Sveikas.
Situācija apmēram šāda - ar draugu esam kopā kādu laiku, nedzivojam vēl kopā. Līdz šim es vispār neizjutu nekādas īpašas situācijas, ballīšu esamību no viņa draugu puses - viss it kā ir kartība.
Pirms kāda laika minēju, ka ir pasākums, kur ir jābrauc man un man ir loti svarigi, lai viņš arī tur būtu. Sākotneji teica, ka negribot, jo viņš tur tāpat nevienu nepazīs, bet nodomāju, ka gan jau brauks, kur liksies.
Un tagad, viņa labākais draugs tieši tajā pašā dienā rīko dzimšanas dienu un tagad saka, ka tomer brauks uz to dzimšanas dienu.
Es esmu tik dusmīga un nikna tagad, man nav vārdu vienkarši par to, kurā vietā viņš šo mistisko draugu liek un kurā mani šajā situācijā. Tas mani pārsteidza, jo līdz šim viss tiešām bija ok.
Šovakar uzrakstīju viņam, ka tas ir cūciski, ka viņs tā izlēma par spiti tam, ka es tiešām par savu notikumu teicu agrāk!
Tagad, 100% rit viņs man rakstīs jaukus vārdus-labrīt ar bučiņām utt, bet es nesaprotu, ko man viņam pretī rakstīt!(t) Piekāpties es negribu, jo man tas šoreiz bija svarīgi.
Ko jūs domajat par to? Ko jūs atbildētu rīt pretī uz jaukajiem vārdiem? ( tiksimies gan tikai vakarā).