BezTabu sižets par notriekto meiteni

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
lai priecájas, ka dzíva palika! un já, uzskatu, ka vinjai ir jásedz visi remontu izdevumi, jo vinja párkápa csn. par párkáptiem likumiem ir jáatbild. un tad, kad es eju pári celjam tur, kur nav gájéju páreja vai pie sarkaná - es apzinos, ka es párkápju likumu un varu sanjemt par to sodu
27.05.2015 20:08 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
lai priecájas, ka dzíva palika! un já, uzskatu, ka vinjai ir jásedz visi remontu izdevumi, jo vinja párkápa csn. par párkáptiem likumiem ir jáatbild. un tad, kad es eju pári celjam tur, kur nav gájéju páreja vai pie sarkaná - es apzinos, ka es párkápju likumu un varu sanjemt par to sodu
28.05.2015 10:15 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Nu protams visos gadījumos jaizvērtē situācija, bet bieži vien tas kurš izvairās maksā dārgi. Tas pats variants ar kaķi, izglabi kaķi, bet izraisīji avāriju. Par savu labo gribu, tu esi vainīgs avārijas izraisīšana un ceļu policijai vari skaidrot, bija tur kaķis vai nebija. Protams nesaku, kad tagad visi kaķi jabrauc nost, bet ir situācijas, kad ir jabrauc tam kaķim virsū.
Es gan nevienu lopiņu nēsmu sabaukusi, bet ir redzētas gan vardes, gan alņi un pat zaķīši uz ceļa ar mīlestību nodarbojoties. Tāpēc ir jābūt uzmanīgam, bet no visa jau izvairīties nevar.
Man pašai nesen bija gadījums, kad izvairoties no sadursmes pārsitu riepu, protams man tas izmaksāja 200€ par divu riepu maiņu. Turklāt ātrums bija labi ja 20km/h. Izvairījos no avārijas, bet vainīgais kurš izlīda priekšā, pat neaizdomājas.
28.05.2015 10:16 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Par to mežacūku, peikrītu - jautājums nevietā. Ja ir KASKO, tad protams apdrošinātājs sedz izdevumus. Ja ir OCTA, tad pašam vien no savas kabatas. OCTA jau darbojas tikai uz CSng
28.05.2015 10:18 |

Reitings 10509
Otra opcija- iebraukt "vainīgajam " labajā purnā, bet reāli vainīga esmu es.
28.05.2015 10:19 |

Reitings 10509
Diversija.
Atceros to sižetu. Šajā gadījumā ir video, kurā redzama visa situācija un jamaksā auklei, jo ir redzams un pierādāms ka viņa tur bija, nevis kāds mistisks tēls, kurš varbūt bija varnūt nē.
28.05.2015 10:23 |

10 gadi
Reitings 633
Reģ: 16.10.2013
Kā vispār BezTabu pieņēma šo sūdzību?(t)
Meitene vainīga-meitene maksā! Jā,summa ir neknapā,sajūta ,ka meitene kā bultozers sarullēja to auto:-D,bet ,nu, kādu summu vajag,tādu vajag!
Mātes slimības pieminēšana,tāda trula iežēlināšanas tehnika(t) un frāze: "es domāju,ka viņiem būtu jāmaksā Man,par notriekšanu"...vispār wtf? Meitēn,tu uzskrēji uz ceļa,tu sabojāji auto, pieņemu ,ka radīji reālu stresu autovadītājam un tu vēl gribi lai viņš maksā Tev?
lai priecájas, ka dzíva palika!

Pēc soda samaksāšanas vismaz mācēs aprēķināt brauktuves šķērsošanas vērtību. Varbūt izdevīgāk ir laicīgāt saposties uz sab.tr.,vai vienkārši pagaidīt nākošo pēc 10min,nekā pa 2500eur šķērsot ceļu!
28.05.2015 10:24 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Neons neviens apzināti nevrauc virsū gājējam, ja var to nedarīt. Es jau te iepriekš minēju, ka pati nonācu grāvī, lai nenotriektu cilvēku. Mašīna lupatās un pašai tās pašas traumas, kas stāsta varonei. Pašai bija gan jāapmaksā ārstēšanās izdevumi, gan jādomā par kādu naudu jaunu mašīnu pirkt, jo nepierādīsi taču, ka bija gājējs. Kopš tā laika manās mašīnās ir videoreģistrators.
Toreiz priecājos, ka vispār dzīva paliku. Varēju arī nosisties. Šodien, skatoties, kā žēlo to svilpasti, mani moka jautājums.. Ja es toreiz, mēģinot nenotriekt viņu, būtu nositusies pati? Vai mana dzīvība skaitās mazāk vērtīga, jo esmu pie stūres? Un vai man jāriskē ar savu dzīvību dēļ kāda, kuram sava ir pie pakaļas?
28.05.2015 10:38 |

