Mani maija beigās/ jūnija sākumā iepirktie labumi:
Sākšu ar to, ko pasūtīju no cocoocenter:
Avène micerālais ūdens jutīgai ādai. Pagaidam vēl nav izmēģināts. Patreiz lietoju vēl pēdējās piles Avène Cleanance sēriju micerālajam ūdenim. Tā n nolemu ņemt mēģināšanai ko maigāku.
Avène Cicalfate atjaunojošas krēms jutīgai ādai. Šis ir jau 3. iepakojums. Esmu ļoti apmierināta.
Avène Cleanance MAT matējošā emulsija. Lietoju 1 nedēļu. Esmu apmierināta ar to, ka sejas āda paliek matēta, BET tiklīdz mēģinu uzklāt kosmētiku, tā krēms rullējas nost. Lieki bilst, ka atkārtoti šo produktu nepirkšu.
Vichy tonika losjons jutīgai ādai. Vēl neesmu lietojusi.
Vichy Aqualia Thermal bagātīgi mitrinošs krēms dehidrētai sejas ādai. Veicu šī krēma pirkumu, jo iepriekš tiku pie testeriem. Fantastiski mitrināja un pabaroja sejas ādu. Uzsūcās ādā teicami.
Vichy Idealia Pro sejas ādas korektors. Šis ir jau trešais iepakojums, ko iegādājos. Jau pirmā iepakojuma lietošanas laikā manīju patiesi labas pārmaiņas sejas ādā laikā, kad cīnījos ar hormonālo akni.
Vichy Normaderm mitrinošs līdzeklis problemātiskai ādai. Vismaz manai ādai ir nedaudz līdzējis cīņā ar komedoniem.
Vichy Ideal Soleil paštonējošaispieniņš sejai un ķermenim. Patīk šis produkts, jo dod ļoti vieglu/ gaišu un dabīgu iedehuma efektu. Man pat gribētos dēvēt šo pieniņu par pakāpeniskā iedeguma veidošanas līdzekli, jo vismaz es kādu manāmāku rezultātu varēju redzēt tik pēc 2. uzklāšanas reizes. Patīk, ka šim pieniņam nav paštonējošo līdzekļu raksturīgā smaka arī pēc uzklāšanas.
Lierac anti-blemish līdzeklis cīņā ar adas nepilnībām. Kur es biju agrāk?!?!?! Līdzeklis ir vienreizējs! Vislabāk palīdz man cīņā pret pumpām, samazinot tām apsārtumu un
izžāvējot. Vīram arī patīk :-D
Tad vēl varu padalīties ar to, ko man atdeva
Madonna ar Ložmetēju:
Eucerin atjaunojošais pēdu krēms. Man patīk. Krēmam nepiemīt absoluti nekāda smarža. Iesūcas lieliski un nodrošina mīkstas pēdiņas ilgāku laika posmu.
Bioderma atjaunojošais roku krēms sausām rokām. Arī patīk šis produkts. Apdomāju iegādāties arī pati tiklīdz produkts izbeigsies. Krēmam piemīt gaisīga un svaiga smarža, iesūcas lieliski roku ādā, kā arī pilda savu funkciju un pabaro roku ādu.
Rene Futerer Paris Complexe 5 tonizējošs līdzeklis galvaskausam. Lietoju, bet īsti nezinu kādu rezultātu vajag gaidīt. Uz doto mirkli nekādas izmaiņas nejūtu/ neredzu :-D
Bioderma Atoderm Levres mitrinošais lūpu balzāms. Vasarai ļoti labs līdzeklis. Klājas lieliski, lūpas mitrina arī ļoti labi.
Padalīšos vēl ar to, ko iegādājos amazone.de un drugstore veikalos:
Tigi S-factor Smoothing Lusterizer. Pirms dažiem gadiem izmantoju šo līdzekli matu nogludināšanai un mirdzuma piešķiršanai. Nu esmu iegādājusies no jauna un noteikti izmantošu arī turpmāk. Pat vīra māte bija pamanījusi matu mirdzumu un izteica komplimentu :-)
Tigi S-factor Papaya Leave-in Moisture Spray. Maiem matiem ir ļoti nepieciešams izmantot kondicionieri/ masku pēc šampūna, citādāk mati pūkojas un tos nav iespejams izķemmēt. Tā nu ceļojuma laikā biju aizmirsusi paņemt matu kondicionieri, bet bija somiņā iemests šis līdzeklis. Sapūtu mitros matos. Lielisks līdzeklis!! Mati izžūstot bija gludi, viegli ķemmējami, mīksti. Smarža arī ir burvīga. Vīrs sajūsminājās par to, cik mati garšīgi smaržoja (l)
Batiste Dry Shampoo Floral & flirty blush. Par Batiste sausajiem šampūniem esmu sajūsmā. iegādājos jaunu smaržu šoreiz. Noteikti pie šīs arī pieturēšos turpmāk, kad būs pieejams veikalu plauktos.
Essence the gel nail polish . Nopirku, jo izlasīji tepat cosmo labu atsauksmi. Rītdien mēģināšu . Vēlos paspēlēties ar krāsām :)
blend-a-med 3D White Luxe, īsti nezinu, kāpēc paķēru šo zobupastu. :D parasti nelietoju blend-a-med zobu pastas. Par sliktu nenāks. Ja zobu pasta sniegs zobiem baltāku paskatu, tad tikai priecāšos :)