Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

vaina...

Reitings 1
Reģ: 20.05.2015
Vai pareizi vainot otru cilveeku attiecibaas par to ka vina deel otrs ir nervozs, uztraucas vislaik un tadel rodas veselibas probleemas. Nejau tas otrs vainiigs kaa lietas uztver, tas otrs jau neliek domat galva stulbiibas un uztraukties par lietaam kas istenibaa ir izdomaatas? pienemsim kkadas greizsirdibas domas kuraam nav pamata. vai ari parlieku uztraucas par otra izturesanos, vai nav kkas aiz aadas, ka ta uzvedas, kaut vnk nevar pienemt, ka cilveeki ir dazaadi un vnk beigaas iznaak, ka pa velti uztraucas. vai sadaa situacijaa, kad uztraucas un rodas probleemas ir pareizi otru vainot pie savaam veselibas kaiteem? Atvainojos par garumzimeem.
20.05.2015 13:13 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Attiecībās vajadzētu justies labi, komfortabli.. ja tās grauj nervus un veselību, tad labāk šo savienību pārtraukt savlaicīgi.. nevis analizēt - kurš vainīgāks :)
20.05.2015 13:18 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Ja, piemēram, mans vīrs blandītos nezin kur, nezin ar ko un pārvilktos uz rīta pusi mājās bezfilmā, kā rezultātā man ir traucēts naktsmiers, uzvilkti nervi, paaugstināts asinsspiediens, tad jā, viņš ir tieši vainojams pie manām veselības problēmām un garīgās nestabilitātes. Ja, piemēram, viņš godīgi strādā un aizkavējas stundu darbā ilgāk, jo bija neatliekami darbi, bet es pa to laiku dežūrēju pie loga, skaitu sekundes, apzvanu morgus un beidzot, kad vīrs pārradies, pārbaudu viņa telefona zvanu vēsturi un meklēju kontaktu grāmatā mistiskas mīļākās, tad nē, pie savas neirozes un paranojas esmu vainīga vien pati.
20.05.2015 13:22 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits