bruce jener = caytlin jenner

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Labs vakars. Man te tada pljurkstamaa :D teema. Ko sakat par Bruce Jenner jauno izskatu?

Ja nu nezinat, vinjs/vinja ir Kardashianu meitenju patevs un tevs divam jaunakajam meichaam. Shii gada sakuma naca atklatiba vinja velme beidzot klut pasam, klut par sievieti. Un izradas, ka dazadas epizodes bija manitas ari no bernu puses jau daudzus, daudzus gadus, bet neviens nekad lidz galam neapzinajas kas tas ir. Vispar interesanti paskatities, varat iegoglet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Caitlyn_Jenner
01.06.2015 22:02 |

Reitings 745
Reģ: 04.06.2013
Psiholoģiskas problēmas tajā ģimenē daudziem, manuprāt
02.06.2015 22:57 |

Reitings 381
Reģ: 04.08.2014
AHA, kādas piemēram? :D
02.06.2015 23:01 |

Reitings 7682
03.06.2015 00:30 |

Reitings 7682
tiesi tik aprobezotu cilveku del, kadi seit sastopami, sie cilveki gadiem slepjas un nereti nomirst neizdzivojot savu isto identitati. Slimi galva ir tadi kaa jus nevis sis personas. Viens ir but ar svau viedokli kurs nesaskan ar cita domam, otrs ir but aprobezotam, rupjam un jaa, dumjam.
03.06.2015 00:32 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Par to pēdējo Beibes.Martas ielikto bildi gribās teikt "oh, c'mon". Salikt kopā bildi, kurā Krisa nav fotošopēta vispār, savukārt Brūss ir pārfotošopēts līdz nemaņai. Patiesībā viņa seja ir daudz krunkaināka.

Kardašjanus ik pa laikam skatos E, kad nav nekā cita, ko skatīties. Tos dibenus es arī nesaprotu :D
03.06.2015 00:38 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Nee, es nepaardomaashu, ja tu nevari izneesaat un dzemdet beernus, kaa arii ja tev nav meeneshreizhu ( shiis 2 lietas principaa arii ir taas fundamentaalaas atshkjiriibas starp siev un vir dzimteem) tu NEKAD nebuusi sieviete, lai vai cik lielus implantus sev saliktu un lai vai cik kosmetikas neliktu sev virsuu.
oi, te tikko káda iebrauca kártígi auzás. zinu sievietes, kurám nekad nebús bérnu, zinu arí sievieti, kurai nav mr un nebús... tu uzskati, ka vinjas ir vírieshi??? (tádu sievieshu ir daudz, tikai katra neies visiem stástít par savám problémám)

atskjiríba ir x un y hromosomás. xx un xy. un nekádas plastiskás operácijas músu hromosomas neizmainís. já, es nesaprotu, ká cilvéks, kas 50 gadus dzívojis víriesha dzívi - izmantojis savu loceki seksá, radíjis ar savu spermu bérnus tagad var pateikt, ka búshu sieviete. es laikam varétu saprast, ja to izdarítu jauns zéns, kas nebútu apbérnojis páris sievietes...kas sevi kopsh bérníbas pozicionétu ká meiteni...
03.06.2015 00:49 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Dzimuma maiņas atbalstitājām jānovēl lai jūsu nākotnes bernu tēvi kļūst par sievietēm. Āmen. Varēsiet kopā apmeklēt anti age procedūras, žēloties viena otrai par svaru, kopā iepirkties un tādas sapucētas apmeklēt skolas sapulces un izlaidumus! Un galvenais jums uzskati bernu audzināšanā sapasēs!

Vai nu paldies, paldies, cerēsim ,ka tā ,tomēr labāk nekā dzīvot ar svešinieku ar kuru man nekā kopīga nav, izņemot gultas dalīšanu:-D Sievietes man vienmēr šķitušas pievilcīgas, tā pat kā vīrieši, kāda vaina:-D Ne tikai gultu dalīt ,bet arī krunciņas gludināt varēšu kopā:-D
03.06.2015 00:51 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Cilveks tads jau piedzimst ar nepareizu dzimumidentitati, tas nenotiek dzives laikaa.
nu já, un tad táds cilveks jau kopsh mazotnes dzívos otra dzimuma dzívi, ne péc 60 gadiem...

un jús visas super izglítotás un brínumgudrás personas (kas tás, kuras neuzskata par normu berniem stastít, ka nav normali, ka dzekinjsh drázh dzekinju un adopté bérninju, tápéc vinja klasesbiedram ir 2 téti...) iedomájaties, ir cilvékiem savádáka dzíves uztvere! un tas ir normáli, tikpat normáli, ká jums liekas normáli tas, ka júsu vírs parít gulsies uz operáciju un bús jums sieva. katram cilvékam dríkst bút savi uzskati, un jús tagad sauksiem mani par aprobezhotu, stulbu un atpalikshu tápéc, ka es uzskatu, ka implamti un krána nogrieshana neizmaina músu DNS nesto informáciju? un to, ka es uzskatu ka xy un xy savá starpá bérnu neradís?

man ir pilnígi vienalga ko kursh savá guljamistabá njem priekshá, un ko kursh uzskata, kamér káda glupa bútne nesáks visas, kas uzskata savádák saukt par garígi atpalikushám, un stulbám tikai tápéc, ka nesakrít uzskati. nopietni????
03.06.2015 01:17 |

Reitings 7682
mis Take

Man tada sajuta, ka te lielakai dalai ir mr. Nav problema taja, ka katram ir savs uzskats, ari loti negativs, bet svarigakais ir prast to pareizi izteikt. Nu ko lai doma par cilvekiem kurs noblaujas - tas ir idiotisms, kropliba un tadus nahrenizet ? neciteju nevienu konkreti, bet paris komentari splaviena attaluma no ta ir. Juti atskiribu?
Es personigi tadas personas vispar nenemu piere, to vienkarsi nav iespejams izdarit. Ja sis pasas personas izteiktos savadak, stasts butu cits.
Un ka jau mineju, ne velti transgender personas baidas, loti baidas nakt atklatiba lidz ar to sis solis ir apsveicams jo prasa neizsakamu drosmi, mainisies viss, jau sakot ar gimeni kuriem praktiski japardzivo sis personas nave jo tada kada ta bija, nebus nekad vairs. Ir pietiekami maz cilveku kuri uzdrosinas tiesi liela naida del. Bet joks tads, ka nav jau par ko nist.

nedaudz te izpaudisos, bet nesen Irija bija balsosana par viendzimuma laulibas atlausanu. Un ziniet ko? 60 proc. bija par, 40 proc. bija pret. Es esmu pret, divi viriesi vai divas sievietes nekad neaizstas mati un tevu. Loti so neatbalstu, bet lai es ietu blaustities cik tas manas acis ir nepareizi un pretigi. prieks kam man tas?
03.06.2015 11:40 |

Reitings 7682
Es kardashianu shovu skatos no pasiem pirmsakumiem, nezinu kadel, pieradums visdrizak, katru svetdienu ieslegt Entertainment un ar glazi vina vai sidra bundzinu blakus, noskatos. Man patik sis gimenes dinamika.

ja tik loti interese ka si gimene vispar kluva slavena, iesaku noskatities True hollywood story par so gimeni. Vairak vai mazak viss sakas ar to, ka Kima satuseja ar Parisu Hiltoni, vinu ieveroja. Talak jau bija piedavajums taisit realitates sovu kurs ja pareizi atceros, sakuma bija fokusets tieis uz Kim, par kuru vinji domaja, ka visticamak tikai viena sezona un viss, jo kurs gan skatisies, bet reitingi bija neticami un luk kur vinji ir. Pirms sova jau vinjiem piedereja bernu apgerbu veikals Smooch, par Dash neatceros. Sikak stastit nevelos, bet biznesa idejas vinjiem radusas labas, apgerbu, kosmetikas,. matu kopsanas, parfima linijas.
ta brinisanas kadel slavenas man skiet tada, divaina, ja viss ir acimredzams. bet nu zinu, zinu, ipasi raksturigi latviesiem, pakasities par acimredzamo.
03.06.2015 11:46 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
bet lai es ietu blaustities cik tas manas acis ir nepareizi un pretigi. prieks kam man tas?

Dodot tiesibas viendzimuma pariem laulaties, viniem tiek dotas pilnas tiesibas nemt bernus foster care un adoptet. Ja tev galiigi nerup kadu cilveku apruupee nonaak sveshi berni, der atcereties, ka ari tavi nakotnes berni var nonaak divu geju apruupee. Vai tu to gribetu? "Es savus bernus nekad nepamestu" nedod garantiju tam, ka tavus bernus neatnem valsts soc. dienests vai vini nepaliek bareni. Tavu radu velme par viniem rupeties ari nav garantija; valsts tavus bernus viniem var nedod.
Ja cilveki grib milet viens otru, lai miil, neviens to neliedz, bet ja kadam liekas, ka viirietis var buut mamma, un sieviete var buut teetis vai ka berna vecaki var buut virietis un virietis vai sieviete un sieviete, nav iisti pie pilna praata.
Ja radiit bernus var tikai viirietis ar sievieti, tad arii shaadaa gimenes modelii beernam ir jaaug. Divi viena dzimuma paarstaavji nekad neradiis beernu filosofee par vinju miilestiibu kaa gribi. Nevajag beerniem kropljot izpratni par dabisko lietu kaartiibu.
03.06.2015 13:01 |

Reitings 7682
vatson, nu, bet par ko es runaju, to pasu ko tu un piekritu
03.06.2015 13:04 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Quince, man tev jautājums, ja mēs uzskatām krūts barošanu par izņēmumu (kaut gan ne tuvu visas mammas to dara), kuras ir tās lietas, kuras tavs vīrs nespēj jūsu bērniem sniegt, bet tu gan? Kādas ir tās rūpes, kuras tev kā mātei ir unikālas un kuras otrs vecāks nevar izpildīt? Man gluži vienkārši interesē kā 2 tēti vai 2 mammas ir nepilnvērtīgāki kā mamma un tētis? Un kā ar ģimenēm, kur ir mamma un opis vai tikai tētis? Vai mamma un ome? Tādus arī ar akmeņiem nomētāt? Vai žēlot, jo nepilnvērtīgi?
03.06.2015 13:21 |

Reitings 5497
Ar ko divu tētu vai divu mammu ģimene ir slitāka par ģimeni kurā ir tikai viens no vecākiem?
Vai par bērnu namu, kur nav ne mammas ne tēta?

Bet, paskaidrojot...
Likuma grozījums par partnerattiecību atļaušanu homoseksuāliem pāriem, neparedz adopcijas atļaušanu.
03.06.2015 13:22 |

Reitings 5497
NordicBelle, nomētāt! Ome un mamma ir viendzimuma pāris!
03.06.2015 13:23 |

Reitings 3925
Belle, dzimumi ir divi, ( liekas par to zinatne pagaidam nesaubas? ) attiecigi ir kaut kadas atskiribas gan fiziskas, gan psiholigiskaas viirietim un sievietei, attieciigi arii taadaam vajadzeetu arii buut maatei un teevam pie tradicionaalaa dzimumu sadaliijuma.
Ja beernu radija sieviete un viirietis, tad nevienu no vinjiem nevar aizstaat ar otru dzimumu. Kaapeec? Taapeec, ka tie buutu meli. Nevar audzinaat beernu ar apzinju, ka vinja vecaaki ir divi viirieshi. Paaugoties vinjsh uzzinaas, ka fiziski tas nav iespeejams un beernam radiisies jautaajums, kas ir vinja iistais teevs/maate un kaa vinja audzhu vecaaki vispaar par buut vecaaki, ja dabaa de facto nav varianta, ka viens dzimums rada peecnaaceejus ar savu dzimumu.
Kapec berniem ir jachakaree smadzenes?
03.06.2015 13:35 |

Reitings 3925
Un kā ar ģimenēm, kur ir mamma un opis vai tikai tētis? Vai mamma un ome? Tādus arī ar akmeņiem nomētāt? Vai žēlot, jo nepilnvērtīgi?

Viena lieta ir teeva/maates klaatbuutnes truumums un pavisam cita lieta ir apzinjas mainiishana par to kas ir vecaaki. Divi viena dzimuma paarstaavji nekad beernu neradiis ne pie kaadiem dabiigiem apstaakliem, kaa vispaar driikst beernam teikt, ka vinu radija divas sievietes vai divi viiriesi vai viirietis ar citu viirieti kursh nogrieza kraaninju? Kapec ir jakropljo izpratne par gimeni?
03.06.2015 13:43 |

Reitings 5533
Vispār jau nekas no tā, ko teici nav relevants arguments, vien attaisnojums tam, kapēc tev tas nepatīk... Zini, dzīve nav ideāla, bērni uzaug dažādos apstākļos un dažādos ģimenes modeļos un heteroseksuālās premisas trūkums parasti ir mazākā problēma. Man ir draudzene, kas izauga Jehovas liecinieku draudzē, sievietei, kas bija "atkritēja" (ārlaulības bērns) un tapēc jo fanātiskāka. Tas bija traumējoši! es pieļauju, ka 2 tēti vai 2 mammas būtu bijuši krietni labāk, jo būtu bijuši cilvēki, kas viņu mīl un atbalsta, nevis 5 gadus vecam bērnam stāsta, ka viņu kontrolē sātans...
03.06.2015 13:48 |

Reitings 5533
Neviens bērnam nesaka, ka viņu radīja 2 tēti vai 2 mammas, kas tu jociga? :-D bērni parasti ļoti labi zina kas un kā.
03.06.2015 13:52 |

Reitings 5497
Un tu nepaskaidroji, kā būtu jāattiecas pret viendzimumu ģimenēm, kurās ir ome un mamma, vai opis un tētis. Tā arī ir apziņas kropļošana.
Apziņas kropļošana ir ģimenē, kur tētis dzer un mammu piekauj, bet mamma viņu joprojām aizstāv un slēpj viņa netikumus.
Apziņas kropļošana ir ģimenēs, kur viens vai abi vecāki dzīvo ārzemēs, bet bērns tusē pie radiem, draugiem.
Apziņas kropļošana ir ģimenēs, kur vecākiem nav laika savam bērnam, jo viņi ir pāraizņemti ar naudas pelnīšanu. Tāpēc bērns savu brīvo laiku pavada spēlējot datorspēlītes. Labākajā gadījumā auto sacīkšu, bet lielākoties tomēr counter strike un citas spēlītes, kur galvenais uzdevums ir nogalināt.
Apziņas kropļošana ir iestāstīt bērnam, ka viņam ir jābūt tievākajam, skaistākajam un gudrākajam, tikai tad viņš spēs kaut ko dzīvē sasniegt un būs kaut kā vērts.
Apziņas kropļošana ir vispār kaut ko bērnam iestāstīt. Nu piemēram to, ka viņu kontrolē sātans, vai to, ka divi vīrieši var radīt bērnu, vai to, ka bērns rodas kāpostos.

Un te nav nozīmes kāda dzimuma cilvēki bērnu audzini. Jebkurš bērnu var vienlīdz labi sačakarēt, vai izaudzināt par pilnvērtīgu cilvēku.
03.06.2015 13:58 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits