Sveiki. Mēģināšu īsumā.
Man ir bērns, ar bērna tēvu esam šķīrušies aptuveni 3 gadus, bet saglabājušās normālas attiecības, naidā neesam. Tagad viņam uzradusies jauna sieviete, bet viņai nepatīkot, ka es zvanu, esot greizsirdīga. Atļaušos piebilst, ka nezvanu viņam diendienā, lai papļāpātu par neko. Zvanu max 1-2 reizes mēnesī, lai sarunātu konkrētas lietas - par bērnu, naudām utt. Dažreiz dusma uznāk - gribu vienoties par laikiem, kad bērnu paņems pie sevis, bet laicīgu atbildi nesaņemu un līdz ar to nevaru ieplānot un sakārtot savas dienas gaitas, jo atbild tad, kad blakus nav viņa. Pats interesantākais ir tas, ka viņai pašai ir bērns un tas nav no mana bijušā drauga. It kā jau tieši tādam cilvēkam vajadzētu būt saprotošam un saprast kā tās lietas notiek. Man sāk likties, ka bijušais ir viņai zem tupeles. Biedē, ka viņš nesamīlas, nezaudē galvu un beigās neaizmirst, ka viņam ir arī pašam savs bērns. It kā jau viņai pret manu bērnu pretenzijas nav, bet viņiem ir tikai pats attiecību sākums, sazin kas būs pēc gada, ja jau tagad tādas scēnas. Kāda jums pieredzes? Ir reāli gadījies, ka sievietes dēļ, vīrietis par bērnu aizmirst un sāk nelikties ne ziņas? :-O