Nevaru teikt, ka atbalstu drastiskas diētas, bet man patīk sevi ēšanas ziņā turēt stingros grožos.
Arī maksimāli cenšos neēst ogļhidrātus. Un tā ēdu jau ļoti ilgi.
Par to, ka daudzas gan šeit, gan tievētāju diskusijā norāda uz to, ka tiek ēsts par maz, es īsti nesaprotu, jā, nu šeit autore ēd maz, bet tievētāju diskusijā, kad meitenes uzraksta savu kādas dienas ēdienkarti, man vienmēr šķiet, ka ēsts tiek ļoti daudz. Kad saka, ka kāda ēd par maz, es nepiekrītu, jo pati ēdu vēl mazāk. Var jau būt, ka tiešām daudz sporto vai fiziskas aktivitātes, ka tā jāēd, bet man kā cilvēkam, kam nekādu milzīgu fizisku slodžu nav, tas šķiet daudz par daudz.
Manuprāt, ar ēšanu daudzreiz tiek pārspīlēts, nu nav jāēd tik daudz, nav pasaules gals, ja dienas laikā neuzņemsi tās 2000 vai cik tur kcal un tas, ka ēdīsi maz, nenozīmē, ka obligāti sāksies visādas veselības problēmas, noies mati nagi un vispār finālā kaut kur bezspēkā paģībsi. Katrs jau savu organismu jūt un lielākā daļa no mums tomēr strādā birojos, brauc ar mašīnām, tā kā tik svarīga tā ēšana jau arī nav.
Un zinu, ka mans viedoklis ir ļoti nepopulārs, nevienam savu taisnību neuzspiežu, bet tas ir mans viedoklis.