ja es, piemēram, esmu ļoti slima un tāpēc palūdzu draugam neiet uz ballīti, bet palīdzēt man mājās, tas nozīmē, ka es viņu cenšos IZMAINĪT?

Ja es vēlos pavadīt romantisku nedēļas nogali ar draugu un palūdzu viņu atteikt čomiem pokera vakaru, vai es cenšos izmainīt?

Tīri lai būtu skaidrs, par ko mēs runājam.
08.06.2015 11:59 |

Reitings 524
TRY- Nu par to piekapsanos ir jaskatas pec situacijas, nevienmer tas ir jadara.

Normala sieviete, kura mil savu virieti, respektes ka vinam svarigi bus ari draugi, nevis visa dzives sastaves no vinjas vien.

Nu paga,paga,atskiriba ko ziedot. Ja es nevaretu regulari satikt draugus attiecibu delj, nu tad nafig tadas attiecibas,tam tu vismaz piekriti, es ceru. Bet ja tas nozimetu, ka klut piemeram patstavigakam vai nopietnakam (nav sakars ar mazaku ballesanos), censties pilnveidot sevi utt, tad jaa, tam es piekritu, sieviete tur ir labs motivators.
08.06.2015 12:00 |

Reitings 524
57days- Pirma gadijuma ta nebutu izmainisana, tada gadijuma gan butu tikai logiski piekapties, bet otrais gan jau ir izmainisana. Ja vins piemeram vairak velas iedzert un paballeties, vai jau ieprieks to ir sarunajis, vai kadam draugam svetki un pati nevelas doties lidzi, tad tikai normali, ka vajadzes to respektet un atlikt romantisko vakaru uz citu reizi.
08.06.2015 12:03 |

Reitings 17280
A man varbūt ir īpaši romantisks garastāvoklis :) Kāpēc nevar reizem respektēt nevsi draugus, bet mani? Pie tam, ja pokera vakari ir katru sestdienu, tad kur būs tragēdija, ja vienu izlaidīs?

Es to neuzskatu par izmainīšanu.

Neapgalvoju, ka VISI pokera vakari ir jāatceļ, bet reizēm gan nāksies. Jo nu, ir ne tikai svētie draugi - "īšta veča" pasaules epicentrs, bet arī tāda maznozīmīga būtne, kuru pieņemts saukt par savu "otro pusi", "mīļoto", utml.
08.06.2015 12:09 |

Reitings 205
Reģ: 20.02.2015
Es piekrītu tam, ka mainīt otru cilvēku, ir stulbākais ko iesākt. Bija man reiz viens tāds tips, kurš sākot ar attiecību pirmo dienu sāka diktēt savus notiekumus sākot no saraksta kur, kad, cikos, ar ko es nedrīkstu tikties, beidzot ar to kādā krāsā man jāpārkrāso mati, kādi apavi jāsāk valkāt, lai viņam izpatiktu. Lieki piebilst, ka attiecības beidzās nemaz īsti nesākušās. Nekad neesmu izpratusi kāpēc tad, ja esi ieskatījies cilvēkā tādā kāds viņš ir, sākoties attiecībām uztver otru kā savu īpašumu, kuru vari lipināt kā plastalīnu pēc savas patikas.
08.06.2015 12:10 |

Reitings 17280
kur, kad, cikos, ar ko es nedrīkstu tikties, beidzot ar to kādā krāsā man jāpārkrāso mati, kādi apavi jāsāk valkāt, lai viņam izpatiktu.

Lūk, te ir mēģinājums mainīt otru. Lūgums nedaudz biežāk pavadī kopā laiku nav gluži tas pats.
08.06.2015 12:13 |

Reitings 524
57days- Bet iedomajies, kad parim ir kopdzive, vini redz viens otru katru dienu un tadi romantiskie vakari var but kaut katru dienu,bet draugus satiks labi ja to vienu reizi nedelaa. Nu tad ko izveleties butu logiskak?!

Emilie- Prieks, ka vismaz kada seit doma lidzigi :)
08.06.2015 12:16 |

Reitings 17280
Rays, tu te tagad apraksti pavisam citu situāciju.

Ja romatiskie vakari ir katru vakaru, tad protams, satikt draugus var un pat vajag.

Ja kopā nedzīvo, bet visas brīvdienas tiek draugiem, nevis meitenei, tad jājauta - nafig meitenei tērēt laiku tādās attiecībās?
08.06.2015 12:19 |

Reitings 524
57days- Ari lugums biezak pavadit laiku ir meginajums izmainit, ja virietis ir pieradis regulari iedzert, satitk savus chomus, tad normali sievietei tas butu jarespektee. Neticu ka nepiedavas lielakaja dalja gadijumu doties lidzi, bet pat ja ne,vienalga, tapat ka es respektetu ja mana sieviete veletos iet balleties pa nedelas nogalem ar savam draudzenem. Ja cilveks pats izlemj mazak to darit, tad tas jau ir savadak. Bet delj tadam censanam izmainit,ari tik nereali daudz viriesu klust par alkoholikiem un pamet savas sievas vai atsvesinas no vinjaam.
08.06.2015 12:20 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)