Reitings 2861
Reģ: 11.10.2014
Kā vispār BezTabu pieņēma šo sūdzību?

viņi rāda dajebko. esmu pārliecināta, trūkst sižetu, trūkst saturīgu tematu, tāpēc atsaucās uz jebkuru sūdzību un stiepj garumā bezjēdzīgus sižetus. nav pirmā reize.
vismaz šoreiz bija normālas intervijas, nevis ar slēpto kameru filmē cilvēkus un viņu dzīvokļus, kuri filmēšanai un intervijai nav piekrituši. lūk tas ir neētiski.
28.05.2015 10:39 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Man arī nesen uz lielceļa, kur visi brauc reāli ap 90 vai 100 km/h, neskatoties ne pa labi, ne pa kreisi, izskrēja kāds vīrietis. Vēl nesenāk pilsētā braucu ap 50 km/h un pēkšņi gājējiem neatļautā vietā sāk šķērsot ielu sieviete, kura pati stipri pārbijās beigās. Nu, ko ar tādiem? Labi, ja nekas nenotiek, bet ja nu pēkšņi izkrien un nepaspēj nobremzēt vai paraut stūri? Man, piemēram, tādu gājēju dēļ būtu pamatīgi sačakarēta diena, jo nobīstos pati, sabojāts auto, sirdsapziņas pārmetumi, jo tas tomēr ir cilvēks un lielas dusmas uz to neapzinīgo gājēju.
Sižetu arī redzēju... Nu, stulbi, ka jāmaksā tāda liela nauda, bet tikpat stulbi raudāt un iežēlināt Latviju par savu kļūdu... :-(
28.05.2015 11:03 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
+ Tālis, gatavojot vakariņas uzslēdzu Bez Tabu un sapratu, ka raidījums ir negāciju pilns, sižets ka zirņos kaut kāds ēršķis iekritis, vēl kāds atsūta bildi ar marinētu gurķu burku un skrūvi (t) un šokējošākais bija sižets, par to meiteni kas it kā noslepkavojusi ASV savu vīru, Bez Tabu ar kameru aizbrauc pie viņas vecmammas, parāda telefona bildi un prasa par to ka šīs vīrs iekritis ūdenī un tiek vainota mazmeita slepkavībā, tajā pašā laikā nākamajā mirkli sazinoties ar viņas māsu, māsa lūdz lai vecmammai nesaka neko lai nesatrauktu. Cūcība (e)
28.05.2015 11:06 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es reiz redzēju kā pie Alfas piebremzēja mašīna un no tās izkāpa sieviete. Šī tik ļoti aizrāvās ar atvadīšanos, ka nepamanīja cik ļoti tālu atkāpjas no mašīnas un apjukumā nonāca uz aktīvās braucamās daļas sekunžu laikā... Viens mirklis un tikai čībiņas pa gaisu aizlidoja... Es jums teikšu - kaķīša notriekšana ne tuvu nestāv! Briesmīgs moments! :'-( Tur nebija variantu tajā situācijā... Bet nu vispārīgi ņemot - es laikam instinktīvi censtos nesabraukt. Nez vai pietiktu laika izvērtēt cik droši tas ir man pašai...
28.05.2015 11:16 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Neons, sen atpakaļ pa TV ātrās palīdzības speciālisti stāstīja, ka tie upuri kas nelaimes gadījumos izlido no apaviem, vienalga vai sēž auto pie stures un no trieciena, vai kā gājējs, visbiežāk ir līķi, un rādīja vēl neskaitāmus apavus kas palikuši pēc negadījumiem, un tur nebija baleta cībiņas, bet šņorzābaki, garie zābaki, tas nozīmē, ka trieciens ir ļoti spēcīgs un izredžu dzīvot minimāli.
28.05.2015 11:20 |

Reitings 1056
Reģ: 06.05.2014
Jā, par tiem apaviem es arī esmu dzirdējusi...Baisi.
28.05.2015 11:22 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Jā, es arī esmu dzirdējusi viedokli, ka, ja notriektajam aizlido pa gaisu apavi, tad ir beigts... Tas kaut kā saistīts ar muskuļiem, ja nemaldos...
28.05.2015 11:23 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Kops pati esmu atovaditaja, vairak saprotu soferus. Tas ir arprats cik loti neuzmanigi ir gajeji. Ipasi parsteidz tie kuri shagaa pari nepaskatoties, kapuce galva, ja vel austinjas ausiis, vispar pilns komplekts. Cilveki tik loti palaujas uz to, ka vinjus btacu ieraudzis, bet ka jau te mineja, masina ta uz sitiena nevar apstaties. Pasai nesen pilsetas centra, ripinoties knapi uz km/h, viens atruma skrienot starp masinam un manai gandriz uz kapota uzkapa. Labi, ka tik leni braucu jo bija sastregums.
28.05.2015 11:38 |

Reitings 7682
es biju uz gājēju pārejas jau pusē un jā-mana vaina,ka negrozīju galvu kā lokators un neredzēju kā pilnā jaudā nesas mašīna. Nabaga autovadītājs.
Ironija vai nee, bet gan es skersopju ielu, es tiesam galvu grozu visu laiku un skatos vai kads nebrauc. tas, ka neviens nebrauc, nenozime, ka pec sekundes kada masina nenesas no likuma.
28.05.2015 11:41 |

Reitings 7682
?... Diez, kas paliktu pāri no cilvēka gan mašīnā (ņemot vērā, ka aiz šīs mašīnas būs noteikti vēl kāda), gan uz ceļa, ja pēkšņi pie 80km/h būtu strauji jānobremzē kā zemē ieraktam?... Cik esmu braukusi - biežāk šķiet tieši stūres paraušana uz vienu vai otru pusi veiksmīgi atrisina situāciju bez nopietniem starpgadījumiem... Protams, ne vienmēr, bet cik nu spēju atcerēties tàdus brīžus. Ja izvēlētos tā vietā bremzēt vai vnk braukt - būtu bijis traki!...
Nezinu kaa Lv, bet man te irijaa kad njemu savas brauksanas stundas, lika paris reizies paradit emergency stop. Uznjemam atrumu lidz apmeram 40km/h un kad instruktors saka stop, tev jaspiez pa memajiem. Protams tas vairak domats situacijam apdzivotas vietas kur atrums nav tik liels.
Tikko biju sakusi braukt, lielcels, atrums tur 80km/h, gadijas, ka sunelis izskreja uz cela, man tiesam bija variants virsu sunim, vai pretejai masinai purnaa, labi, ka auto bija labas bremzes un suns sabijies skreja uz prieksu nevis man virsuu. citadi butu beigts.

Tapat esmu loti dusmiga situacijas kad jaunaas mammas pirms skerso celu pilseta, visupirms izstumj uz cela ratinjus pirms vispar sak skatities kas tad uz ta cela notiek. Vienreiz sitadu gudrnieci kartigi sapipinaju jo vispar neskatijas apkart, straujs pagrieziens pa labi un hops uz cela virsuu taisni pari ar ratiem pa prieksu. Knapi paspeju laicigi sabremzet.
28.05.2015 11:58 |

Reitings 7682
Un ja priekir, ka nereti gajeji nesaprot soferos ja pasi nav braukusi ar auto. Esd pati ar tada biju agrak pirms saku braukt, biju neuzmanigaka, bet ne tik ektremi ka seit aprakstits.
28.05.2015 11:58 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Meitene vainīga, lai maksā.
Un ielas nav vienīgās, kur gājēji kā govis pa pļavu. Pa veloceliņiem arī, it īpaši pie Alfas un Skolas ielā. Ja es kādu notriecu, krītu pati un mani nesargā metāla kaste...
28.05.2015 12:19 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Selene, kas Tev liek triekties gājējiem virsū? Signāla velosipēdam nav? Un, ja nereaģē, apbraukt vai nokāpt no velosipēda un paiet garām vai palūgt lai palaiž.
Velosipēdisti tāpat ir kā govis pa pļavu. Arī pie tās pašas Alfas. Veloceliņš ir, bet viņi tik un tā ir uz brauktuves. Tā, ka nekulturālie ir visur.
28.05.2015 13:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits