Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

dilemma :/

Reitings 2
Reģ: 27.05.2015
sveikas. nezinu vai te sanemsu kadu padomu, bet loti uz to ceru.

lieta tada ka esmu kopa ar tagadejo virieti gandriz 4 gadus. attiecibas mums ir samera labas, viss ta ka rit savu gaitu, esmu laimiga, milam viens otru. bet jaatzist, ka vina milestiba ir daudz specigaka ka maneja...kapec ta? jo isti nevaru aizmirst savu pirmo milestibu. pirms sim attiecibam bija citas, vispar ir bijis gana viriesu, ta ka nevaretu teikt, ka pirmas milestibas sapes bija vel neizsapetas. jau kadu pusgadu sad tad sarakstos ar pirmo milestibu. lai ari izskiramies loti sen, kontaktu sakam uzturet pavisam nesen. pirms dazam dienam vins atzinas ka vinam ir jutas pret mani, ka veletos kaut ko meginat, ka nozelo, bet esmu aiznemta un laikam vins dara nepareizi man to visu teikdams. neticeju nevienam vardam, man ari tagad ir gruti tam noticet. bet tagad es nezinu ko darit. nav ta ka attiecibas ar tagadejo virieti ir sliktas, tomer laikam ejot, skiet ka esmu tajas sevi izsmelusi. ja godigi, par skirsanos aizdomajos arvien biezak, jau gandriz gadu... aizdomajos ka butu, ja tas notiktu...bet ne tapec ka es vinu nemiletu, vienkarsi ta milestiba vairs nav tada. abi kopa esam gajusi loti daudz kam pari, esmu bijusi vinam blakus kad vins cinijas ar alkoholismu. ari tagad vins medz iedzert, protams ne jau ta ikdiena, bet kada tusina vai svetkos. ja agrak tas man ta neleca acis, tad tagad piekeru sevi, ka kaitina arvien vairak gan vina uzvediba, kad vins ir tads, ka ari tas, ka vins nejut robezas.
tagad esmu apmulsusi, nezinu ko un ka darit. es tadus vardus no pirmas milestibas gribeju dzirdet jau loti daudzus gadus, bet man nav garantijas ka tur kas var sanakt...bet vairak par visu negribu sapinat tagadejo virieti. var jau teikt, ka es vinu sapinu tagad, protams ta visa ir taisniba, es to labi saprotu. tagadejam virietim ir tik vajs raksturs, es pat nestados prieksa kas notiks, ja mes izskirsimies. bet atkal domaju , vai spelet kaut kadu mates Terezes lomu un brist vel dzilak ieksa? es esmu tik loti apjukusi sevi, varbut kadai ir bijis lidzigi? var uzrakstit man ari vestuli, ja negrib publiski. paldies!
27.05.2015 22:45 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Puisi pamet... ar bijušo arī šaubos vai vajag kopoties.
Atrodi citu, kas izdzīs no sirds un prāta pagātnes rēgus :)
27.05.2015 23:01 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ja viņš vēl tagad mēdz iedzert, tad cīņa ar alkoholu nav galā. Alkoholiķis dzert vispār nedrīkst. Viņiem nepastāv tāda iespēja iedzert mazliet pa retam.
27.05.2015 23:22 |

Reitings 2
Reģ: 27.05.2015
varbut tas vards "alkoholikis" ir par skalu teikts, bet nu tieksme iedzert un vispar nejust robezas ir:-|
27.05.2015 23:26 |

Reitings 159
Reģ: 10.06.2013
Cik puisim un tev gadu?
28.05.2015 23:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits