nu tas taču kā katrs jūtās slimošanas laikā nav salīdzināms! tieši ar savu loru par šo runāju aizvakar, kad gāju pie viņas un jutos vienkārši krimināli kaut gan man bija tikai iesnas un neliela temp. teicu, ka laikam esmu vājule, ka šitā nokrītu ar iesnām, bet viņa pateica , ka tām pašām iesnām ir tik milzīgas gradācijas robežas - kas vienam maza pašņaukāšanās ,citam reāla darbnespēja! man šajās dienās, kad slimoju bija tā, ka galvu no spilvena nevarēju pacelt visa kā ar vati piebāzta, sāp , acis aizpampušas no iesnām nepārtraukti asaro! ja es kaut kur tāda brauktu, visticamāk kaut kur uzkārtos un tālāk netiktu.. cits jutīsies mazliet sūdīgi, bet tā pat darīs lietas! tā kā šito toč nevar tā viennozīmīgi mērīt pēc savas mērauklas. un par rūpēšanos, protams, ka jārūpējas! nerunāju par 5x dienā steiku cepšanu un savu darba lietu atlikšanu, bet par elementāru dzēriena pienešanu, piedāvāšanu kaut ko pagatavot ( kaut gan ko gan gribas vispār ēst, kad slims) vai sms pa dienu kā jūtas un vai nevajag atvest kaut ko! kad slimoju biju pa mājām viena, tad arī spēju sevi aprūpēt pati, bet kad mīļais vīrietis ir mājās nu tas nav normāli , ka meitene gultā mirst nost , bet viņš sasauc draugus un vēl pokeru uzrauj