Drauga draugi

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars! Jautājums sekojošs, vai jums patīk visi sava drauga draugi? Vai viņu attieksme pret jums? Es savam draugam pateicu, ka man nepatīk konkrēti daži viņa draugi, jo nejūtu patīkamu attieksmi pret sevi, piemeram bieži saraxtās, bet nekad nepasveicina mani, it kā es būtu kaut kāds spoks...Viņs to attaisno, ka tie draugi mani īpaši nepazīst, bet es jūtu, ka nemaz necenstos iepazīt...Un vēl saspihojās un tagad es esmu tā sliktā, jo man viņi nepatīk...
05.06.2015 21:33 |

Reitings 7743
Ne no viena viņa čoma puses nekad neesmu jutusi kaut kādu sliktu attieksmi, lai gan viens gan bija tāds, kurš gāja man garām kā tukšai vietai, bet mums tas abpusēji. :D Nez, tas gan viens glumjš tipiņš, labi, ka tagad nez kur nozudis. :D
05.06.2015 21:58 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
a dzivojam kopaa utt.. un neviena sveiciena nebija.. maybe es parspileju.. liekas, ka mani kaut kaa nepienem, kā dalu no drauga dzives, patiesibaa vislielako dalju

Man tomēr šķiet, ka pārspīlē, baigi esi ieciklējusies uz to, ka gaidi, ka Tevi pasveicinās un tā.. Varbūt ir cilvēki, kam tas ir ļooooti svarīgi, es par tādu sīkumu pat neaizdomātos ;)
05.06.2015 21:58 |

Reitings 883
27days. Man pēc butības tos sveicienus nevajag, bet tad mans draugs tik loti grob lai nodibinu attiecibas ar vina draugiem, bet kad pasaku, ka man neliekas, ka vini to gribetu, tad es vainiga!!? Citus draugus es vnk satieku un vins satiek manus. Ar siem nodibinat konaktu, var viengi saraxtoties,jo ka jau mineju,vini dzivo tālu, tpc draugs parasti sazvanas vai chato..
05.06.2015 22:00 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Scarllet, vismaz jauki, ka nepauž skaļi savu nepatiku :)
Ja nepatīk attiecību statuss, tas ir akmentiņš arī puiša, ne vien Tavā dārziņā :)
Ir cilvēki, kuriem pirms kāzām nav bijis sekss un tāpēc viņi uzskata, ka visiem jābūt tādiem :) neņem galvā :)
05.06.2015 22:01 |

Reitings 7743
No autores puses vairāk izklausās pēc versijas ''pati izdomāja un pati apvainojās''. Tas, ka diendienā nesūta sveicienus taču neko nenozīmē. Ja sāktu ignorēt satiekot vai nicinoši izturēties vai kaut ko tādu, tad varētu sašust, bet šādās situācijās...
05.06.2015 22:01 |

Reitings 883
Un patiesibā vislielākais cepiens ir par to, ka draugs man pārmet, ka es redz necensos tos draugus kartigāk iepazīt (kgan tagad tāpat nav iespēja), bet arī viņi necešas! :'-(
05.06.2015 22:04 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Kad nebiju precēta - nekad negaidīju kaut kādu īpašu attieksmi no sava puiša draugiem. Man likās visai loģiski, ka draudzenes var nākt un iet, bet draugi - ta ir pārbaudīta vērtība. Līdz ar to, necentos ne baigi iedraudzēties, nedz arī sagaidīju, ka nu tik draudzēsimies tagad visi un nu tik visi mani pieminēs un dievinās. Bija kopīgi tusiņi - visi normāli pavadījām laiku sarunās un izklaidēs, bet ne vairāk. Kaut kā speciāli nekad netiku izcelta.
Kad precējāmies - protams visi šie tuvākie draugi tika aicināti kāzās un pēc kāzām šķita pavisam normāli, ka gan mēs parakstījāmies kā "xxx ģimene", gan draugi mūs sāka pieminēt kā abus kopā un nodeva atsevišķus sveicienus arī man. Jā, attieksme mainījās, jo arī statuss mainījās.

Autores gadījumā - neredzu iemeslu cepties un pukoties. Manuprāt, viss ir pareizi no draugu puses.
05.06.2015 22:04 |

Reitings 883
marcika

seit bija atbilde:
Ikdienā man protams, sveicienus nevajag, bet ja draugs kaut kur aizbrauc viens ar viniem, tad liekas kaut kā normāli aiz cienas pasveicinat mājās palikuso..

