Rutina? Apnikums?

Reitings 13
Reģ: 19.05.2015
Cau meitenes. Meginasu isi aprakstit savu problemu. Lieta tada, ka mes ar draugu esam kopa gandriz 5 gadus. Lidz sim viss ir bijis loti labi, protams mazas sakasisanas, bet nekas traks. Pirms diviem menesiem bijam dzimsanas diena. Protams tika lietots alkohols bet ne ta, ka kads no mums krita gar zemi. Vakars bija jautrs, lenam tuvojas izskanai, kad draugam mierigi paludzu vai nebutu laiks doties majas, ka man paliek auksti un ka jutos nedaudz slikti. Uz to sanemu bez maz vai brecienu preti, ka es vislaik cikstu. Teicu ka ja vins nevelas iet majas, tad es iesu viena, uz ko vins sausmigi apvainojas un visu celu uz majam mani gruzija, ka es gan jau telojot ka man ir slikti, ara nav nemaz tik auksts un vispar ka es gandriz vai visu vakaru izbojaju. Ta ari dusmigi aizgajam gulet, nakamaja rita protams atvainojas, isti ari neatcerejas ko teicis, lai gan nebija dzeris daudz jo ar alko neaizraujos ne es, ne vins, viss vienmer ir normas robezas. Labi, saligam mieru. Pirms nedelas atkal tas pats... Bijam draugu kompanija, atkal pasakums ara, visu nakti, protams, iedzersana utt, bet uz rita pusi draugam saku, ka varetu lenam taisities majas. Draugi kur kurais aizklidis, nekas isti vairs nenotiek. Un atkal sanemu parmetumus. Ka es nelauju vinam atpusties, ka esmu cikstule utt. Uzsveru lai vins paliek, es tacu neesmu 5gadigs berns un varu iet majas ari viena. Ne, ta nedrikst, ko citi padomas utt. Man apnika to visu klausities, pagriezos un aizgaju. Protams atkal skandals, ka es ta, ka visi draugi tagad nez ko padomas utt. Nakamaja rita dusmiga biju gan es, gan vins, bet nu kaut ka saligam.

Bet man tas viss neliek mieru, jo nekad ieprieks ta nav bijis. Skaidra prasu, kapec tu ar mani ta runa, kapec jaapskaukajas, var tacu mierigi visu izrunat, vins tikai pasaka, ka varbut iedzeris par daudz, lai gan es zinu, ka ta nebija, abi dzeram vienlidzigi un neviens no mums nebija piedzeries vai pardzeris jegu. Sitie visi notikumi man pilnigi atsit velmi ar vinu vel kaut kur doties, jo vienmer tieku pataisita par vainigu - te cikstule, te teloju, te vel nez ko. Es vairs nezinu ka man ar vinu runat... Vins saprot, ka mani tas sapina, nakosaja diena redzu ka ari vins pardzivo, bet nesaprotu kapec ta notiek tiesi tad kad kopa apmeklejam kadu pasakumu. Ta jau klust bez maz vai norma, jo tie bija pedejie pasakumi, kurus apmeklejam kopa. Esmu jautajusi, runajusi, vins visu saprot, bet es ar tricosam rokam gaidu nakoso pasakumu, kur gan jau sekos tas pats. Varbut esmu apnikusi, kaut kas vinam nepatik, bet nav drosme pateikt? Es vairs nezinu ko domat:-/
19.05.2015 16:11 |

Reitings 13
Selīna, es tacu nevaru zinat, kad kuram bus lidzi meitene. Pietam, tur varbut tikai vienam draugam ir vel nopietnas attiecibas, parejie ved lidzi kad ir ko atvest. Nu nav ta ka sezu mala, es saku, ka runajos un iesaistos sarunas, esmu atverta un nesezu ka princese, kas gaida nez ko.
19.05.2015 16:33 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
..jo neuzskatu, ka ir godīgi viņu mocīt.

Un, ja nu viņš mocās, jo tu gribi iet mājās? Tad būtu godīgi tāpat vienmēr iet mājās un likt, lai viņš piekāpjas vienmēr?...
19.05.2015 16:36 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Neons, mums ir tā, ka ejam mājās, kad kāds no mums to sagrib - nav svarīgi, kurš. Protams, var pagaidīt 15-30 min, bet pamazām taisīties jāsāk, ja kāds grib mājās. Tas tā dabiski!
19.05.2015 16:38 |

Reitings 13
Kāpēc jūs nerunājat visi kopā?

