Esmu norūpējusies šobrīd pati par sevi un man ir galvā tāds kā milzīgs konflikts, jo esmu neizlēmīga. It kā eksistēju un viss notiekas, bet ir dažādas situācijas no kurām būtu atkarīga mana turpmākā dzīve. Piemēram, īsti negribu stāstīt visu visos sīkumos, bet ir problēma A, pēc studiju beigšanas domāju palikt Latvijā , strādāt un pilnveidot sevi gan iekšēji, gan ārēji un piepildīt sapni, kuru vēlos, bet šis sapnis var piepildīties un var nepiepildīties. Tad nāk plāns B, kad pēc studiju beigšanas taisos braukt tālu prom uz ASV, sākt jaunu dzīvi, bet tam atkal ir virkne problēmsituāciju, piemēram, nav kur dzīvot un nepietiekami līdzekļi. Šīs divas domas karo savā starpā un ne mirkli nedod miera :-/
Tas ir kā karš ar savām domām. Lai gan, pazina teica, ka tas notiek vienkārši tāpēc, ka es nespēju samierināties ar tagadni un to, kas es esmu, un man ir uzstādīti ideāli mērķi.
Es neprasu jums izvēlēties manā vietā A vai B, bet es gribētu prasīt kā lai es izdaru pareizo izvēli? Man ir apnicis šis domu karš.
Esmu samērā spontāns cilvēks un domas mainās pie katra mazākā ietekmējošā ārējā faktora. Man šis jau ir apnicis. Vai nu A, vai B, tas man liek mainīt domas 100 reizes dienā. Tāda sajūta, ka nojūgšos.