Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

maltiite kraasnii

 
10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
iesakiet receptes, kuraav vajag tikai kraasni?!

mums pshlaik nav pliits, taapeec nav iespeeja neko vaariit vai cept (s)
26.05.2015 15:04 |
 
10 gadi
Reitings 4153
Reģ: 02.01.2011
daivās cepti kartupeļi, vistas stilbi/kājas/spārni, cūkgaļas kotletes, šašliks utt. cepti dārzeņi
26.05.2015 15:08 |
 
Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Pagatavo MAKARONU SACEPUMU. Vajadzīgie produkti sacepumam.
Spirāles makaroni, kūpināts šķiņķis, siers, zaļumi, saldais krējums, pipari (šampinjoni, pēc gaumes), KNORR MAISĪJUMS makaronu sacepumam.

Traukā ieber makaronus, sagriež kūpinajumu, sēnes, zaļumus. Atsevišķā traukā saldam krējumam pievieno KNORR, sāli, piparus. Lej klāt makaroniem, tā lai šķidrums būtu virs (makaroni cepeškrāsnī piebriest).
Liec krāsnī, 200° aptuveni četrdesmit minūtes. Pēc tam pārber rīvēto sieru, turpini cept līdz siers ieņem zeltītu krāsu.

26.05.2015 15:26 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
tupenji + sveiests+ dilles...:)
26.05.2015 15:28 |
 
Reitings 10987
Reģ: 12.07.2010
daarzenus , sacepumus, dazaadas picinas ,lazanjas var cept:) Visu ko.
26.05.2015 15:29 |
 
Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
DĀRZEŅU PODIŅŠ.
Der viss, kas uz sirds. Kartupeļi, gaļa, burkāni, brokoļi, sīpoli, etc. Visu liek podiņā, pievieno nedaudz ūdeni un tējkaroti saldo krējumu, vāciņš virsū un cepeškrāsnī iekšā uz stundu, kamēr gatavs.
26.05.2015 15:31 |
 
Reitings 526
Reģ: 19.08.2010
Dārzeņu sacepums! Māla trauciņā saliek kartupeļus, burkānus, baklažānus, tomātus, papriku. Biegās uzrīvē vēl sieru un pielej saldo krējumu un ir mmmmmmm ņamm!
26.05.2015 15:33 |
 
Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Pica! Ļoti ātri, garšīgi
26.05.2015 15:34 |
 
10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Mans miiljaakais sacepums ir - kartupelji (sagriezti skeeliitees) + saldeetie spinaati + balata zivs.. Visu saliek cepamtraukaa, paari visam saldais kreejums, pipari, saals un cepeskraasnii uz 45-50 min. Garso vienkaarsi lielieski.

Veel var njemt visaadus daarzenjus (paprika, cukini, sampinionus, saldo kartupeli u.c), pievieno oliivellju un garsvielas un like kraasnii cepties uz kaadaam 30 min. Kad daarzenji jau gandriiz gatavi pievieno skeeliitees sagrieztu vaariitu bieti un kazas sieru. Like visu veel uz 10 min cepeskraasnii. Ja gatavoju viirietim, tad klaat veel cepeskraasnii ielieku follijaa ietiitu un ar garsvielaam paarklaatu vistas vai lasa fileju.
26.05.2015 15:36 |
 
10 gadi
Reitings 1504
Reģ: 11.03.2010
mmm.. (l)
26.05.2015 16:41 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Man liekas, ka krāsnī var teju visu gatavot.

Mani favorīti ir ēdieni podiņos.. Pat visvienkāršākie pelmeņi (a, tos laikam sākumā vagaj izvārīt).

Nu tad jau piēminētais dārzeņu podiņš - dārzeņi, gaļa (parasti vista), zaļumi, siers. Viss, kas garšo un iekšā.
26.05.2015 17:20 |
 
Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
ZIVS FILEJA FOLLIJĀ.
Folijā liek zivs filejas gabalus, kartupeļus, brokoļus, piparus, zivs garšvielas, nedaudz timiānu, pārlej pāri saldo krējumu, vienu ēdamkaroti citrona sulu, jeb vienkārši citrona šķēlītes. Ietin rūpīgi follijā, cep aptuveni četrdesmit minūtes, stundu.
26.05.2015 18:51 |
 
Reitings 28
Reģ: 11.10.2012
kā jūs taisat dārzeņus cepeškrāsnī grila režīmā? Jo nu manējie sanāk sausi un nekādi.
26.05.2015 19:00 |
 
Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
LOVEMYLIFE Follijs kalpo kā "grills" , viss paliek iekšā, dabiskā sula no dārzeņiem, gaļas, jeb zivs, taču papildus nedaudz pārleju pāri saldo krējumu, citrona sulu, jeb kādu mērci (atkarīgs no ēdiena veida). Rezultātā, ēdiens nav sauss, bet gan mēreni sulīgs.
26.05.2015 19:04 |
 
Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Aizmirsu piebilst, man ir vecās paaudzes cepeškrāsns, pat nezinu vai ir tāds grilla režīms. Cepu parastā režīmā. Podiņā vai follijā.
26.05.2015 19:06 |
 
Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Iepriekš minētā vista! VISTA AR DĀRZEŅIEM UN KARTUPEĻIEM.
Panniņā izkārto vistas gabalus, ierīvē ar sviestu, tas brīnumam un kraukšķīgumam. Apkārt apliek kartupeļus, kādu dārzeni, piemēram tomātus, papriku, kiploka daiviņu, sīpolu. Kartupeļiem, dārzeņiem pāri var pārlikt bekona šķēlītes. (Es kartupeļus ierīvēju ar sviestu, tāpat kā vistu). Piegaršai pievieno sāli, garšvielas, piparus, selerijas jeb pētersīļus, var pārliet pāri to pašu citrona sulu.
26.05.2015 19:33 |
 
Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
vispár jau cepeshkrásní var pagatavot visu, ko vien sirds káro. arí rísus tur var izvárít... labák mini, no ká tu gribi gatavot, tad jau arí meitenes ieteiks labas receptes
26.05.2015 19:36 |
 
Reitings 601
Reģ: 26.05.2015
Brokastīm var pagatavot sātīgas uzkodas. SĀTĪGĀS VĒRŠACIS.
Izmantoju tostermaizi, pa vidu izveidoju caurumu, kurā iesitu olu. Pāri lieku bekona gabaliņu, tomātu un sieru, uzkaisa lokus. Cepu aptuveni piecas minūtes, ja gribu vēršacis, ja nē, tad ilgāk.
26.05.2015 19:39 |
 
Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Jebko gabalos, cepammaisā, klāt garšvielas un plītī iekšā.
Picas, bulkas utt.
Visādi sacepumi.
26.05.2015 19:55 |
 
10 gadi
Reitings 166
Reģ: 20.09.2012
pildītie baklažāni.
26.05.2015 20:28 |
 
Reitings 54
Reģ: 20.04.2015
Liec lietā improvizāciju. Dažādi ēdieni pagatavoti cepamplēvē ir ļoti garšīgi.
Liekas bija tādi Maggii idea, kur komplektā ir garšvielas un cepamplēve. Tad tikai saliec iekšā gaļu (man labāk patīk karbonāde), dārzeņus un garšvielas atšķaidītas ar mazu daudzumu ūdens.... Nu tur aizmugurē Maggii idea ir pat recepte cik ilgi jācepj.
Parasti šo gatavoju, kad ir slinkums ilgi stāvēt pie plīts, jo kamēr cepās, es varu darīt kaut ko citu
26.05.2015 21:17 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits