taitera,es gāju caru pazīšanu,bet intervijas veidz man tāpat nepatika.
Man bija daži jautājumi no lietvedības un jautājumi par to,cik ilgā laikā jasagatavo atbilde uz e-pastu un cik ilgā laikā jāizpilda kāds konkrēts uzdevums,piemēram vienas dienas laikā.Es nekad nebiju strādājusi valsts iestādē un man nav nekāda pieredze ap dokumentiem tāpēc likās stulbi tie jautājumi,jo es jau brīdināju,ka man nav pieredze.
Tad man bija jautājums piemēram,ko es darīšu,ja atnākšu uz darbu un mans kabinets būs vaļā?Un tad bija jautājums,vai es tikšu galā ar visiem pienākumiem,jo nevienam nebūs laika man ko palīdzēt.
Es neatceros visus jautājums,bet bija daudz stulbi jautājumi.Man nepatika,ka man vairākas reizes uzsvēra,vai spēšu izbraukāt no Lielvārdes līdz Imantai.Ka man jābūt 8.30 darbā ne vēlāk,ka ne minūti nedrīkst kavēt.Man ar to nav problēmas,jo esmu braukusi no Lielvārdes līdz Jūrmalai strādāt.
VID man uz rokas arī solīja 500 euro,beigās sanāca mazāk nekā teica.
Savukārt tagad jūnijā sāku strādāt Valsts zemes dienestā.Un intervijā man skaidri pateica kāds ir darbs/kādi pienākumi.Kādi mani plāni nākotnes?Ka alga ir maza,lai es labi apdomājos,bet man alga nebija svarīga,bet gan pieredze un normāls darba laiks.Tajā pašā dienā man ļāva jau pamēģināt,bet VIDA vispār neļāva neko pamēģināt.Man nebija jēga iet no darba,lai pamēģinātu,ko citu ja nezinu vai man patiks.
Un abās vietās es gāju uz arhīva nodaļu strādāt. :)
Sakot,ka VIDA intervijas ir cirks,bet jāstrādā nopietni. :)
Man tur pat nejautāja darba pieredzi,kur agrāk esmu strādājusi un kā tas var palīdzēt man jaunajā darbā.