Darbaa ir taada neerta situaacija. Ir pienjemta jauna darbiniece, kura tika pienjemta paziishanaas un zeelsirdiibas peec. Sievietei ir paari 60, gads vai cik tur liidz pensijai. Ir naakusi no Meksikas laukiem un ieradusies paaris gadus atpakalj (meksikaanis, kursh dziivo sheit ntos gadus, atveda sev jaunu liigavu no dzimtenes, pasham ir paari 70). Vinjai ir gariigi slims deels dzimtenee, kursh ir palicis ar vinjas maasu. Viirs naudu deela apkopei nedod, taapeec vinja ljoti grib straadaat. Probleema ir tajaa, ka ne tikai vinjas manieres pieklibo un vinja ir pat iedunkaajusi paaris darbiniekus, bet vinja savaa pussalauztajaa anglju valodaa visu laiku runaa par ..... seksu. Darbiniekiem metaas jau no vinjas skjeermi, pacientiem iet klaat veiksmiigi ieskaidrojaam ka nedriikst (vinja tiira griidas un WC). Man ir uzticeets tas pienaakums vinju savaldiit. Beigaas visi skrien pie maniim par vinju zeeloties, es meeginu vinjai kaut ko teikt, bet katru reizi tas beidzaas ar asaraam un kliegshanu no vinjas puses. It kaa tas nav mans tieshais pienaakums reguleet apkopeeju darbu, bet gan darba pluusmu kaa taadu paraleeli visiem izrakstiem un pasuutiijumiem un tieshais prieksnieks atrodaas citaa staavaa, atbildiiba tiek uzvelta uz maniim. Peedeejo reizi man tika pateikts ka lai es paveeroju situaaciju un pienjemu galeejo leemumu vai vinju patureet vai nee. No vienas puses, es zinu ka vinja laukos citu darbu neatradiis un vinjas muguras deelj iisti zemenes vaakt vinja nedriikst, no otras puses vairs nevaru iztureet paareejo chiiksteeshanu par to, ko vinja dara.