Telefons

Reitings 136
Reģ: 07.12.2014
Vēletos iegādāties jaunu telefonu , bet īsti nezinu vēl kādu. Domas ir par iphone 4s,5c, 5 vai galaxy 5s , kādi telefoni ir jums un ko ieteiktu?
29.05.2015 13:08 |

Reitings 3582
Reģ: 22.06.2014
man ir galaxy a5, ļoti labs telefons, tagad gribu s6 edge, bet tik dārgu nevēlos pirkt :D
01.06.2015 12:06 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
vajadzētu tādu pa vidam, bet ar noteikumu, ka arī kalpos vairākus gadus, jo viņš nemēdz mainīt telefonus, parasti lieto kamēr nobeidzas

Es nepaslinkoju un aizgāju uz veikalu to M2 pačamdīt. Saliekot kopā to, ko redzēju un to, ko lasīju internetā, kopumā jau nav slikti, taču Sony lētā gala telefoniem ir kreņķis ar bateriju - diezgan īsā termiņā jau ir jūtams, ka vajag lādēt biežāk. Tā ka šim ir iebūvētā baterija, opītim es tādu neņemtu. Mums joprojām ir pieejami telefoni, kam var pamainīt bateriju tādejādi paildzinot telefona mūžu.

Izlasot vēlamā telefona aprakstu, man nāk prātā HTC kategorijā ap 100-200€.
Piemēram, jauka mantiņa ir HTC Desire 510. Tas uz ko viņš ir lētāks, nesaktoties uz to, ka pēc parametriem nemaz nav tik slikti, tad tās ir kameras. Aizmugurējā kamera vien 5mpix, lai gan bildes sanāk tīri ok (Tā arī neviens nav mēģinājis uzminēt, kurš no attēliem, ko ievietoju, ir bildēts ar šo un kurš ar Nokia Lumia 930) un priekšējā kamera ir diezgan vāja. Tad, ja skype lietosiet videozvaniem, Tev jārēķinās, ka nekādā HD kvalitātē opi neredzēsi, bet viņam Tevi rādīs tādu, kādu nu Tavs telefons var parādīt.
Baterija šim, vajadzības gadījumā ir maināma.
Android versija uz 5, kas gļuko, nepārleks, šim tas nav paredzēts, bet nav arī tik veca, lai skype vai Whatsapp nevarētu pavilkt. 1Gb rama, tā, ka tādā ziņā bēdīgi nebūs vēl gadus 5.
Kopumā, rēķinot, ka telefona cena ir vien nedaudz virs 100€, es teiktu, ka ir ok ieguldījums.
01.06.2015 13:15 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Alexxa - Paldies :)
02.06.2015 10:47 |

Reitings 27
Reģ: 02.07.2014
Pats jau iepriekš forumā atzinīgi izteicos par Just5 Blaster, bet tagad no pamanīju, ka ir akcija pērkot viņu veikalā vai just5.com. Cena 159 eiro un vēl dāvanas 10 eiro vērtībā. Vo tas man šķiet super piedāvājums.

04.06.2015 11:18 |

Reitings 1303
Reģ: 10.12.2014
Man arii jau vairaak kaa pus gadu ir Samsung S4. Ljoti reti kaut kas minimaali uzkaras, bet es to attiecinu uz to, ka vinjsh man ir kritis vismaz 20x. Esmu apmierinaata ar visaam funkcijaam, ko izmantoju..arii kamera diezko laba, vieniigais, ko veel liidz galam neesmu izpratusi ir tas attaaluma sensors, kur nepieskaroties ar roku var paarshkjirstiit naakamo lpp vai ar aciim vadiit visu uz augshu, uz leju.
04.06.2015 11:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits