bruce jener = caytlin jenner

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Labs vakars. Man te tada pljurkstamaa :D teema. Ko sakat par Bruce Jenner jauno izskatu?

Ja nu nezinat, vinjs/vinja ir Kardashianu meitenju patevs un tevs divam jaunakajam meichaam. Shii gada sakuma naca atklatiba vinja velme beidzot klut pasam, klut par sievieti. Un izradas, ka dazadas epizodes bija manitas ari no bernu puses jau daudzus, daudzus gadus, bet neviens nekad lidz galam neapzinajas kas tas ir. Vispar interesanti paskatities, varat iegoglet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Caitlyn_Jenner
01.06.2015 22:02 |

Reitings 7682
Es vēl saprastu dzimuma maiņu un visu pie tā piederošo... Taču no vīrieša kļūt par sievieti un būt par lesbieti - tas vispār ir kas tagad?... Nafig mainīt dzimumu, lai mīlētu to pašu dzimumu? Man tas viss izklausās pēc baigā bullšita...

Vinjs pats teica, ka vispar nav ieinteresets veidot attiecibas, vinjs vienkarsi velas dzivot un beidzot justies brivs. Tapat mineets, ka vinjam ir veikta pilniga dzimuma mainja, ari dzimumorgani.

Es zinu vel vienu Amerika loti popularu transeksuali, puisis kluva par sievieti. Ziniet ista skaistule man skatijuma un cik pec video youtube noverots, loti pozitiva personiba. https://instagram.com/gigigorgeous/
02.06.2015 15:39 |

Reitings 5497
Jūs te jaucat visu vienā putrā. Dzimuma identitātei nav sakara seksuālo orientāciju.
Jā, es kādu laiku sekoju līdzi viņa cīņai ar sevi. Es neapskaužu tādus cilvēkus. Tas ir smagi. Īpaši, ja cilvēks ir slavens.
02.06.2015 16:02 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Dzimuma identitātei nav sakara seksuālo orientāciju.
Virietis, kas miil sievietes ir heteroseksuals.
Sieviete, kas miil sievietes ir esbiete.
Virietis idzoma, ka vins patiesiba ir sieviete, veic dzimuma mainas operacijas un proceduras.
Kada ir si cilveka seksuala orientacija? Tapat ka agrak sievietes miil? Tad vins ir lezbiete.
02.06.2015 16:15 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
iipashi prieksh beibes martas

ja tu nevari izneesaat un dzemdet beernus, kaa arii ja tev nav meeneshreizhu ( shiis 2 lietas principaa arii ir taas fundamentaalaas atshkjiriibas starp siev un vir dzimteem) tu NEKAD nebuusi sieviete, lai vai cik lielus implantus sev saliktu un lai vai cik kosmetikas neliktu sev virsuu. Tas pats attiecas uz sievieteem - kraanu vari sev pieshuut, bet spermu neizstraadaasi nekad, taatad arii viirietis tu nekad nebuusi un punkts!

uzskatiit un saukt sevi vari par ko vien veelies, kaut par Dalailamas reinkarnaaciju, bet realitaate ir taada, ka tas viss ir cirks un izskataas nozheelojami - 65 gadiigs vecis sagribeeja kleitas valkaat :D
02.06.2015 16:48 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Opelis sagribējās pārtaisīties par mazdu.....jārēc bez mitas. Ko tik pasaule neizdomās vēl pēc gadiem desmit. Cits operēsies par kaķi, cits par govi, cits par delfīnu. Un slimo līdzskrējēji brēks...ak, beidzot cilvēks laimīgs!!!

traapiigi teikts :)
02.06.2015 16:53 |

10 gadi
Reitings 4112
Reģ: 29.01.2009
realitaate ir taada, ka tas viss ir cirks un izskataas nozheelojami - 65 gadiigs vecis sagribeeja kleitas valkaat

Realitāte ir tāda, ka viņam piulnīgi pie dē, ko tu domā. 65 gados laikam cilvēkam pienāk apjausma, ka dzīve var ātri beigties, jāsaņemas izdarīt to, ko varbūt visu mūžu gribējis.
Un tas nav tā, ka tu vienu dienu izdomā, ka, ai, nav ko darīt - būšu sieviete. Tur ir pavisam citi putni galvā.
Ieteiktu izlasīt romānu "Midlseksa". Nedaudz gan cits storijs, par heramfrodītu, bet tiek aprakstīts, kas darās galvā cilvēkam, kam nav skaidra dzimumidentitāte.
02.06.2015 17:04 |

