Nu esmu ieberzusies.

Reitings 1513
Reģ: 08.01.2015
Ohh, meitenes. Esmu ieberzusies. Kā jau zināt, izšķīros ar puisi. Tas tā. Draudzene teica, lai pameginu plāksteri, es, protams, daudz nedomādama izteicos par vienu mūsu kopīgu paziņu, kurš tajā brīdī man šķita, ka patīk. (tas del tā ganjau, ka lauzta sirds un putra galvā ). Vīrietis simpātisks, vecāks par mani krietni, gudrs,nu likās, ka patīk. Tikai viens bet, viņam jau ir draudzene. Es apsolijos nepadoties un likt viņam iemīlēties sevī. Taisījām pasēdēšanas, kurās tikai aicināts arī viņš un viņa draudzene. Raidīju viņam signālus, ka man ir interese pret viņu. Tad nu ir pagājušas 2 nedēļas aptuveni, viņš man raksta katru dienu, jūtu, ka ir interese par mani. Ar savējo draudzeni viņam jau sen viss iet grīstē. Saprotu, ka nav labi jaukties citu attiecības, bet pirms visu šito uzsāku, pie sevis noteicu - ja gribēs aiziet, tāpat aizies. Izšķīries viņš nav vēl, bet uzmanības man no viņa puses arī netrūkst. Prasisiet, kur ir problēma? Problēma tāda, ka negribu sev plāksteri, man viņš taču nemaz nepatīk. Pateikt viņam to, ka mums nekā nebūs, es arī negribu, jo nu tik ļoti palidz, kad ir kāda vīrietis no kura ir uzmanība, vairs nejūtos kā niecība,kā jūtos pēc šķiršanās. Bet negribu arī ar viņu attiecības, negribu, lai viņš pamet savu meiteni. Del manis, ja tāpat viņam ar mani nekā nebūs. Pārmetumus lūdzu atstājiet malā, to cik slikti rīkojos, tāpat jau zinu. Citreiz domāju, ka varbūt es viņa varētu iemīlēties ar laiku. Bet, ko darīt ja neiemilos? Tad viņš cietīs.
Draudzene šādu plāksteri iemīlēja. Precējusies jau 5gadus un mēģina tikt pie bērniņa. Viņa iemīlējās. Viedokļi?
19.05.2015 21:44 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Ne jau visu laiku visi glaudīs pa spalvai. Ja nevari izklausīt skarbo patiesību, tad sēdi mājās un raudi tālāk.
Un par šo visu tiešām var tikai pabrīnīties. Tad raud, ka lielās mīlas vairs nav, tagad atkal vajag aizvietotāju un beigās izrādās, ka viņš nemaz nafig nav vajadzīgs, pēc tam atkal sirdsapziņa moka. (t) Nu zini, galva reibst jau... :-D
21.05.2015 13:28 |

Reitings 206
Reģ: 04.10.2009
Mulkje, nelien citu attieciibaas. Tu nupat izskjiiries, bet tapeec nevjag veel vienu lauztu sirdi uztaisiit (puisha draudzenei).
Viss tev dubultiigi atspeeleesies ;-)
21.05.2015 14:36 |

Reitings 10
Reģ: 22.03.2009
Pasaki taisnību, vai arī kad esi atradusi citu, nejūti pret viņu to pašu ko viņš. Jebkurā gadījumā jāpārtrauc šis kosmoss. Atrodi brīvu vīrieti, kurš pašai patīk varbūt iegūsi otru pusīti vai labu draugu.
Pati tikko izšķīros, tāpēc ļoti labi tevi un tavu rīcību saprotu. Bet jāatceras ka visi esam cilvēki un visiem ir jūtas. Nevajag ievilkt visu tik tālu, lai kādu sāpinātu :-/
23.05.2015 19:57 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Ja negribi vinam 'nodarit pari' vnk distancejies no vina. Un beigas nozudi. Ja negribi neko skaidrot. Principa,'ja tu neesi neko solijusi, tad tev nav ari nekas japaskaidro. Tas ari viss. Bet uzmanibu vaei sanemt ari no citiem virieshiem. Nav jau vienigais uz pasaules.
23.05.2015 20:03 |

Reitings 8272
Vispar dazas sekundes dzive esmu jutusies lidzigi kaa tu, kad iepazinos ar savu viru. Vinsh bija aiznemts. Sakuma pat nezinaju,'ka vinam ieprieksejas attiecibas iet uz nobeigumu. Dazhreiz man sho to uzrakstija, piemiedza ar aci. Nu man jau vina uzmaniba patika. Sakuma vispar to tikai izbaudiju un sarakstijos vairak ka ar parastu draugu. Lidz viss nonaca tik talu,'ka man bija japienem lemums. Ieprieks skita, ka patik tikai uzmaniba. Lidz beigas apjautu,'ka pati esmu iemilejusies. Nu,'kad jutas bija skaidras un izteiktas abiem, vareja rikoties ta, lai butu kopa. Tas ir mans stasts. Tas nenozime,'ka tapat bus ar tevi
23.05.2015 20:08 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Vienīgais ko šajā murgainajā sakarā vēlētos teikt ir piekrist -
Vienkārši maza kompleksaina bezsmadzeņaina tīnīte, kas sadomājusies nezin ko. Es gribētu to lohu čali redzēt, kuru var tik viegli ''iemīlināt sevī'' šāda tipa meitene Un ļoti loģisks domu gājiens- varbūt likt pašai sev iemīlēties čalī, kas ar pirmo, kas piemiedz ar aci jau gatavs krāpt savu draudzeni ..jā, nav jābūt ekspertam, lai varētu pateikt, ka autore noteikti katrās savās nelaimīgajās attiecībās nevar saprast ''nu kāpēc atkal uztrāpījos uz idiota''
Es tiešām ceru, ka te vecums pie vainas, tad jau ar laiku atnāks tas prātiņš mājās!
23.05.2015 20:08 |

Reitings 8272
Aj,'ja attiecibas tiesham juk un bruk,'atliek tikai kadai glitai sievietei but jaukai un veltit uzmanibu, kad virietis atplaukst. Un talak jau viss atkarigs no pashiem.. Visi ir cilveki..
23.05.2015 20:12 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Sany, manējais arī nebija īsti brīvs, bet es par to nezināju un mūsu attiecības sākumā bija tīri draudzīgas, nevis romantiskas tāpēc arī neinteresējos par to kas notiek viņa privātajā dzīvē. Vēlāk sāka izrādīt pastiprinātas simpātijas pret mani, bet tad jau savas iepriekšējās attiecības bija pārtraucis.
Tā ir liela atšķirība vai džeks to izdara brīvprātīgi vai kādas uzmācības rezultātā. Normāli veči izdara visu kas jāizdara un tikai tad uzsāk citas attiecības, nevis sēž uz diviem krēsliem. Nu, protams tas tikai mans viedoklis.
23.05.2015 20:26 |

Reitings 8272
Undiya-cik saprotu, tacu starp viniem vel neka nav. Virietis ari neko nav solijis un neko ari vel nav izdarijis. Nu vini izrada viens par otru interesi, kas vedina uz jaunu attiecibu veidosanos, bet nekada krapsana vai kas tml.vel nav bijis. Tadelj autorei vel ir iespeja atkapties, neesot vainigai.
Autorei ietiektuc- Nespelejies ar citu cilveku attiecibam, ja pashai to virieti nevajag.
24.05.2015 10:47 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits