Čau! Tā kā pēdējā laikā man patīk nogulēt darbu, vēlos uzzināt, kāda tipa modinātājus jūs lietojat? Ir tie radio un vel sazin kādi.. Varbūt kāda arī izmanto telefona aplikāciju? Ja tā, tad padalieties ar kādām.
Man ir kaut kaads ieksheejais modinaataajs, respektiivi, vienmeer pati pamostos apmeeram ap to laiku, kad jaaceljas, Droshiibas peec lieku modinaataaju telefonaa, bet neatceros peedeejo reizi, kad tas buutu mani modinaajis.
Man ir ļoooooti grūti ar celšanos - iesaku šo: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mcc.surefirealarm
labāku pagaidām neesmu atradusi: nevar nekādīgi savādāk izslēgt kā atrisinot sev uzlikto uzdevumu noteikto reižu skaitu, piedevām ir patīkams pre-alarms. Tikai tas, ka dizains nav no veiksmīgākajiem un reklāmas ik pa laikam uzlec, bet savādāk mans (l)
Trīs modinātāji dažādās mājas vietās , pirmais 5 metrus no gultas ,tad pēc minūtes zvana nākamais pie skapja ,pēc minūtes virtuvē. Man tiešām grūti piecelties ,tāpēc ir sistēma.
Es vienreiz uzliku to modinataju, kur uzdevumus jarisina-vairs nekad |-) es nespeju padomat,'kad tikko esmu atverusi acis ...kur nu vel kko tadu iedzilinaties :-D
man jaacelas loti dazaados laikos, taapeec bez modinataja nevaru. Toties esmu pieradusi celties uz konkreetu skanju - modinataja vibrozvanu. Breecoshiem gailiem un skaliem piikstuliem man nervi par vaaju. Taapeec es saku - aizguleesanaas vaina ir zemapzinaa.
Trīs modinātāji dažādās mājas vietās , pirmais 5 metrus no gultas ,tad pēc minūtes zvana nākamais pie skapja ,pēc minūtes virtuvē. Man tiešām grūti piecelties ,tāpēc ir sistēma.