bruce jener = caytlin jenner

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Labs vakars. Man te tada pljurkstamaa :D teema. Ko sakat par Bruce Jenner jauno izskatu?

Ja nu nezinat, vinjs/vinja ir Kardashianu meitenju patevs un tevs divam jaunakajam meichaam. Shii gada sakuma naca atklatiba vinja velme beidzot klut pasam, klut par sievieti. Un izradas, ka dazadas epizodes bija manitas ari no bernu puses jau daudzus, daudzus gadus, bet neviens nekad lidz galam neapzinajas kas tas ir. Vispar interesanti paskatities, varat iegoglet.

http://en.wikipedia.org/wiki/Caitlyn_Jenner
01.06.2015 22:02 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Un VIŅAM aizraadiis gan, jo atshkjiriibaa no mums visaam, vinjsh ir slavena un publiska persona, tad lai arii reekinaas, ka ne visi glaudiis vinja galvu un teiks cik gan vinjsh liels malaciitis.
01.06.2015 23:02 |

Reitings 389
Reģ: 12.10.2014
vichy Viņa nav pirmais un pēdējais populārais transvestīts. Tikai ASV, atšķirībā no šis atpalikušās tautas, cilvēki jau ir sākuši pieņemt cilvēkus un tas ir labi. Es ticu, ka arī pēc kāda laika tu pārdomāsi.
01.06.2015 23:06 |

Reitings 664
Reģ: 31.03.2012
vichy Viņa nav pirmais un pēdējais populārais transvestīts. Tikai ASV, atšķirībā no šis atpalikušās tautas, cilvēki jau ir sākuši pieņemt cilvēkus un tas ir labi. Es ticu, ka arī pēc kāda laika tu pārdomāsi.

Labi, ka tu tāda neatpalikusi.
Ļoti prātā attīstīta būtne, kura smadzeņu disfunkcijas un ''pilnda dirsa ar naudu, nezinu ko darīt'' neatzīšanu saista ar tautu.
01.06.2015 23:12 |

Reitings 94
Reģ: 03.09.2014
Zelta Black, Āfrikā šādus cilvēkus soda ar nāvessodu. Augsti attīstītās valstīs, kā, piemēram, Vācijā, Šveicē, Norvēģijā.. šādus cilvēkus pieņem, neapspiež un par slimiem nesauc. Secinājumus izdari pati.
01.06.2015 23:15 |

Reitings 418
Nee, es nepaardomaashu, ja tu nevari izneesaat un dzemdet beernus, kaa arii ja tev nav meeneshreizhu ( shiis 2 lietas principaa arii ir taas fundamentaalaas atshkjiriibas starp siev un vir dzimteem) tu NEKAD nebuusi sieviete, lai vai cik lielus implantus sev saliktu un lai vai cik kosmetikas neliktu sev virsuu. Tas pats attiecas uz sievieteem - kraanu vari sev pieshuut, bet spermu neizstraadaasi nekad, taatad arii viirietis tu nekad nebuusi un punkts!
P.S. nemaz nesaakat te runaat par taam dazhaam un dazhiem kuriem beernu nevar buut mediciinisku iemeslu deelj, taas ir divas pilniigi atshkjiriigas lietas.
01.06.2015 23:17 |

Reitings 389
Reģ: 12.10.2014
Zelta black Nav pirmais, nav pēdējais transvestīts, pati esmu ļoti daudz internetā, sociālajos portālos redzējusi šādu cilvēku stāstus un citu cilvēku atbalstu kā arī pati esmu ar šiem cilvēkiem runājusi. Tagad pat daudz ASV ir "agender" utt. ķipa neviens, ne otrs dzimums vai kaut kā tā. Tā diemžēl ir. Latvijā cilvēkiem ir daudz grūtāk pieņemt gan sieviešu tiesības, gan viendzimumu laulības utt.
Nu neko, ceru, ka mēs ar laiku arī attīstīsimies.
01.06.2015 23:21 |

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
Lovebird-un ja reiz Āfrikā tā dara, bet šajās "augsti" attīstītajās valstīs dara pretējo, tad tas uzreiz nozīmē, ka tā ir pareizi? Amerika ir augsti attīstīta valsts, kur skolēns ļoti bieži noslepkavo savus vienaudžus vai skolotājus, tātad tas ir labi?
01.06.2015 23:23 |

Reitings 4617
Reģ: 02.06.2012
Tikai ASV, atšķirībā no šis atpalikušās tautas, cilvēki jau ir sākuši pieņemt cilvēkus

Par "augsti attīstīto" valsti gribas pasmaidīt.
Interesati-kur ir robeža un vai tā vispār ir šādai "attīstībai"?
Diemžēl cilvēki nesaprot, ka šim tik nonivilētajam jēdzienam kā "brīvība" ir jābūt robežai.
Nebeidzu brīnīties, cik cilvēks savā būtībā ir iedomīga būtne, piešķir sev varu pār lietām, salīdzinājumā ar kurām, viņš pats ir niecīgs kā smilšugrauds..
01.06.2015 23:45 |

Reitings 418
Arguments, ka ASV tas ir ok un jau ir norma un mees te taadi tumsonji vispaar neiztur nekaadu kritiku :D un ja ASV teiks, ka pedofiilija ir ok, zoofilija, da jebkas principaa, taatad automaatiski tas ir jaapienjem visiem? Un tas bezdzimuma variants arii NAV normaals! Dzimuma nav bakteerijaam, shuunaam, viirusiem, utt, ne jau cilveekiem!
01.06.2015 23:45 |

Reitings 155
Reģ: 12.02.2014
Pasaule visiem pieder vienadi. Ir egoistiski kadam aizradit jeb noradit, mainit orientaciju vai ne. Samierinieties tak, ka shadi cilveki ir un bus. Pari vinsj nevienam nedara, laujiet tak cilvekam dzivot savu dzivi kaa pasham tiiik.
01.06.2015 23:54 |

Reitings 155
Reģ: 12.02.2014
Un beidziet salidzinat transseksualismu ar pedofiliju un zoofiliju. Abos pedejos variantos tiek iesaistita treshaa personsa un nelabpratigi. Transseksualisma gadijumaa neviens netiek iesaistits un neviens neciesh! Rezultataa tikai par vienu laimigaku cilveku vairak uz shis aizspriedumanaas pasaules.
01.06.2015 23:59 |

Reitings 3925
Reģ: 23.10.2014
Es tikai vienu nesaprotu- kada seksuāla orientācija vinam/viņai skaitās, viņa ir gejs vai viņš ir lesbiete? Visu dzivi bijis heteroseksuāls cik saprotu, trīs sievas un vairaki berni. Un tad dzīves nogalē izrādas ka viņš patiesiba ir sieviete. Tad sanāk ka viņš ir lesbiete visu dzivi bijis. Un izejot dzimuma maiņas operācijas, kurš būs viņa seksuālais partneris -sieviete vai vīrietis ?
02.06.2015 00:26 |

Reitings 120
Reģ: 14.12.2012
Lai būtu laimīgs cilvēks, taču jautājums tad kādēļ šīs visas iedzimtās vai neiedzimtās kroplības tiek tik ļoti propogandētas un cilvēki pat provocēti, lai kaut kā uz to reaģētu? Un kad reakcija nav viennozīmīga, uzreiz sākas nosodījumi par aizspriedumaino domāšanu, atpalicību utt. Dubultā morāle. Ja gribi būt laimīgs, tad arī esi tāds, bet par to nav jākladzina visai pasaulei. Tur jau slēpjas apakšā kaut kas vairāk nekā vienkārša fakta konstatēšana.

Par tiem bezdzimumu indivīdiem vispār nav ko teikt. Jau iedomājos situāciju, kad jādodas uz darba interviju pie darba devēja un jāaizpilda veidlapa par pieņemšanu darbā, kur prasa, kas tu esi - sieviete vai vīrietis. Un tad netiek apvilkts ne viens, ne otrs, vai pierakstīts klāt - nekatris.
Kur vēl slimāk tā pasaule iet.
02.06.2015 00:31 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Domaaju, ka shis cilveeks to visu dara tikai un vieniigi popularitaates peec, savaadaak kaa lai izskaidro to, ka pat ar puspaveiktajaam operaacijaam, palielinaatajaam kruutiim utt. vinjsh turpinaaja gjeerbties viirieshu dreebees?
02.06.2015 00:31 |

Reitings 418
Vinjsh tachu tagad ir aseksuaals :D redz "sieviete" grib buut, bet kraanu griezt nost gan nepaaraak :D pilniigi piekriitu kristai, viss shitas tiek dariits popularitaates peec un tieshi taadeelj, ka ASV taa jau diemzheel ir norma, vieglaak pienjemt, ka vinjsh redz nejuutas labi savaa aadaa, nekaa atziit ka vecajam pusmuuzha kriize iestaajusies un aizvest pie aarsta, kas smadzenes vinjam savestu kaartiibaa.
02.06.2015 00:39 |

Reitings 418
Vienvaard sakot - klauns!
02.06.2015 00:44 |

Reitings 172
Reģ: 26.03.2015
Kā viņš pats apgalvo, vīrieši viņam neinteresē, tātad gejs viņš gluži nav.. Vienkārši jau kopš bērnības juties kā sieviete un vēlējās tāda būt. Reāli viņš upurēja savas vēlmes un dzīvi tam lai būtu normāls, sabiedrībai pieņemas vīrietis, nospiežot sevī to kā patiesībā jūtas. Radīja bērnus un ģimeni, kas ir vīrieša pienākums..
Es personīgi nenosodu. Pieņemu, ka viņa mērs bija pilns un pietika...
Būs negatīvisms, būs pozitīvisms, es šoreiz esmu neitrālajā, jo man nav īsti ko tur pārmest, nav arī ko atbalstīt, tā ir viņa izvēle un viņš rēķinās ar to kas būs..
Man personīgi vēl joprojām nav saprotama tā Kardašianu būšana, jēga fanot par viņiem :-D Lieli dibeni un mazas smadzenes. Bet Bruce nu jau Caityln tajā Kardašianu būšanā vairāk vai mazāk bija outsiders :-D
Jebkurā gadījumā, tādi ir un būs, nav viņš pirmais un pēdējais, viņa gadījumā, viņš bija sabiedrībai zināms, tāpēc arī tiks par to runāts, dziedāts, diskutēts un viss pārējais.
Smejos par tiem, kuri par to tāāā cepjas un grib kaut ko pierādīt un aizstāvēt, who cares what you think anyway
02.06.2015 00:48 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Tad vinjsh izskataas peec negliita viiriesha ar pupiem.
02.06.2015 00:48 |

Reitings 381
Reģ: 04.08.2014
Smejos par tiem, kuri par to tāāā cepjas un grib kaut ko pierādīt un aizstāvēt, who cares what you think anyway

šeit Tev pilnībā var piekrist!
02.06.2015 00:51 |

Reitings 418
Lifelover, ja tas bija teemeets man, tad varu uzdot tev to pashu jautaajumu - who cares what you think? Ienaaci, iepļūtīji, ka tev pie dirsas, cerams ka tagad varēsi mierīgi gulēt :)
02.06.2015 01:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits