Attieksme , darba mainās ?

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Pierakstījos pie kardiologa , vēlāk mani reģistratūra pierakstīja pie sirds pārbaudes Eho laikam , tur jautāja par to - ar nosūtījumu vai bez , saku atšķirība kāda būs - klusums ,teicu ka būs nosūtījums ģimenes ārstes.

Pie kardiologa uz konsultāciju eju pa maksu , lai ir pilna adeve noārsta puses , bet kā ar tām izmeklēšanām kompjūtera , tur atšķirība ir ar nosūtījumu vai bez nosūtījuma? Varbūt kāda ir zinoša šādās lietās.
02.06.2015 14:00 |

Reitings 50
Reģ: 16.05.2015
Elektrokardiogrāfija (EKG)

EKG ir sirds elektrisko impulsu pieraksts miera stāvoklī. Ar šo metodi iegūst informāciju par sirds ritmu, impulsu vadīšanu, sirds daļas lielumu un funkciju, sirds muskuļu stāvokli, kā arī visu šo funkciju iespējamiem traucējumiem.EHO kardiogrāfija (EHO KG) – sirds izmeklējums ar ultraskaņu. Izmeklējuma laikā pēc standarta protokola tiek izvērtēti dažādi sirds mērījumi. Atšķirība tāda, ka ar ģimenes ārsta nosūtījumu tev būs mazāk jāmaksā, bez nosūtījuma vairak. Tā man maz šķiet. Taču nemāku teikt cik.
05.06.2015 22:54 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
Ja aiziešu ar nosūtījumu tad varbūt tik labi nepārbaudīs , nav tas iespējams ?

Tad jau pēc tavas loģikas sanāk, ka ja, piemēram, asinis analīzes apmaksā valsts, man speciāli iedurs cauri vēnai, lai būtu zilums, bet ja maksāšu pati, uzliks rozā plāksteri ar tauriņiem? :D
05.06.2015 23:13 |

Reitings 512
Reģ: 01.12.2014
attieksme jau nemainās, vienkārši ir nozīme, vai ej uz izmeklējumu tādēļ, ka pati esi izdomājusi, vai tādēļ, ka tevi uz to nosūta kāds ārsts kuram ir aizdomas par kādu konkrētu problēmu :)
05.06.2015 23:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)