Sveikas, meitenes! Šodien tikai šeit reģistrējos, lai izveidotu pati savu rakstu, jo līdz šim esmu vienmēr šeit lasījusi visas tēmas par matiem, bet nekad neatradu kādu ar tieši tādām pašām problēmām kā man, tāpēc nolēmu pati uzrakstīt.
Tātad...
Es esmu dzimusi ar ļoti smalkiem, plāniem matiem, kuri ir diezgan pieplakuši pie sejas un man ir 5stūraina seja - vispār neizskatās labi. Pagājušajā gadā uzzināju par gofrētāju un sāku to intensīvi lietot. Pirmajos 3-4 mēnešos nekas ar matiem slikts nenotika. Gari, spēcīgi, spīdīgi... bet decembrī ievēroju cik slikts stāvoklis tiem bija. Miljoniem sašķelto galiņu (pilnīgi balti), spurojās, sausi, lūza šausmīgi ātri, nespodri un visas pārējās šausmas. Janvārī apgriezu galus, bet aprīlī nogriezu ļoti daudz nost (ap 10-15 cm) un vēl, stulbene, paprasīju, lai matos ieliek leijerus. Tagad vispār izskatās un uz tausti tik plāni, ka šausmas! Ja bizi pītu, tur peles astīte vien būtu, ja ne vēl trakāk. Tikai 1 pluss - neviena sašķelta galiņa un mati veselīgi. Tas arī viss.
Es gribētu Jums, dārgās meitenes, pavaicāt vai kāda varētu ieteikt labus vitamīnus matiem? Bet tiešām labus. Es tieši šodien beidzu dzert Perfectil Triple Active, 1 mēnesi dzēru un tagad nezinu vai pirkt vēl vai uz ko citu pāriet, jo pagaidām efekts tikai 1 - jauni matiņi virs pieres zonas. Neko citu neesmu ievērojusi matiem, bet āda jau kādā 3 vai 4 dienā bija pilnīgi tīra un gluda, lai gan man nekad ar ādu problēmas nav bijušas. Nagi lūza šaaausmīgi, tgd it kā vairs tā nav, cieti, gludi, bet nezinu kā būs, kad būs garāki.
Es esmu mēģinājusi lietot daudz eļļiņas - koksreisktu eļļu, ollīveļļu, sinepju masku (ko tikai 2 x esmu lietojusi, varbūt turpināšu lietot), liela nauda izmeta dažādos šampūnos un kondicionieros, putās un citos ''brīnumlīzeķlos'', bet esmu daudz maz tam visas atmetusi ar roku, jo par matiem rūpējos tikai no ārpuses, sapratu, ka tas no sākuma ir jādara no iekšienes. Nopirku labu ķemmi, dabīgu šampūnu un kondicionieri, reizi pa reizei kādu dabīgu masku ielieku.
Iekšējai lietošanai dzeru zivju eļļu jau kādus 2 mēnešus un nesen sāku dzer naktssveces eļļu.
Es gribētu ļoooti savās rokās iegūt Viviscal, bet, cik saprotu, Latvijā tas nekur nav nopērkams un Viviscal mājaslapā tie prasa ''ZIP code'', bet ej nu un un saproti vai Latvijai ir tāds ZIP code vai nav. Vai kāda zin kā Latvijā varētu dabūt Viviscal? Neesmu no tām, kas kko pasūta internetā, labāk nopērku uz vietas, veikalā. Un ja tomēr nav iespēja Viviscal dabūt Latvijā - vai kāda varētu ieteikt līdzīgus vitamīnus Viviscal'am? Ļoti priecīga būtu.
Kādu rezultātu es vēlētos no tiem vitamīniem? Lai no matiem varētu izspiest maksimumu. Lai tie būtu cik vien biezi tie spēj būt, spīdīgi, mīksti, veselīgi, augtu ar maksimālo ātrumu un varbūt, lai būtu arī kuplāki.
Ja kāda zin kā tādu rezultātu dabūt - lūdzu padalaties, būšu ļoti pateicīga Jums! :-)
P.S. - uzturā vairs sen nelietoju čipsus utt., ēdu daudz avakado un olas, dzeru daudz ūdeni.