Reitings 389
Reģ: 12.10.2014
Dažreiz man tiešām žēl dažu latviešu un citu cilvēku stulbuma līmeņa.. Pausaulē ir tik daudz dažādu cilvēku, katrs ir atšķirīgs, un būdama tikai 17 gadus veca, lepojos par to, ka šajā laikā pasaulē liela daļa sāk pieņemt atšķirīgos (gejus, apaļīgākos, cita rases utt.) Pēdējā laikā ļoti "cepjos" par to, kā vecāka gada gājuma cilvēki dzīvo uz veciem stereotipiem un principiem. Kā arī tie, kas noliek šo slaveno ģimeni... Vai tie paši heiteri (kuriem pašiem gan jau nekāda dižā talanta nav), varētu visu savu ģimeni padarīt tik slavenu un bagātu? Nolicēji, viela pārdomām Jums!

Pilnībā nolasīji manas domas! :) Precīzi tas, ko es domāju. Pat ja mana mamma kaut ko homofobisku pasaka, nevaru neaizradīt.
02.06.2015 17:28 |

Reitings 5497
Tā ir pasaules lielākā nekaime - neiecietība. Ja kāds nav tāds kā es un rīkojas tā, kā es nesaprotu, tātad - slikts.
Šiem cilvēkiem nudien nav viegli. Un ir jābūt milzīgam iekšējam spēkam, lai šādu sāpi iznestu. publiski.
02.06.2015 17:31 |

Reitings 5497
nekaime nelaime
02.06.2015 17:32 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Cilvēki visos laikos ir baidījušies no nezināmā , tāpēc arī visi Dievi -viss ir izdomāts:D
Ja prātiņš kaut ko indivīdam neaptver ,tas to automātiski ieliek kategorija "slikts, jābaidās ,utt."
02.06.2015 17:44 |

Reitings 5497
Nu jā. Tā varbūt ir evolūcija. Reiz raganas dedzināja, melnādainos uzskatīja par zemāku rasi...
Tā nu diemžēl ir, viss no izglītotības līmeņa atkarīgs. Mazattīstibas valstīs joprojām dzīvo viduslaikos.
Mēs te arī brīžiem kā viduslaikos domājam.
02.06.2015 17:50 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
ja tu nevari izneesaat un dzemdet beernus, kaa arii ja tev nav meeneshreizhu ( shiis 2 lietas principaa arii ir taas fundamentaalaas atshkjiriibas starp siev un vir dzimteem) tu NEKAD nebuusi sieviete, lai vai cik lielus implantus sev saliktu un lai vai cik kosmetikas neliktu sev virsuu. Tas pats attiecas uz sievieteem - kraanu vari sev pieshuut, bet spermu neizstraadaasi nekad, taatad arii viirietis tu nekad nebuusi un punkts!

Tātad pēc šīs loģikas sievietes pēc menopauzes iestāšanās vairs nav sievietes? :-D Sviests kaut kāds! Nu, neesam mēs tik prastas bioloģiskas mašīnas - kaku maisi ar nekontrolējamu vairošanās instinktu. Cilvēks ir drusku smalkāka būtne un lielākoties, paldies dievietēm, spējīgs uz iecietību un empātiju. Par šo jauno dāmu (pun intended) un viņas stāstu neko nezinu, bet cerams tā būs iedvesma vairāk cilvēkiem būt godīgiem pret sevi un citiem par savām vēlmēm un vajadzībām.
02.06.2015 17:57 |

Reitings 3925
Un kur paliek sabiedrības vēlmes un tiesības galu galā?
Kardašianas prese aizstāvēs, bet kas aizstāvēs citu vīriešu, kuri izdomās kļūt par sievieti ,bernus un ģimenes locekļus ?
Un kas aizstāves pārējo sabiedrību no šādiem cilvēkiem? Kā vecāki lai paskaidro saviem bērniem kapec onkulis nogrieza krāniņu un ielika krūtis? Dēliem kā to var pateikt? Plus berni vēl no TV dzirdēs pozitīvus viedokļus cik tad ir labi un pareizi. Berni kā zināms atdarina pieaugušos. Monkey sees, money does. Plus geju un lesbiešu slavināšana. Beigas sanāk tāds kokteilis ka visi var gulēt ar visiem un kļūt par jebkuru dzimumu. Tas ir mulsinoši maziem prātiem.
Tā turpinoties būs transgenderu epidēmija pec gadiem 15.
Manuprāt sabiedrības vairākumam arī ir tiesības ne tikai prātu pakūkojušām minoritātēm.
02.06.2015 19:12 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Meitenes , jums zelsirdigie stasti jaraksta, ka vins visu dzivi velejas but sieviete, cik vinam gruti utt. Virietis precejies ar cik sievietem, sarazojis bernus - un uz pusmuzu izdomaja sev pupus uzpust un paradit to visai pasaulei. Nezinu pat par ko sadu cilveku nosaukt un par dzimuma mainu pilniba paeakstus zel katra Jackie varda.
02.06.2015 19:21 |

