?... Diez, kas paliktu pāri no cilvēka gan mašīnā (ņemot vērā, ka aiz šīs mašīnas būs noteikti vēl kāda), gan uz ceļa, ja pēkšņi pie 80km/h būtu strauji jānobremzē kā zemē ieraktam?... Cik esmu braukusi - biežāk šķiet tieši stūres paraušana uz vienu vai otru pusi veiksmīgi atrisina situāciju bez nopietniem starpgadījumiem... Protams, ne vienmēr, bet cik nu spēju atcerēties tàdus brīžus. Ja izvēlētos tā vietā bremzēt vai vnk braukt - būtu bijis traki!...
Nezinu kaa Lv, bet man te irijaa kad njemu savas brauksanas stundas, lika paris reizies paradit emergency stop. Uznjemam atrumu lidz apmeram 40km/h un kad instruktors saka stop, tev jaspiez pa memajiem. Protams tas vairak domats situacijam apdzivotas vietas kur atrums nav tik liels.
Tikko biju sakusi braukt, lielcels, atrums tur 80km/h, gadijas, ka sunelis izskreja uz cela, man tiesam bija variants virsu sunim, vai pretejai masinai purnaa, labi, ka auto bija labas bremzes un suns sabijies skreja uz prieksu nevis man virsuu. citadi butu beigts.
Tapat esmu loti dusmiga situacijas kad jaunaas mammas pirms skerso celu pilseta, visupirms izstumj uz cela ratinjus pirms vispar sak skatities kas tad uz ta cela notiek. Vienreiz sitadu gudrnieci kartigi sapipinaju jo vispar neskatijas apkart, straujs pagrieziens pa labi un hops uz cela virsuu taisni pari ar ratiem pa prieksu. Knapi paspeju laicigi sabremzet.