Es kardashianu shovu skatos no pasiem pirmsakumiem, nezinu kadel, pieradums visdrizak, katru svetdienu ieslegt Entertainment un ar glazi vina vai sidra bundzinu blakus, noskatos. Man patik sis gimenes dinamika.
ja tik loti interese ka si gimene vispar kluva slavena, iesaku noskatities True hollywood story par so gimeni. Vairak vai mazak viss sakas ar to, ka Kima satuseja ar Parisu Hiltoni, vinu ieveroja. Talak jau bija piedavajums taisit realitates sovu kurs ja pareizi atceros, sakuma bija fokusets tieis uz Kim, par kuru vinji domaja, ka visticamak tikai viena sezona un viss, jo kurs gan skatisies, bet reitingi bija neticami un luk kur vinji ir. Pirms sova jau vinjiem piedereja bernu apgerbu veikals Smooch, par Dash neatceros. Sikak stastit nevelos, bet biznesa idejas vinjiem radusas labas, apgerbu, kosmetikas,. matu kopsanas, parfima linijas.
ta brinisanas kadel slavenas man skiet tada, divaina, ja viss ir acimredzams. bet nu zinu, zinu, ipasi raksturigi latviesiem, pakasities par acimredzamo.