Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Avokado

 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Mana uztura paradijies kas nebijis - avokado. Tad nu jautajums, ar ko vinju edat?
03.06.2015 12:45 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
1)Uz maizītes ar pipariem un nedaudz sāli.
2)Avokado + mango, ar grieķu jogurtu.
03.06.2015 12:48 |
 
Reitings 12990
Reģ: 29.11.2014
Vienkārši uz maizes, tikai nekad nevaru notrāpīt īsto mīkstumu, lai būtu kā sviests :D
03.06.2015 12:50 |
 
Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Man pazīstamie vēl arī dārzeņu salātos liek.
Vjek, es gan nesaprotu kā kko tādu var ēst :D
03.06.2015 12:51 |
 
Reitings 684
Reģ: 19.02.2014
Visbiežāk lieku un ēdu tāpat pie ēdieniem, saspaidītu arī uz maizītēm, taisu gvakamoli, lieku klāt arī zaļajiem salātiem :)
03.06.2015 12:52 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Visu ar avokado var darīt. Es gan jau labu laiku neesmu mīkstu avokado veikalā redzējusi...
03.06.2015 12:54 |
 
Reitings 33
Reģ: 22.05.2015
Pagatavo guacamoli, ko vari lietot burgeros, pie galjas vai ka merciti cipsiem utt.
03.06.2015 12:55 |
 
Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
 
Reitings 85
Reģ: 02.11.2012
Ļoti garšīgs ar citronpipariem tāpat vien, bet visbiežāk - dārzeņu salātos, labāk kārtainajos, jo viņam jābūt mīkstam kā sviestam, bet salātos avokado garšo ļoti labi - salātiem dot tik patīkamu un baudāmu garšu :) kaut vienkārši kādas salātlapas, tomāti, gurķi, var papriku, zaļumi, kādu mērcīti un tāpat avokado kādā kārtā, ņam :-)
03.06.2015 12:56 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
garsa man ir patikama, bet isti nesaprotu kad vinjs vislabakais, parasti noperku un pavisam ciets.
03.06.2015 12:58 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Paldies meitenes.
03.06.2015 12:58 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
salātos.

gribi mīkstu - noliec vēsā vieta uz pāris dienam, būs mīksts. pat ledusskapī turpina mazliet nogatavotiues.
03.06.2015 12:59 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
skaidrs;-)
03.06.2015 13:00 |
 
Reitings 33
Reģ: 22.05.2015
Ja noperc cietu, paturi majas kadas paris dienas, kamer paliek mikstaks. Vislabak garsos avokado, ko var loti viegli ar daksinu saspaidiit, tadu ari jaizmanto uz maizitem vai taja pasaa guacamole
03.06.2015 13:01 |
 
Reitings 247
Reģ: 09.03.2015
nesaprotu kad vinjs vislabakais, parasti noperku un pavisam ciets.

Izvēlies tumšvioletos un uz tausti(paspaidot) tam jābūt nedaudz mīkstam. Tā lai pārs milimetrus spētu iespiest un vienlaicīgi būtu ar atsperīgu sajūtu. Vēl arī,ja ir virspusē kātiņš palicis,tad vari dubultā pārliecināties par gatavību,ja viegli paspiedžot tas nobīdās
03.06.2015 13:02 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
tas guacamole tiiri vizuali nemaz neizskatas njammigi(s):-D
03.06.2015 13:02 |
 
Reitings 684
Reģ: 19.02.2014
Par avokado mīkstumu veikalos arī piekrītu.. Reti kad sanāk nopirkt normāli mīkstu, tā nu jāgaida, kad mājās nogatavosies labāk (t)
03.06.2015 13:03 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Bet est tach vinju drikst ari ja ir ciets? (s) sorry par bernu darza limenja jautajumu:-D
03.06.2015 13:05 |
 
Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
-drikstU est
03.06.2015 13:05 |
 
Reitings 684
Reģ: 19.02.2014
Īsti lielā māksla gvakamoli uztaisīt nav, tikai jābūt vajadzīgajām sastāvdaļām, tad sanāk labs kā mērcīte kam nu vien gribās :)
03.06.2015 13:05 |
 
Reitings 766
Reģ: 29.01.2009
Es rimi esmu pēdējo divu mēnešu laikā esmu nopirkusi tikai gatavus avokado :)
03.06.2015 13:06 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits