vajadzētu tādu pa vidam, bet ar noteikumu, ka arī kalpos vairākus gadus, jo viņš nemēdz mainīt telefonus, parasti lieto kamēr nobeidzas
Es nepaslinkoju un aizgāju uz veikalu to M2 pačamdīt. Saliekot kopā to, ko redzēju un to, ko lasīju internetā, kopumā jau nav slikti, taču Sony lētā gala telefoniem ir kreņķis ar bateriju - diezgan īsā termiņā jau ir jūtams, ka vajag lādēt biežāk. Tā ka šim ir iebūvētā baterija, opītim es tādu neņemtu. Mums joprojām ir pieejami telefoni, kam var pamainīt bateriju tādejādi paildzinot telefona mūžu.
Izlasot vēlamā telefona aprakstu, man nāk prātā HTC kategorijā ap 100-200€.
Piemēram, jauka mantiņa ir HTC Desire 510. Tas uz ko viņš ir lētāks, nesaktoties uz to, ka pēc parametriem nemaz nav tik slikti, tad tās ir kameras. Aizmugurējā kamera vien 5mpix, lai gan bildes sanāk tīri ok (Tā arī neviens nav mēģinājis uzminēt, kurš no attēliem, ko ievietoju, ir bildēts ar šo un kurš ar Nokia Lumia 930) un priekšējā kamera ir diezgan vāja. Tad, ja skype lietosiet videozvaniem, Tev jārēķinās, ka nekādā HD kvalitātē opi neredzēsi, bet viņam Tevi rādīs tādu, kādu nu Tavs telefons var parādīt.
Baterija šim, vajadzības gadījumā ir maināma.
Android versija uz 5, kas gļuko, nepārleks, šim tas nav paredzēts, bet nav arī tik veca, lai skype vai Whatsapp nevarētu pavilkt. 1Gb rama, tā, ka tādā ziņā bēdīgi nebūs vēl gadus 5.
Kopumā, rēķinot, ka telefona cena ir vien nedaudz virs 100€, es teiktu, ka ir ok ieguldījums.