attiecību jautājums. viedokļi?

Reitings 436
Reģ: 04.06.2015
Esmu attiecībās ar vīrieti, ļoti viņu mīlu.

Diemžēl viņš ir ļoti īss. Mērījusi neesmu, bet kopā izskatāmies kaut kā šādi:

Bez pārspīlējumiem, pilnīgi nopietni. Sieviete bildē ir papēžos, bet mūsu gadījumā tā ir reālā augumu atšķirība. Vienīgā atšķirība no šīs bildes ir tā, ka es esmu ļoti tieva, bet viņš muskuļots, diezgan masīvs. Un es neesmu gara kā tā modele, esmu nieka 171cm, viņš kaut kur ap 155 varbūt.

Ļoti mīlu viņu. Viņš grib visu. Kāzas, ģimeni, bērnus. Praktiski vai tagad un tūlīt. Bet es nezinu... It kā šķiet, ka labi, tā augumu atšķirība nav tik ļoti big deal, bet... Kādas jūsu domas?

Šovakar viņš grib vienoties par kāzu datumu, nākamajā vasarā. Es nezinu, ko teikt. Par 98% esmu droša, ka gribu viņu precēt, bet ir tā mazā šaubu ēna... Šķiet, ka varbūt labāk šķirties, esmu vēl jauna, 24 gadi, vēl atradīšu kādu citu... Lai gan nekad dzīvē neesmu satikusi nevienu tādu, kā viņš.
04.06.2015 16:52 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
atvainojiet, bet jūs neesat tās, kas var spriest par manām jūtām

Nē, nu protams, tas atkarīgs no tā, ko cilvēks uzskata par mīlestību.. Izskatās, ka šeit lielākā daļa meiteņu ( es tai skaitā) par mīlestību uzskata jūtas pret otru cilvēku arī tad, ja viņš nav pilnīgs ideāls, tāpēc arī tāds teksts..
04.06.2015 17:50 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Ok, Tu brauc prom, bet, ja viņš Tev ir īstais - kur ir problēma uzturēt kontaktu, satikties utt visu to laiku? Tici man - man ir pieredze šādās attiecībās, jo regulāri dzīvoju ārzemēs, un attāluma attiecības nāk tikai par labu - tas saliek visus punktus uz i, ir vai nav īstais, es jau 10 gadus ik pa laikam dz;ivoju ārzemēs. Ja vīrietis ko vēlas, viņam vienalga, vai pēc 1 vai 5 gadiem precaties. Viņš gaidīs, bet te izskatās pilnīga nepārliecinātība par sevi (vīrietim), un Tu jūties kā sprukās, jo, pirmkārt, Tu esi ļoti jauna, un - tikai 3 mēneši... Nedari muļķības, es domāju, ka palielam mēs visas gribqam precēties tikai vienreiz!
Ja vēlies, atraksti man privāti :-):-)
04.06.2015 18:00 |

Reitings 2804
Reģ: 07.10.2012
Nemīli Tu viņu... tas ir tikai augums, tikai ārējais, fiziskais izskats... tad jau apstiprinoši nevar arī atbildēt uz solījumu, ka būsiet kopā gan bēdās un nelaimēs... Kas notiek, kad cilvēki dzīves laikā kļūst invalīdi, zaudē veselību, darbu, saprātu? Ja augums ir tik liela problēma, tad meklē citu.

Trekns pluss. Kāda tur neprātīga iemīlēšanās, ja jāgruzās par otra augumu.
04.06.2015 18:01 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
Nu 3 mēneši... Rozā briļļu periods! Kādas kāzas! Pasaki viņam ka parunāsiet par kāzām pēc pus gada, ne ātrāk.
Un augumu atšķirība IR svarīga, sitiet mani vai nost :D Pati esmu gara auguma un zinu ko nozīmē šī problēma.
04.06.2015 18:08 |

Reitings 436
Ok, Tu brauc prom, bet, ja viņš Tev ir īstais - kur ir problēma uzturēt kontaktu, satikties utt visu to laiku?

Mēs esam sarunājuši braukt ciemos vismaz reizi 2 nedēļās. Bet nav tā, ka mēs tagad gadu varēsim randiņot, dzīvot kopā utt., kā tu ieteici darīt. Tagad mēs tiekamies katru dienu, sākot ar rudeni... Viņš teica, ka ir gatavs visu pamest un braukt man līdzi, bet es nezinu, vai varu to no viņa prasīt, jo viņam te ir izcils darbs, tuvi draugi, mājas, viss. Trīs mēneši šķiet daudz par maz, lai no otra to prasītu, manuprāt.

Viņš gaidīs, bet te izskatās pilnīga nepārliecinātība par sevi (vīrietim), un Tu jūties kā sprukās, jo, pirmkārt, Tu esi ļoti jauna, un - tikai 3 mēneši...

Viņš ir teicis, ka kļūst vecs (27), ļoti grib ģimeni un bērnus, un ja es neesmu pārliecināta par kaut ko, tad viņš labāk visu izbeidz tagad, nevis gaida gadu, lai noskatītos uz mani aizejam.

Man ir diezgan grūti kaut ko teikt. Esmu neprātīgi iemīlējusies, bet arī jūtos sapinusies šajā situācijā, šķiet, ka ļoti spiež uz emocijām, nespēju skaidri domāt. Varbūt precēties ir labākais, es tikai to neredzu, jo notiekošais apmiglojis skatienu. Varbūt labāk būtu šķirties un iet katram savu ceļu, bet man ir tik ļoti bail no sāpēm, ko vienreiz jau izbaudīju, bail viņu nekad vairs neredzēt. Nezinu, ko darīt vispār.
04.06.2015 18:15 |

Reitings 408
Reģ: 07.07.2014
putns Nedod viņam! Viņš īss.
04.06.2015 18:23 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Es arii esmu sameera gara un kad uzvelku augstpapeedenes, ehh tad gan sajuutos looti gara,ha :D
Nav jau slikti, bet man personiigi buutu diivaini ar mazaaku viirieti. Agraak bija viens taads, bet bija diivaina sajuuta, jo vins taads iiss blakus ... Tikai manas domas!
Ja ja juuties pati eerti, tad kur problema?
04.06.2015 18:24 |

Reitings 512
Reģ: 01.12.2014
TROLOLOLOLOLO
04.06.2015 18:25 |

Reitings 436
Ja ja juuties pati eerti, tad kur problema?

Jūtos ērti, bet cilvēki blenž. Kad tikko sākām tikties, pat tuvas draudzenes ļoti skarbi izteicās. Nezinu, varbūt man vienkārši nāk prātā visi iemesli, kādēļ nevaru viņu precēt tik ātri, jo viņa garums līdz šim man nekad netraucēja, nekad par to nedomāju. Tagad gan. Varbūt vienkārši baidos no nopietnām attiecībām.

TROLOLOLOLOLO

Es ļoti gribētu, lai viss šis būtu tikai joks. Brīžiem šīs attiecības ir tik sāpīgas, un šķiršanās mani vienkārši salauztu.
04.06.2015 18:33 |

10 gadi
Reitings 1136
Reģ: 30.04.2011
Tu negribi vinam kko atnemt,lai vins Tev brauktu lidzi,bet pati appreceties ar reali tikko satiktu virieti Tu gan gribi. Jocigi. Padoma par sevi. Manuprat,Tev ir tiesam lielas roza brilles,jo nu gandriz katra mes spetu uz ko tadu uzkerties,ja uzrastos tads virietis,kas jau pec 3 menesiem mums grib visu atdot.
Bet tad kada jega Tev preceties un braukt projam? Tev neliekas,ka vins Tev to ta,ka uzspiez? Manuprat,Tu te galigi nepadoma par sevi, visu laiku tik ka vinam labak utt..
04.06.2015 18:38 |

Reitings 436
Manuprat,Tu te galigi nepadoma par sevi, visu laiku tik ka vinam labak utt..

Man šķiet, ka es tieši par sevi vien domāju... Šķiet, ka varu precēties, jo izšķirties jau nav liela problēma, ja galu galā viss aiziet greizi. Man būtu ļoti sāpīgi šķirties tagad, kad man ir tik daudz jūtu. Nezinu, ko es darītu. Gan jau reiz tiktu pāri, bet visu dzīvi pēc viņa ilgotos, domātu, kā būtu bijis, ja... Jūtos emocionāli pilnīgi neaizsargāta.
04.06.2015 18:46 |

Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Es tā nevarētu, būtu mūžīgos kompleksos. Jā, jā auguma starpībai "nav" nozīme.
Atvainojiet, piedodiet izskatās šausmīgi.
04.06.2015 18:54 |

Reitings 83
Reģ: 22.05.2014
Tagad tu visu redzi savādāk kas būs pēctam , tā jau būs cita opera ! Savācies , nomierinies . kāda nafig mīlestiba ? 3 mēneši kopā un jau kāzas ?
Vai nu tu esi naiva pēc dabas , vai tas punduris labi māk braukt pa ausīm , jebkurā gadijumā, izklausās tik smiekligi ka aiz želuma gribas raudāt ... :D ja attiecibu sākumā jau sāk likties ka isti nav labi , vai ko citi padomās un - šitais moments ,, ka vienmēr jau paspēsi izšķirties'' ... EPIC !! kurš mīloš pāris runā par šķiršanos kā iespēju ?

3 VĀRDI :
Naivums
Stulbums
Aprēķins
04.06.2015 18:56 |

Reitings 436
Tagad tu visu redzi savādāk kas būs pēctam , tā jau būs cita opera ! Savācies , nomierinies . kāda nafig mīlestiba ? 3 mēneši kopā un jau kāzas ?
Vai nu tu esi naiva pēc dabas , vai tas punduris labi māk braukt pa ausīm , jebkurā gadijumā, izklausās tik smiekligi ka aiz želuma gribas raudāt ... ja attiecibu sākumā jau sāk likties ka isti nav labi , vai ko citi padomās un - šitais moments ,, ka vienmēr jau paspēsi izšķirties'' ... EPIC !! kurš mīloš pāris runā par šķiršanos kā iespēju ?

3 VĀRDI :
Naivums
Stulbums
Aprēķins

Es tik ļoti gribētu šim noticēt. Tik aukstasinīgi paskatīties uz notiekošo, atvadīties no viņa, dzīvot savu dzīvi tālāk. Reizēm šķiet, ka tā arī būtu pareizi, vislabāk. Bet... Nezinu, varbūt mīlestība mani padara vāju, esmu gatava jebko izdarīt, lai būtu ar viņu. Domāt par šķiršanos kā opciju ir tikai racionāli. Ja es būtu gatava viņu precēt pēc 3 mēnešiem un domātu, ka 100% ka tas ir uz mūžu mūžiem, tad gan būtu naivums un stulbums.
04.06.2015 19:03 |

Reitings 541
Reģ: 15.02.2009
izskatās, ka viņš ir izmisis nevis iemīlējies tevī,

Neuzskatu tā. Izskatās, ka šis ir viens no tiem retajiem Latvijas vīriešiem, kurš zina, ko grib un uz to iet nevis kā citi Latvijas vīrieši, kuri gadiem domā par to, vai precēties vai neprecēties. ;)
04.06.2015 19:20 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Te jāklausās ko sirds saka. Nezinu, vai spētu iemīlēt tādu vīrieti, stipri šaubos.
Iesaku nogaidīt kādu gadiņu vēl ar kāzām.
04.06.2015 19:32 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Vai tas nav tik variants- ņemšu pirmo sakarīgo ,kas grib mani ,jo esmu īsa auguma, neviena īsti negrib ar mani satikties būt kopā..
Nevar uzspiest uz nez kādiem nopietniem soļiem ,rīcības pēc 3 mēnešiem (!!!). Kaut kā tas viss liekas sasteigti.
27 gadu vecumā stresot par vientulību, taisīt drāmas - dzīve ir nepiepildīta,jo nav bērnu , ģimenes? Vīrietis,kaut 36 gados var dibināt ģimeni, precēties.
Tev jāsaprot vai viņš grib konkrēti Tevi, mīl Tevi, vai arī grib pa ātro ar kādu aprecēties , dibināt ģimeni ,lai vnk nebūtu viens.
04.06.2015 19:39 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Pasaki viņam tieši,kad nesen tik sākāt tikties un liekas tas viss sasteigti un vēlies ,tāpat vien satikties vēl ,bez steigas ,bez plāniem par kāzām..un paskatīties kā attīstīsies Jūsu draudzība, attiecības.
Nevar otram uzspiest plānus par kāzām,bērniem ,ja otrs uz to vēl nav gatavs!
04.06.2015 19:41 |

Reitings 436
Vai tas nav tik variants- ņemšu pirmo sakarīgo ,kas grib mani ,jo esmu īsa auguma, neviena īsti negrib ar mani satikties būt kopā..

Nū, viņam ir bijis vairāk un ilgākas attiecības, nekā man. Pirmā sakarīgā tiešām neesmu viņam.

Tev jāsaprot vai viņš grib konkrēti Tevi, mīl Tevi, vai arī grib pa ātro ar kādu aprecēties , dibināt ģimeni ,lai vnk nebūtu viens.

Par to es arī esmu aizdomājusies. Gribu viņam pajautāt, kad nākamreiz tiksimies. Lai gan arī nav cerību, ka tad, ja viņš tā tiešām domā, viņš to arī pateiks.
04.06.2015 19:41 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
"Izshkjirties vienmeer var", ha, ha, ha, palasi civillikumu, aita, cik ilgi naaksies dziivot atsevishkji un pieraadiit to tiesas celjaa, ja otraa puse nepiekriit shkjirties :-D
04.06.2015 20:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits