Padalieties

Reitings 325
Reģ: 27.10.2014
Sveikas, es visu laiku ar citorona sulu biju balinājusi tus stulbos sūdus- vasaras raibumus. Tad nu man viņi bija nedaudz gaišāki. Bet šodien visu dienu pavadot laukā, uz stadiona, saulē man uz deguna un visur citur ir tumši brūni un tik pretīgi. (e)(e)(e)

Tātad, vai varat pateikt kādus ļoti labus sejas aizsargkrēmus , kurus lietot varētukatru dienu arī tad ja nav saule, un kuri arī nedaudz pabalinātu, un arī protams, lai man vairāk līdz ar to neparādītos uz sejas.

*Kādus jūs ieteiktu (nosaukumus) ???
*Es ļoti ceru, ka balinot seju ar citronu katru dienu, lietojot katru dienu gliemežu mucīnu, un protams šos aizsargkrēmus, man būs tā kā parastām meitenēm skaista, bez pigmentācijas seja. :))
*Un vēl kur var atrast GLIEMEŽU MUCĪNU???
28.05.2015 13:24 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
Vasarraibumi vel sikums. Luk pigmenti tas ir kaut kas. Grutniecibas laika ar visu spf50 un cepuri ada ap acim visa pigmentos, nemaz nerunajot par vaigiem. Vasarraibumi tikai visu so pietuse
25.06.2015 18:28 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
uzliec balinataju un miers.
25.06.2015 18:38 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Raibumi ir skaisti, vispaar parasti ap 16 nevienam tie nenoiet, varbut, kad sirma galva buus, tad yie noies, ceri uz briinumu ))
25.06.2015 18:46 |

Reitings 6
Reģ: 25.06.2015
Lasīju forumi un dēļ šīs tēmas pilnīgi piereģistrējos šeit, lai pateiktu cik ļoti man arī riebjas vasaras raibumi. Ahh un viņi sarodās tieši tad kad nevajag. Un nekādas citronu sulas man nelīdz. Sabojā visu izskatu.
25.06.2015 20:16 |

Reitings 90
Reģ: 28.03.2015
Ja tā pateica cilvēki stadionā, tad pieņemu , ka viņi visi ir kārtējie mazgadīgie, kas meklē jebko, lai varētu kādu pazemot . Drīzāk ieteiktu Tev nevis atbrīvoties no vasaras raibumiem, bet gan dzīvot ar viņiem un pierādīt , ka tas nav nekāds šķērslis , lai neatrastu draugu. Tās ir pilnīgas muļķības, neklausies, ko citi saka un tad arī pati būsi laimīgāka, dzīvo kāda esi un pati redzēsi , ka viss būs okey. P.S. Pašai arī ir vasaras raibumi un es uzskatu, ka tas nav nekāds baigais defekts un ar puišu uzmanību arī nav tā, ka neviens nepievērš uzmanību , taa kaa veiksmi nepakļauties citu spiedienam !
25.06.2015 20:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits