Sveikas meitenes, šajā drēgnajā dienā! (l)
Kādas ir jūsu mīļākās puķes podiņos, kādas audzējat uz palodzes?
Kā kopjam? Kuras vieglāk audzēt un kuras nē?
Liekam bildes un dalamies! (l):-P
Nu jā, man jau tā likās, bet es nesaprotu, ja viņam kaut kas nepatīk, kāpēc viņš arī nemirst nost, jo lapas stingras, viss zaļš, tikai stāv uz vietas, es arī vienreiz pārstādījusi, bet nekā.
Viena no manām mīļākajām istabas puķēm ir klīvija - lai gan tiek uzkatīts, ka pārsvarā zied pavasarī, ja ļoti pacenšas un nodrošina rūpīgu kopšanu un puķupodu nekur daudz nepārvieto, kas klīvijām nepatīk, zied visu gadu:
Prīmulas man šķiet vienas no nepateicīgākajām puķēm audzēšanai istabā podiņos. Parasti cilvēki pavasarī veikalos sapriecājas par to krāšņumu un tik labprāt dāvina, bet dāvanas saņēmējam tas sagādā vairāk kreņķu nekā prieka...Prīmulām ļoti nepatīk siltas istabas, turklāt telpās tās ziedēs ne ilgāk kā trīs nedēļas. Savukārt, kad zeme aatlaidusies, un prīmulas var izstādīt dārzā, jāņem vērā, ka liela daļa no ārzemēm ievesto prīmulu tāpat diemžēl Latvijas ziemas nepārdzīvos...
Man agrāk vai vēlāk, bet nokalst pilnīgi viss, jo reizēm uz ilgāku laiku dodos prom no mājām un aizmirstu aplaistīt :D :(Šobrīd ir lillija un amarillis podiņā, bet nu būs jau laiks ārā stādīt :) pie mājas gan man ir puķu dārzs, nevaru sagaidīt, kad sāks ziedēt puķuzirnīši (l)
Daudz ko interesantu var atrast, apmeklējot ziedu izstādes, ko rīko Dabas muzejā, piemēram, orhideju audzētāju biedrība, liliju audzētāju biedrība u.c.
Man arī ir naudas kociņš! :) Laimiņa, manam drīz jau divi gadi, bet diži lielāks arī nav paaudzies :) Lēni aug, bet tāds zaļš, "sulīgs" un stingrs. Patīk man, tāds stilīgais, kas piestāv interjeram :D