Visi drauga draugi man nepatīk, tie ir dažādi iemesli. Mans draugs vienkārši ir ļoti komunikabls un draudzīgs, cenšos pie tā pierast. Ir pāris viņa čomi, kuri tiešām ir forši, ir mums savi jociņi, viņu klātbūtnē jūtos brīvi un viņu draudzenes ir man arī draudzenes. Ar tiem citiem, es pat nezinu, kāpēc, bet neveidojas īsti laba komunikācija, tā pat nav nepatika, vienkārši - nespējam kopīgu valodu atrast un nekas cits mums nav kopīgs, kā tikai mans draugs. Bet tā - agresīvi noskaņota neesmu. :D
A par sveicināšanu - nez, es pat kaut kā nebiju iedomājusies, ka obligāti būtu jāsūta sveicieni katru reizi kā sarakstās vai sazvanās. Un arī soc. portālos man ir vien pāris viņa draugi, pat diži nejūtu vajadzību, lai obligāti viņi būtu man draugu lokā, pat nebiju pievērsusi uzmanību tam. Ar vienu viņa čomu gan caur manējo tā sūtījām viens otram sveicienus, kamēr viņam uzradās jauna draudzene, kurai tas nepatika (es pat saprotu, man arī nepatiktu, ka mans draugs svešu meiteni sveicina), bet tā - uz ielas sveicināmies un tā, viss ok. Tikai ar viņa jauno draudzeni arī kopīgu valodu neatrodu, neesam nemaz kārtīgi pazīstamas, tik, cik iepazīstināja un uz ielas satiekamies, bet ar iepriekšējo gan bijām labas draudzenes.
Vot - būs man tagad viela pārdomām.