Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Drauga draugi

Reitings 883
Reģ: 29.01.2009
Labs vakars! Jautājums sekojošs, vai jums patīk visi sava drauga draugi? Vai viņu attieksme pret jums? Es savam draugam pateicu, ka man nepatīk konkrēti daži viņa draugi, jo nejūtu patīkamu attieksmi pret sevi, piemeram bieži saraxtās, bet nekad nepasveicina mani, it kā es būtu kaut kāds spoks...Viņs to attaisno, ka tie draugi mani īpaši nepazīst, bet es jūtu, ka nemaz necenstos iepazīt...Un vēl saspihojās un tagad es esmu tā sliktā, jo man viņi nepatīk...
05.06.2015 21:33 |

10 gadi
Reitings 3675
Reģ: 24.09.2012
Visiem nekad nepatiksi tā vai tā. Un Tev arī visi nepatiks. Varbūt Tu pati par sevi dod tādus signālus, ka nevēlies ar viņiem iepazīties, viņi kaut kā to jūt un tad arī tā attieksme ir vairāk neitrāla.
05.06.2015 21:35 |

Reitings 883
Solo_ lieta vairāk grozās ap to, ka tagad es esmu tā sliktā, jo pateicu draugam savu viedokli. Vinaprāt, man to esot vajadzējis paturēt pie sevis. Un vispār viņaprat, man butu jācensas izveidot draudzību art viņa draugiem, bet ja durvis ir aizvērtas, ko es varu darīt?
05.06.2015 21:38 |

Reitings 883
bet ja dziļāk, tad es zinu to draugu viedokli par daudz ko - arī par attiecībām - viņaprāt pārim ir jābūt precētam, lai dzivotu kopaa utt. Un tad sanāk, ka uz mani skatās, kā uz kaut kādu grēcinieci. Aicināju feisbukā, bet neapstiprināja.. Kaut gan kad satiku, bija draudzīgi.. Tad vēl bija kopā ar manu draugu slēpto veselu nedelu, nevienu sveicienu no vinu puses nesaņēmu... Tas nelikās forsi un tapec man tāds viedoklis izveidojies..
05.06.2015 21:42 |

Reitings 350
Reģ: 09.08.2011
Man ljoti nepatīk viens drauga draugs. Nu tā besī - vinjam ir tie pretīgie pārgudrie teksti un tēlo nez ko no sevis. Bet nekad vinjam neesmu to likusu manīt, ka man vins nepatiktu. Bet draugs to zin. :-P
Pārējie ir baigi forsie, tikai vins tāds iznjemums.

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Agraak man bija taada probleema, jo pati necentos iedraudzeeties. Bet vienaa briidii paarkaapu sev un atmetu taas domas, ka es jau viniem tpt nepatiksu, neiedraidzeeahos un viss mainiijaas. Tagad ir daudz vieglaak kontakteeties ar svesiem cilveekiem.

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Scarllet, reizēm ir vajadzīgs laiks, lai draugi pierod pie Tevis :)
esi pacietīga, ar pārmetumiem maz ko var panākt :)
Ja nu nemaz kontakts neizveidosies, ar laiku tādi draugi atsvešināsies :)
05.06.2015 21:43 |

10 gadi
Reitings 3675
Pag, Tu esi pārliecināta, ka tās durvis patiešām ir aizvērta? Ja jūs visi uztaisītu kādu alus vakaru kopā ar viņa draugiem ja Tu paņemsi līdzi pāris savas draudzenes, domā nemainītos nekas? Protams, ja Tev ar viņiem nav nekā kopīga, tad diezgan čābīgi;)
Kā Tu pasniedzi savam draugam to? Nevienam jau nav patīkami, ja otrs slikti izsakās par draugiem ;)

Man māsai ir līdzīgi, ar sava drauga labāko draugu viņa nekādi nespēj atrast kontaktu, viens otru nevar ciest, būtu gatavi acis izskrāpēt viens otram, bet kad ir situācijas, kad ir jāatrodas vienā telpā, vietā, mēģina kaut kā to nepatiku savaldīt un pat aprunāties, kā nekā pieauguši cilvēki, kas tomēr var kontrolēt savu rīcību un emocijas kaut mazliet
05.06.2015 21:44 |

Reitings 883
Nu es, protams, tādas lietas saku tikai savam draugam, (ka kāds nepatīk) un man liekas normāli. Bet tas nemaina manu attieksmi pret viņa draugiem, kaut gan reizēm liekas, ka man vienmer jabut tai labajai un vina draugi var būt nelaipni, vins vienalga visu uzvels uz mani :(
05.06.2015 21:45 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Mans viirs ir nosleegts cilveeks, biezhaak norobezhojas no draugiem, nekaa pavada laiku ar vinjiem. Dazhi ir vinja koleegji, normaali cilveeki, man pretenziju nav.
05.06.2015 21:47 |

Reitings 883
Solo_ Mums bija jautrs vakar utt. Bet es vinus nesatieku, jo tālu dzīvo, tpc uzaicinaju feisbukaa, kur neapstiprinaja :D mans draugsgan ar viniem saraxtas katru dienu, bet kā jau mineju, nekad nedzirdu nevienu sveicienu no vinu puses.. :-/
05.06.2015 21:47 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
viņaprāt pārim ir jābūt precētam, lai dzivotu kopaa utt. Un tad sanāk, ka uz mani skatās, kā uz kaut kādu grēcinieci.

nākamajā tusiņā nosēdies labākajam draugam blakus, un sāc žēloties - es Jānīti tā mīlu, tā mīlu, gribu aš novecot kopā un piecpacmit bērniņus, visus viņam līdzīgus.... Bet viņš mani neprec!!! Nezinu ko darīt?
05.06.2015 21:49 |

10 gadi
Reitings 3675
Man jau šķiet, ka sveicienus parasti nodod tuviem cilvēkiem, bet Tu pati saki, ka attiecības ar viņiem Tev nav diez cik labas :) Cik ilgi esi kopā ar draugu? Tavas draudzenes bieži nodod sveicienus Tavam draugam?
05.06.2015 21:50 |

Reitings 883
Nu,sākumā saruna aizsākās ar to, ka vina labaka drauga sieva ir kristiete un noliedz attiecības bez laulibam un vispar bija dizli vilusies, ka vins vairs nav kopā ar savu bijuso. Nu tad es ari pateicu, ka man vina isti nepatik. Bet tad es ari sapratu, kapec mani neapstiprinaja feisbukaa utt. Beigās izrādijās, ka manam draugam pasam vina ipasi nepatik, bet redz vins dusmigs uz mani, ka es atlavos pateikt, ka man nepatik ... Nu stulbi vnk :-D
05.06.2015 21:51 |

Reitings 16391
Man jau šķiet pieklājīgi pasveicināt draugu otro pusīti. Arī puiša draugi vienmēr man sūta sveicienus :-/
05.06.2015 21:52 |

Reitings 16391
Drauga sieva to pateica Tavā klātbūtnē?
05.06.2015 21:53 |

10 gadi
Reitings 3675
Man jau šķiet pieklājīgi pasveicināt draugu otro pusīti. Arī puiša draugi vienmēr man sūta sveicienus

Reizi pa reizei jā, bet ja puiši sarakstās vienkārši, un tad katras dienas beigās - sveicieni scarllet? Var jau būt :D
05.06.2015 21:55 |

Reitings 883
Solo_ nu mēs dzīvojam kopā, tāpēc...Parasti, protams, visi draugi pasveicina.. esam kopa mazak kā gadu. Bet man vairāk bija skrobe, kad aizbrauca visi slēpot uz nedelu un tie draugi zina, ka dzivojam kopaa utt.. un neviena sveiciena nebija.. maybe es parspileju.. liekas, ka mani kaut kaa nepienem, kā dalu no drauga dzives, patiesibaa vislielako dalju :'-(
05.06.2015 21:55 |

Reitings 7743
Visi drauga draugi man nepatīk, tie ir dažādi iemesli. Mans draugs vienkārši ir ļoti komunikabls un draudzīgs, cenšos pie tā pierast. Ir pāris viņa čomi, kuri tiešām ir forši, ir mums savi jociņi, viņu klātbūtnē jūtos brīvi un viņu draudzenes ir man arī draudzenes. Ar tiem citiem, es pat nezinu, kāpēc, bet neveidojas īsti laba komunikācija, tā pat nav nepatika, vienkārši - nespējam kopīgu valodu atrast un nekas cits mums nav kopīgs, kā tikai mans draugs. Bet tā - agresīvi noskaņota neesmu. :D
A par sveicināšanu - nez, es pat kaut kā nebiju iedomājusies, ka obligāti būtu jāsūta sveicieni katru reizi kā sarakstās vai sazvanās. Un arī soc. portālos man ir vien pāris viņa draugi, pat diži nejūtu vajadzību, lai obligāti viņi būtu man draugu lokā, pat nebiju pievērsusi uzmanību tam. Ar vienu viņa čomu gan caur manējo tā sūtījām viens otram sveicienus, kamēr viņam uzradās jauna draudzene, kurai tas nepatika (es pat saprotu, man arī nepatiktu, ka mans draugs svešu meiteni sveicina), bet tā - uz ielas sveicināmies un tā, viss ok. Tikai ar viņa jauno draudzeni arī kopīgu valodu neatrodu, neesam nemaz kārtīgi pazīstamas, tik, cik iepazīstināja un uz ielas satiekamies, bet ar iepriekšējo gan bijām labas draudzenes.
Vot - būs man tagad viela pārdomām.
05.06.2015 21:56 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
aizbrauca visi slēpot uz nedelu un tie draugi zina, ka dzivojam kopaa utt.. un neviena sveiciena nebija..

Bet no citiem cilvēkiem tavs draugs tev sveicienus nodod?

Jo nu, OK, esmu nepieklājīga rupekle bez jelkādas empātijas, morāles un audzināšanas... Bet es 99% aizmirstu pasveicināt tos, ko man lūdz pasveicināt.
05.06.2015 21:57 |

Reitings 883
Ikdienā man protams, sveicienus nevajag, bet ja draugs kaut kur aizbrauc viens ar viniem, tad liekas kaut kā normāli aiz cienas pasveicinat mājās palikuso..

comerum, nē, neteica to manā klātbūtnē. Ar mani tā sieva bija forsa un draudziga. Bet vinas nostāju sajos jautājumos man izskatija draugs. tad sanāk ,ka viņa ir fake..
05.06.2015 21:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits