Heijā!
Griežos pēc Jūsu radošajām idejām un Jūsu palīdzības, vienvārdsakot nepieciešamas radošas un foršas idejas bezpajumtnieku ballei!
Varbūt ir kādas idejas, kāda jau bijusi kautkur un var pasist kādu ideju, kas varētu noderēt? :) :-)
Ne par tēmu, bet šī nu gan pretīga tēma ballei. (t)
Par tēmu - nopērc humpalās vecas skrandas, vēl vajag, lai smird (liec lietā iztēli, kā sasmirdināt drēbes), tad arī būsi pa tēmu saģērbusies. Izklaidēm - lētākais šņabis un cigaretes. Bet vislabāk jau vienkārši benčikus kūpināt, nevis veselas cigaretes. Lēti un saskaņā ar tēmu būs, ja paiku nepirksiet, bet meklēsiet kā bezpajumtnieki(t)
Nu gan skarbi!
Bet nu katrs jau izprot bezpajumtnieku kā vēlas, tavs viedoklis izklausās gana aprobežots!
Otrkārt nav mana ideja, bet man ir nepieciešams palīdzēt realizēt ar idejām!
Neviens neliek nevienam smirdēt, vai pīpēt benčikus.. negāja runa par bomžu balli, bet bezpajumtnieku, kad cilvēks dzīvo bez pajumtes, nevis dzer lētu šņabi un pīpē benčikus! ;)
negāja runa par bomžu balli, bet bezpajumtnieku, kad cilvēks dzīvo bez pajumtes, nevis dzer lētu šņabi un pīpē benčikus!
tas, ja godīgi, izklausās vēl sliktāk. paņemt nelaimē nonākušus cilvēkus kā tematu baļļukam. tad stāvat garā rindā uz zupas virtuvi un vakarā cenšaties iekļūt patversmē, kam paveiksies, tam būs jumst uz galvas, pārējie var taisīt ugunskuru.
Brīžiem tiešām liekas, ka cilvēce jūk prātā.
Tematiskās ballītes ir laba lieta, bet nu taču jābūt kaut kādām ētikas normām, ne?
Īstenībā skumji palika, ka ir cilvēki, kuriem tāda tematika liekas apspēlēšanas vērta...
Nu nejiet runa vispār par cilvēkiem nonākušiem nelaimē :D
labi varbūt ar tēmas nosaukumu neizteicos gana skaidri, bet ja nosauktu par izdzīvotājiem tad labāk saprastu?
Atkārtojos ar to ka nav mana ideja!!!! Labi es nācu šeit pēc idejām, bet laikam labāk par klupšanu virsū neviens vairs nemāk!
Paldies par tik radošām idejām! ;)
negāja runa par bomžu balli, bet bezpajumtnieku, kad cilvēks dzīvo bez pajumtes, nevis dzer lētu šņabi un pīpē benčikus!
Sasmējos. Vispār jau bomzis ir precīzs sinonīms bezpajumtniekam. :D Jeb vārds bomzis patiesībā ir saīsinājums no krievu valodas - человек Без Определённого Место Жительства (cilvēks bez noteiktas dzīvesvietas). Bet tas tā.
Piekrītu, ka nav tā normālākā tēma tematiskajai ballītei. Tad varbūt nākošreiz uzrīkot bāreņu ballīti? Invalīdu? Kurlmēmo? (t)
Pirms brūkat virsū izlasat visus komentārus, Jūsu replikas varat droši paturēt pie sevis..
Cik cilvēku tik viedkoļu, atvainojos ja es kautkādā veidā Jūs aizskāru ar šo tēmu... ;-)
Piekrītu jau izskanējušiem viedokļiem, ka šī ir diez gan aprobežota tēma ballītei. Un jā - es visticamāk uz tādu ballīti neietu, neuzskatu, ka tā ir baigā jautrība ironizēt par grūtībās nonākušiem cilvēkiem. Tematiskās ballītes ir lieliskas un ir tiiik daudz tēmu, ko apspēlēt, bet šī - tas ir visai ciniski.
dzīvot uz ielas tomēr ir vairāk vai mazāk izvēle. Tie, kas to dara jau gadiem, ir īstie bomži, kas pīpē benčikus, dzer un dīkā pavada savas dienas. man šķiet tīri jautra ballīte sanāktu, kārtīgi saziež vasku matos, lai izskatās netīri, noskrandušas drēbes, alkohola pudeli kabatā,vienu iešļūceni kājās.. Nu jo trakāk , jo labāk!