Sakuma protams visi runajas kopa. Pec tam citi aiziet uzcept galu, kads paliek pie galda est un iedzert. Kad ir aktivitates, vienmer piedalos, nekad nesezu mala. Esmu atverta. Tapat piesakos kaut ko palidzet, to pasu galu uz iesmiem salikt, nu jebko. Nu nav ta ka sezu mala vai esmu pielipusi puisim, bet vins ta ka vispar no manis izvairas. OK, grib atpusties bez manis, nu tacu lai iet viens! Tadi varianti vinam ir piedavati simtiem, bet ne, mani blakus vajag. Protams man ari gribas izklaideties, bet tada sajuta, ka es tur aizeju un vienigie kas no manis nenoversas ir vina draugi
19.05.2015 16:39 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Es jau nerunāju par jūsu attiecībām īsti - jums jau nav šādu problēmu kā autorei, kura vienmēr grib iet mājās un kuras puisis vienmēr grib palikt. Jūsu gadījumā - jums tās vēlmes mainās un iespējams esat līdzīgi domāšanā šajā sakarā... Šeit var redzēt, ka viņi nespēj rast šo vidusceļu tik dabiski.
19.05.2015 16:41 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man nav saprotams tas, kāpēc nevari palikt mājās. Pasaki draugam, ka viss beigsies tāpat ar strīdu un tev tur uzmanību nepievērš, tad vari un paliksi mājās.

Kā arī es arī esmu gribējusi uz mājām un tas uzreiz nav nozīmējis, ka otrai pusei arī jānāk. Nesaprotu arī to kāpēc nevar laist mājās iet meiteni, tieši kašķis izceļas, jo viens nepaliek un otrs neiet prom. Tad paliek abi vai iet mājas abi, un abi neapmierināti.

Te vajag tad uzstājīgāk teikt, lai iet viens un viss, jo tāpat nemāk ar tevi to laiku pavadīt.
19.05.2015 16:41 |

Reitings 13
Neons, es saprastu visu, ja es uzstajigi vinam liktu iet majas un dzitu vinu prom ar varu. Un tas nenotiek pasakuma vidu, bet reali beigas, kad dala ir izklidusi, katrs dara kaut ko savu un nekas sapratigs tur vairs nenotiek. Ja vins velas, vins tacu var palikt, tas nav ne aizliegts, ne par to tiks rikota scena, vins to labi zina. Svarigakais taja visa ir tas, ka vins no ta uztaisa skandalu un peksni rodas velme, lai esmu blakus, kaut gan visu vakaru ir darijis visu ko, tikai ne lai kaut uz mirkli atrastos man blakus. Un tad es tieku padarita par cikstuli, pikstuli un man jajutas bez maz vai vainigai. Tikai par ko...:-|
19.05.2015 16:44 |

Reitings 13
Liliii, es jau esmu teikusi to:-/ Gan uzstajigi, gan ne, rezultata nav. Vins ikdiena daudz laika pavada darba un brivdienas grib, lai esmu blakus. Pec pirmas reizes vel nodomaju, nu ok, gadijas tas kaskis, varbut nebus vairak. Bet ir. Tagad tuvojas vel viena dzimsanas diena un es jau saku domat ka ievadit sarunu, lai vins saprot ka jutos
19.05.2015 16:47 |

Reitings 13
Es vel varetu samierinaties ar to, ka ballites laika vairak esam atseviski. Ok, man tas vel butu saprotams, lai gan, kad ir citas meitenes, protams, redzu ka vinas ik pa bridim apcubina, parunajas, kamer manejais mala pipe un runa savas vecu lietas. Bet tas ka viss beidzas ar skandaliem man nav ne saprotams, ne pienemams. Un es nesaprotu vai es kaut kur esmu nosavusi greizi, vai vins sava prata kaut ko ir iedomajies vai vel nez ko. Uz sarunam vins nav tendents, es varu kaut izstiepties, bet par sito vins vienkarsi neruna:-/
19.05.2015 16:52 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Vins ikdiena daudz laika pavada darba un brivdienas grib, lai esmu blakus.

Bet tā nav laika pavadīšana kopā - kaut kādā tusiņā. Varbūt vērts izdomāt iespējas, kā jūs pavadāt laiku patiešām kopā un kvalitatīvi, un uz tusiņiem viņš var iet viens.
19.05.2015 16:57 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
ja nevar citādi- uz to tusiņa izdomā sev kādu nodarbi, lai nav jāiet, reāli, kāda jēga no kopā pavadīta tusiņa, ja tā rezultāts ir strīds? ko jūs no tā iegūstiet? to, ka tu tur sēdi nelaimīga, bet puisis apvainojies??
19.05.2015 17:03 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
Nevari kaadu savu draudzeni uz tusinju nemt liidzi, ar kuru plaapaat liidz riita gaismai? Un sageerbies silti.
19.05.2015 17:07 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Mums visbiežāk ir apgriezta situācija, tāpēc varu labi iedomāties kā kaitina regulāra noņemšana no trases ballītēs. :D

Ko darīt? Vai nu tiešām beigt čīkstēt vai palikt mājās.
19.05.2015 17:09 |

Reitings 2037
Reģ: 08.09.2014
Varbūt vairs neapmeklē pasākumus kopā? Lai viņš uz balli iet viens, tu ej ar saviem draugiem. Acīmredzot viņš ir egoists, izjūt sevi kā patstāvīgu personu, bez otras puses.

Ja būtu apnikums, tad ar lielāko prieku ietu viens un paliktu ilgāk viens pats draugu bariņā.

Nepiekrītu. Vēl ir variants, ka ņem līdz kā smagu rokas bagāžu, mājas atstāt nevar - apvainosies, tad lai nāk līdz... Tālāk nav viņa problēma... Tā vismaz liekas.
19.05.2015 17:10 |

Reitings 278
Reģ: 04.07.2014
Es esmu bijusi abās pusēs, bet man arī kā jau te minēja - varu iet mierīgi mājās viena, varu neiet vispār un varu arī palikt ballītē. Bieži viņš grib iet prom pirmais, bet man ir iekšējas dusmas par to, ka man arī jāiet, jo ja neiešu, apvainosies.
19.05.2015 17:27 |

Reitings 13
začeits, to ari domasu, bet galvenais es gribetu kaut ka dabut no vina ara, kapec jau divas reizes vins uzriko skandalu no neka. Nepietiek ar to, ka ta kopa busana tusina ir nekada, man vel jaklausas parmetumos:-(

Samaara, esmu saukusi, bet reti kura paliek ilgak par pusnakti, jo visam draudzenem ir berni.

Karma, tur jau ta lieta, ka vins labi zina, ka es netrakosu un skandalu nerikosu, ja vins ies viens. Nekad neesmu neko tadu darijusi, man pat prata tas nenak. Bet ka jau teicu, neizprotu to skandalu iemeslu. Ja vel saprotu velmi but kopa ar draugiem utt, bet skandalu rikosana...
19.05.2015 19:11 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Varbūt viņam vienkārši pēdējā laikā pašam iekšā kaut kas sēž, varbūt neiet tik labi kā gribētos, varbūt nav tā, ko gribētos, un tas pat visdrīzāk var nebūt saistīts ar tevi, taču to iekšējo neapmierinātību viņš izgāž uz tevi mirkļos, kad vēlies iet mājās no ballītes.
Piemēram, man tā mēdz būt, ka vienkārši pa dzīvi neiet un tad pat ikdienišķas lietas kaitina un viss ir slikti, lai gan otrs cilvēks pat ne druskas nav vainīgs.

Var jau minēt un minēt simtiem reižu, kas ir noticis, tomēr vislabāk jau tu pati zināsi.. Varbūt tomēr attiecības mazliet kaut kas ir mainījies no viņa puses, vai, piemēram, ne pārāk labi iet darbā. Vai varbūt viņa paša dzīvē ir iestājusies rutīna, kas kaitina, var jau būt, ka viņš vienkārši baidās tevi atstāt mājās vai sauc līdzi tāpēc, ka tā pieņemts, jo ko tad draugi padomās (pieminēji šo faktu, tāpēc var jau gadīties, ka tas viņam ir svarīgi), vai arī apvainojas tieši tādēļ, ka iespējams viņa draugi ko sliktu var padomā vai padomā, ja ejat mājās tad, kad vēlies tu. Ir miljoniem iemeslu, pavēro viņu ar vērīgāku aci, tad jau varbūt vismaz izdosies saprast, kurā virzienā velk šie pēkšņie skandāli.
19.05.2015 19:46 |

Reitings 1230
Reģ: 30.01.2015
Ir ļoti iespējams, ka kāds no draugiem ir aizrādijis tava draugam, ka viņš tev pārāk pakļaujas jeb "ir zem tupeles'', tāpēc viņam tas ir galvā iesēdies un tāpēc viņš tā uzvedas tusiņos, kur atrodas viņa draugi! Lai pierādītu, ka ir pārāks par Tevi...
19.05.2015 19:48 |

Reitings 568
Reģ: 20.04.2009
Nu ja viņš negrib to izrunāt, saprast Tevi un atrast kādu kopīgu kompromisu, tad vnk neej un punkts! Lai jau apvainojas (t)
19.05.2015 20:04 |

Reitings 13
chocco1, protams tadu variantu nevar atmest, bet godigi nekad neesmu ta uzvedusies lai kads ta padomatu.

TRY, tur jau ta lieta, ka nekas nav mainijies. Esmu verojusi un turpinu verot, viss ir ka parasti. Tapec saku ka ikdiena viss mums ir kartiba, bet ka tusins ar draugiem ta kaut kads klikskis. Skiet ka ikdiena mums ari nav tada, ka varetu iestaties kads apnikums, bet nu nez. Man drizak liekas, ka vinam varbut iekseji kaut kas pret mani ka sievieti ir mainijies, bet tad atkal savadi, ka tas spruk ara tikai tusinos:-|
19.05.2015 20:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits