iesakiet es tomer izdomaju no sakuma labak lai ir viens beebitis ,taapec iesakiet METDOES lai es tiktu pie meituka,varbut kaadai tiesi kada metode ir palidzejusi tikt
:-D
Es nespēju to uztvert nopietni. :D Izklausās, ka nevis par bērniem, bet sunīšiem būtu runa - gribu divus, kā tikt pie diviem, ā, nē, tomēr vienu, kā dabūt vienu? :D Cik tev gadi? 15?
iesakiet METDOES lai es tiktu pie meituka,varbut kaadai tiesi kada metode ir palidzejusi tikt
Zem gultas noliec slotu, 50% būs meita. (sarkasms). Bet ja nopietni, cik vien iespējams atbildēt, ņemot vērā jautājumu, tad mākslīgā apaugļošana būs vienīgais variants.
rossoty, Tu tiksi pie tādu bērnu dzimumiem, kādus Tev Dievs dos, pati Tu to ietekmēt nu nekādi nevarēsi, tas ka tur citas saka par to Y un X, līdz olšūnai aiziet aizies tas kam, tur būs jāiziet.
Tā kā, ja meita Tev būs lemta, tad bez visādām metodēm, Tev tāda arī būs, un savā laikā. ;-)
Baro vīrieti ar bietēm. Aukstā zupas ar bietēm, biešu zupas uttt. Man to paziņa stāstīja un viņai viņas draudzene kura svēti tam ticēja un beigās piedzima meita....
Bet vispār pārliecinies, vai vispār vari palikt stāvoklī?
Atnāk sieviete uz slimnīcu, kur veic mākslīgo apaugļošanu.
- Es vēlētos bērniņu.
- Puisīti vai meitenīti?
- Puisīti.
Ārsts paņem burciņu un viņā kaut ko ielej.
- Blondīni vai brunetu?
- Brunetu.
Ārsts vēl kaut ko ielej tajā burciņā.
- Kādas miesasubūves?
- Normālas.
Ārsts atkal kaut ko ielej burciņā.
- Kādam aktierim jūs gribētu lai viņš līdzinās.
Dāma pēc ilga pārdomu brīža:
- Belmondo.
Ārsts vēl kaut ko ielej burciņā un dod dāmai izdzert. Dāma izdzer
un nokrīt bezsamaņā . Ārsts novelk bikses, izģērb sievieti un
ķeras pie lietas:
- Belmondo, Belmondo.... kāds sanāks, tāds arī būs.