Bet es jau mineju, ka man pec butibas ir vienalga par draugiem utt. bet draugs ir tas, kurs uzskata, ka man visur jabrauc lidzi, ar visiem jasatiekas un visi japatik. Nu kā precetam parim bezmaz..
05.06.2015 22:07 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Scarllet, esi gudrāka..pretimnākošāka. Ja draugi izturēsies kā aisbergs..tas tikai pasliktinās iespaidu par viņiem drauga acīs.
Nav nozīmes precēts/neprecēts..ja puisis ņem 2.pusīti līdzi, draugiem ir jāprotas izturēties ar cieņu. Tas galu galā arī demonstrē attieksmi pret pašu draugu :)
05.06.2015 22:09 |

Reitings 883
cormeum,
Paldies par sapratni :-D:-)

par sveicieniem vēlriez gribu , lai saprotat - es to minu, jo draugs man parmetu, ka necensos sos draugus iepazit.. Un par to man ir arguments, ka vini pasi nekad nepasveicina un feisbukā neapstirpinaja un es dariju visu iespejamo, lai to kontaktu nodibinatu, zinot, ka vini dzivo talu un nebus iespeja satikt.
05.06.2015 22:09 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
bet draugs ir tas, kurs uzskata, ka man visur jabrauc lidzi, ar visiem jasatiekas un visi japatik. Nu kā precetam parim bezmaz..

Un Tu negribi to darīt? Man jau liekas tā forši no viņa puses, protams, ja viņš Tev atstāj izvēli
05.06.2015 22:11 |

Reitings 883
Nu tajā ziņā, ka man visi patiks, es nevaru galvot. Vai, ja pret mani neforsi izturēsies, es to tik un tā pacietīsu, tāpēc ka tie ir viņa draugi..
05.06.2015 22:15 |

Reitings 185
Reģ: 16.03.2015
Pacenties pārkāpt sev un iedraudzēties, ja noraidīs, varēsi draugam teikt, ka viņi paši vainīgi. Nedomāju, ka obligāti jādraudzējas ar drauga draugiem. Jūs tomēr esat ne tikai pāris bet arī katrs atsevišķa personība. Un nav iespējams, ka jums patiks vieni un tie paši cilvēki. Man, piemēram, šausmīgi riebjas mana drauga labākā draudzene. Maigi izsakoties ienīstu viņu. Sākumā izturējos laipni, tagad cenšos vienkārši nesatikt. Un man maksimāli riebjas, ka viņi kontaktējas, bet es nevaru draugam aizliegt to :-D Tāpat viņš nav sajūsmā par visām manām draudzenēm, lai gan izturas laipni.
Nekad nebūs tā, ka visiem ir lieliskas attiecības. Lai gan, arī no drauga puses nav īsti pareizi tev aizrādīt, ka tu nemēģini draudzēties ar viņa draugiem. Viņam šajā gadījumā būtu jābūt starpniekam, un būtu jāmēģina satuvināt sev tuvus cilvēkus, ja pašam tas ir svarīgi.
05.06.2015 23:10 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Nealkstu nekādu uzmanību no puiša draugiem. Ja sapas, tad sapas, ja ne, tad ne.
Ir, pie kuriem ejam / braucam ciemos, ir tādi, ar kuriem retāk tiekamies. Es ļoti delikāti cenšos to visu uztvert, jo draugi jau galu galā ir viņa, nevis mani. Un tā kā bija pāris reizes, kad puisis par maniem draugiem pateica šo to ne tādu, tad tagad vēl vairāk cenšos nesprēgāt, jo saprotu, cik sāpīgas mēdz būt tādas frāzes. Pasveicināta tieku vienmēr un sveicinu viņus - gan klātienē, gan sazvanoties, sarakstoties.
06.06.2015 00:09 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nez, mums nekaadas sveicienu nodoshanas nenotiek. Ne mani draugi taa dara, ne mana viira draugi. Arii tusinjos ir taa, ka kursh ienaak, tas arii pasaka sveiki un paareejie pamaaj ar galvu. Ja nu vieniigi kaads nav redzeets meeneshiem ilgi, tad gan ir apskaaviens/rokasspiediens. Es laikam praataa sajuktu, ja vajadzeetu ik reizi visiem nodot sveicienus. Man vajadzeetu speciaalu telefona aplikaaciju lai neaizmirstu katra drauga/draudzenes otro pusiiti pasveicinaat. :-D
06.06.2015 00:34 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Attiecībās ir jāpieņem, ka tas otrs cilvēks ir šos draugus sev izvēlējies. Un pasakot viņam, ka tev npetaīk viņa draugi, tu aizskar viņu pašu.

Saprotu - var būt tā, ka nepatīk, bet nu pacenties iedziļināties, vai tam ir kāds īsts pamatojums (nevis tas, ka nepasveicināja, nu cmoon) - bet šo lietu izrisini pati pie sevis klusībā vai ar draudzenēm vai dajebkā, bet neej pie drauga apspriest viņa draugu mīnusus. Viņš izvēlējās tos cilvēkus, lai viņi ir viņam blakus dzīvē - par izvēlēm dzīvē zāģēt savu otru pusi nav ok..
06.06.2015 10:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits