Uzvelc maisiņu galvā un miers! Ātri, lēti, var lietot vairākas reizes!
Bet, ja nopietni, tad nevar saprast Tavu diskusiju jēgu. Saproti, ka cosmo Tavus raibumus prom nedabūs, jeb šīm diskusijām ir cits mērķis - lai mēs dziedam cik riabumi ir skaisti!?
Tu esi tā pati, kas grib likt galvu cilpā, jo ir vasarasraibumi?? Nu tu gan esi slima
Ko tad citiem cilvēkiem teikt, kuriem ir kādi defekti (vasarraibumi NAV defekti - tā ir slimība/defekts tikai tavā galvā)?
Autorei viens neliels ieteikums - ja beigu beigās tomēr izlemsi par labu tiem uz sejas liekamajiem špakteļiem, tad, lūdzu, paseko līdzi, lai nav tā kā citām sabiedriskajā tramvajā redzamajām meitenēm, proti, kakls dabiskajā krāsā, bet uz sejas tonālais, kurš ir tumšākā krāsā. Paskatoties uz to ķermeņa daļu, kur ir zoda līnija un kakls, rodas sajūta, ka uz sejas ir uzlikta maska, jo toņu atšķirības ir ļoti redzamas.
Es pievienojos tām, kuras izskatās komiski. Seju pirmajā pavasara saulē nosauļoju, kakls palika balts. Tagad staigāju kā frīks, jo seja no kakla atšķiras par vairākiem toņiem.
Man arī ir vasarraibumi , tieši, uz deguna pie pašām acī ,man pa seju vēl klāt ir arī dzimumzīmes labi daudz , nezinu ,man netraucē, savā veidā pat patīk man tie, dzīvot tiešām netraucē. Šie vasarraibumi tiešām tik traģiski ietekmē tavu dzīves kvalitāti ,bet var būt tās ir tik tavas iedomas?
Quince, Ja vien tas būtu tik vienkārši. Atrast sev pareizos visus līdzekļus.
Bet man vissvairāk tie vasaras raibumi ir uz vaigiem līdz ausīm, un uz deguna, kā arī zem deguna, uzreiz tur kur citām aug ūsiņas tur man arī ir tie raibumi, un izskatās, ka man būtu to ūsu
Linda, tas nebija Tev domāts bet dažam citām.
Tā nav pirmā reize kad demonizē tonalo krēmu.
Toņu nesaskaņa ir tikai nepareizas izvēles dēļ. Kad eju pirkt tonālo vai radnieciguma līdzekļus eju bez grama kosmētikas un ar spogulīti kabata, prasu konsultantes palīdzību, skatos katru toni dienas gaismā. Sanāk paskriesana gan man, gan konsultantei toties rezultāta ir labs.
Linda, varbūt Tev paņemt konsultāciju pie kādas make up mākslinieces lai objektīvi novērtē ko Tev vajag un ko nē? Pašam mēģinot risināt lielas problemas vienmer sanāk lielu summu iztērēt par līdzekļiem lidz tiek atrastu pareizie toni un struktūras. Profesionālis var uzreiz ieteikt toni un konkrētu firmu līdzekļus. Laura Valuta ir laba.