Es ticu, ka šeit atradīsies meitenes, kas teiks - šī tēma tak jau ir tik veca, viņa te ir tik bieži ..
Bet, kā mēs zinām, mums nevienai dzīve uz vietas nestāv, man arī vairs nestāv uz vietas un jaunas vēsmas dzīvē! Tāpēc vēršos pie meitenēm, kurām otra puse ir vismaz 15 gadus vecāka.
Nē, es neesmu kopā ar nevienu, kurš būtu par mani 15 gadus vecāks. Bet brīžiem rodas sajūta, ka no tā mani nekas nespēs atturēt. Iepazinos ar vīrieti, kurš ir šādu vecumu pārāks pār manu, un ... kad esmu ar viņu kopā, nu galīgi nav sajūta, ka mums būtu tik liela starpība, man ir sajūta, ka esmu kopā ar sava vecuma vīrieti, bet tomēr - ar superlielu pieredzi dzīvē, ar sapratni, kā pret sievieti izturēties, kā iepriecināt, kā paskatīties, lai man tirpiņas visu atlikušo vakaru skrietu. :D Nu, es vienkārši esmu sajūsmā par viņa klātbūtni. Bet tad es atkal atduros pret vecumu un man vienkārši kā pa galvu sit domas - ko teiktu vecāki, radi, draugi?! Vai arī tomēr atstāt viņu viedokli maliņā un rūpēties pašai par savu dzīvi, domāt, kā man būtu labāk, patīkamāk?
Es nekad nedomāju, ka šādu tēmu šeit taisīšu, bet tik ļoti gribās jūsu padomus/ieteikumus, meitenes!!! :(