Sveiki, šī portāla lietotāji. ;-)
Vēlējos lūgt nelielu padomu, jeb .. kā efektīvi 'filtrēt' meitenes, to nodomus un intereses.
Situācija tāda, ka nu jau pienācis vecums, kad gribas nopietnas attiecības un visu tālāko, t.i. laulību, arī bērnus.
Problēma tajā, ka īsti nesanāk atrast piemērotu meiteni (t)
Neteikšu, ka sieviešu uzmanība man trūkst, taču nodomi īsti nav skaidri. Nezinu, varbūt tie kaut kādi seni kompleksi.
Kad biju jaunāks, tad meitenēm nelikos saistošs un ja arī kādai retajai likos, tad nejutos tā it kā kaut kas varētu sanākt. Neteikšu, ka biju neglīts, taču ne ar ko īpašu arī neizcēlos un objektīvi novērtējot sevi izskata ziņā .. tāds viduvējs puisis vien esmu. Taču tad laikam ejot ļoti daudz laiku iegudīju sevī. Izskata un rakstura, humora izjūtas ziņā gan nekas īpaši nav mainījies, taču esmu atradis savu vietu un līdz ar to esmu kļuvis ļoti labi nodrošināts. Ar ļoti labi nodrošināts es nedomāju bagāts, ne tuvu nē.. un līdz ar to arī uzmanība no sieviešu puses pieauga. Un šis kaut kādā ziņā mani pat ļoti biedē. Esmu bijis uz pāris randiņiem, iepazinis arī meiteni tuvāk, taču tad iespaids par meiteni, kas sākumā likās tiešām dzīvesgudra un inteliģenta pārtop par iespaidu, ka viss kas meitenei vajadzīgs ir vīrs, kas viņu nodrošinātu, lai nebūtu jāstrādā darbs, kas riebjas :-/ un tur ne stāsts par algu, bet gan par to, ka meitene dara intelektuāli neattīstošu darbu. Man tiešām nebūtu nekas pretī, ja meitene piem. strādātu par bērnu dārza audzīnātāju, viņai ļoti patiktu savs darbs, taču atalgojums būtu neliels un galvenais mērķis nebūtu atrast bagātu vīru, lai nav jāstrādā 'riebīgo, garlaicīgo' darbu. Par šādu variantu es pat priecātos (tas tikai kā piemērs)
Savā specialitātē arī īsti ar meitenēm nevaru iepazīties, jo tādu ir ļoti maz un pat ja kāda ir, tad 95% gadījumos aizņemta :-/
Īsumā, vēlējos pajautāt kādus nelielus ieteikumus un knifiņus par to kā uzzināt kas meitenei saista.. raksturs, personība vai arī kas cits :)
Paldies un vēlu jauku vakaru ;)