Reitings 3925
Tātad pēc šīs loģikas sievietes pēc menopauzes iestāšanās vairs nav sievietes?

Un meitene (pirms pubertātes ) nav meitene.
Bet kaut kā taču mēs nosakām bērna dzimumu pec dzimšanas- paskatoties kas starp kājām, jo citu atšķirību zīdaiņiem nav. Tieši tik vienkārši. Pārejas atšķirības parādās dzīves laikā un ir iedzimtas, piemēram, redzes atšķirības, ķermeņa valodas atskiribas.
Tāpēc pareizi te saka, par kādu dzimumu esi piedzimis tādam Tev būt. Var jau meginat pārveidot ķermeni bet tas viss būs feiks, turklāt loti zemas kvalitātes.
02.06.2015 19:21 |

Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Parakstos zem katra Jackie varda. Un taa kardisjan gimene man vsp normala neliekas, nebrinos , ka sis viss tik del sova, tapat kaa liela kimas bagaza.
02.06.2015 19:23 |

Reitings 5497

Un šai sakarā... Kādas tad ir tavas nosauktās sabiedrības tiesîbas? Un vai sabiedrība nav arī lgbt cilvēki. Ja jau sabiedrībai ir tiesības un sabiedrība balstās uz vienlīdzīgām tiesībām, tad arī lgbt cilvēkiem ir tiesības ir tādas pašas tiesības, kā jeb kuram citam.

Cilvēkbērns nekļūst par geju jo redzējis geju televizorā. Viendzimuma vecākiem neizaug bērns gejs. Tāpat kā bērni nedzimst no skūpstīšanās.

Bērni ir jāizglīto, ar viņiem ir jārunā. Mūsdienu informācijas pārblīvetajā laikmetā ir jārunā ar bērnu vēl vairāk. Un ir jārunā arī par šādām tēmām. Jāpaskaidro, ka cilvēki uz pasaules ir ļoti dažādi. Cilvēki ir dažādās krāsās, runā dažādās valodās, dzīvo pēc dažādas reliģiskās pārliecības. Un cilvēkiem reizēm ir arī savādāka dzimumidentitāte. Ir cilvēki, kuriem patīk savs dzimums.
Zini kas notiek, ja par tādām lietām nerunā? Noskaties filmu "Pry about Bobby".
Jo tu never know ko jūt tavs bērns. Un tā nu diemžēl ir... Grūti just empātiju, kamēr tas neskar tevi pašu.
02.06.2015 19:33 |

Reitings 3925
Viendzimuma vecākiem neizaug bērns gejs

Viendzimuma pārim bernu nevar būt.

Bērni ir jāizglīto, ar viņiem ir jārunā

Kapec man vispār bernam butu jāstāsta ka onkulis mīlē onkuli? Un ja pateikšu, ko bērns pec tam domās, ka sievietes un vīrieša mīlestība ir tada pati kā vīrieša un vīrieša???? Psc kaut kāds. Liekas ka robežu vispār vairs nav, visi par pisties ar visiem.

Ja Tev liekas ka bernu seksuāla orientācija nav ietekmējama, varbūt izglītošanas un tolerances vārda radīt bernu animāciju filmu kur princis iemīlas princī? Skolas kostīmdienās tad varēs redzēt 6gadīgus puisīšus multfilmu varoņu kostīmos rociņās sadevušos.
02.06.2015 19:56 |

Reitings 23
Reģ: 27.03.2015
''Hate is a choice, sexual orientation is not.''
02.06.2015 20:02 |

Reitings 5497
Nu ja, padomju gados par seksu vispār nerunāja. Berni nezināja kā rodas bērni. Tas noteikti nāca par labu visiem.
Un nē, seksuālā orientācija NAV ietekmējama.
02.06.2015 20:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!